FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zeljovac_1921
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 20 okt 2010, 00:37

vojnik srece je napisao/la: sve je to uredu al imal odg na pitanje molim lijepo
Ne znamo ni mi sta znaci, bezze nam rekli The Maniacs i mi se nafurali na to.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 20 okt 2010, 00:39

lahko mi je za vas valja ujutro u 7 za BOSANSKI NOVI :| evropsko gostovanje :D pogleadas preko rijeke HRVATSKA :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

vojnik srece
Kontakt:

Post Postao/la vojnik srece » 20 okt 2010, 00:39

nikad_izvini je napisao/la:
Zeljovac_1921 je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:
Provaljuje nas na našoj temi, na ovoj je odmah dokazao da je najpametniji.
Sve mu je to bila taktika, inace kazu da je mozak ekipe.
Ima strašnu konkurenciju ali mislim da se dokazao. Penicilin za Manijake, pitarska dika i ponos
SARAJEVO DIKA NASA ZELJEZNICAR KITA NASA HAHAHAHAHA hahaha uredu ahhahahahahaha nafurali se ahhahahahahahaha odo sad nmg vise sve si mi rekao sada ahahhahahahahah pozzz ZELJO ZELJO **** TE MI ZELJO ZELJO PUSIS NAM GA TIII

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 20 okt 2010, 00:43

vojnik srece je napisao/la: SARAJEVO DIKA NASA ZELJEZNICAR KITA NASA HAHAHAHAHA hahaha uredu ahhahahahahaha nafurali se ahhahahahahahaha odo sad nmg vise sve si mi rekao sada ahahhahahahahah pozzz ZELJO ZELJO **** TE MI ZELJO ZELJO PUSIS NAM GA TIII
Tako je, haj uzdravlje, vozdrica pa navrati opet.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 20 okt 2010, 00:52

Sutra ovaj Torabi poseban termin napravio za tako male,a posebno za uvazenog psovaca pardon clana ovog fruma nikad izvini koji nezna napisati post bez debili,tupani,kreteni,seljaci itd. vidi se da je mali iz cobanske familije iz Sarajeva nije milijardu posto hehe

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 20 okt 2010, 00:55

Haj , lakse malo ostavite temu molim vas !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 20 okt 2010, 01:05

samo sarajevo je napisao/la:Sutra ovaj Torabi poseban termin napravio za tako male,a posebno za uvazenog psovaca pardon clana ovog fruma nikad izvini koji nezna napisati post bez debili,tupani,kreteni,seljaci itd. vidi se da je mali iz cobanske familije iz Sarajeva nije milijardu posto hehe
Bez ikakve potrebe nasjedas na njegove provokacije. Covjek je banovan vise puta sa svih mogucih foruma na koje se zakacio, na mnogima trajno. To je njegov odgoj, ne nasjedaj bez veze ces fasovati ban

Daj gol Picula
Kontakt:

Post Postao/la Daj gol Picula » 20 okt 2010, 01:53

Samo da vam pozelim srecu i pobjedu protiv samouvjerljivih strumfica :mrgreen:

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 20 okt 2010, 02:36

Picula ciji si ti :mrgreen:
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 20 okt 2010, 02:38

To ti je topli brat s istoka

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 20 okt 2010, 04:06

Strauss je napisao/la:To ti je topli brat s istoka
Vidim ti imas iskustva sa tom toplom bracom cim znas odakle je :shock: nisam znao da si P.... :D Kako ti je bilo u BG

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 20 okt 2010, 10:57

Dosta :!:
Imate li sta pametno reci,danas ocekujem remi u BN sa sigurni prolaz sa drugim timom
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Tarpi do bagro
Kontakt:

Post Postao/la Tarpi do bagro » 20 okt 2010, 10:59

Megamon je napisao/la:Dosta :!:
Imate li sta pametno reci,danas ocekujem remi u BN sa sigurni prolaz sa drugim timom
Ma Mirza ce da se nalozi i izvest ce najbolji tim,pa ce se neki povrjediti i jeb.at ce nam Zeljo majku :cry: :cry: :cry:
Uhhh previse gledam filmove :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3

maestro<
Kontakt:

Post Postao/la maestro< » 20 okt 2010, 11:15

Ja govorim da ljudi imaju kompleks vi nevjerujete :lol: Pazi ti ovog "vojnik srece" :lol:
>Vamos Sevilla<

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 20 okt 2010, 12:08

Posto se strumfovi veoma cesto javljaju i na ovoj temi a na svoj nisu imali odgovor na moje pitanje, ovo cu prebaciti ovdje. mozda sta skontaju
Tarantino je napisao/la:
UPS je napisao/la: Pa ti kao i ostali kao papagaj - bilo 15 hiljada i 15 hiljada. Niko vama ne spori da vas nema 15 hiljada, sta se odmah palite. Ono sto mi sporimo je da to 'trenutno' nema gdje stati na grbavici pa cak ni na nacin na koji ti to pokusavas objasniti.
Hajde onda da probamo ovako - reci mi gdje na kosevske tribine stane 15 hiljada pa cemo dalje razgovarati. Dakle, koje sve tribine budu pune sa 15.000 pa cemo uporediti. Moze?
Po svakoj logici da bi vas na Hadisonu bilo 10.000 MORATE napuniti 1/4 stadiona,jeste li to ove sezone uspjeli?
A koliko to iznosi kad su tribine u pitanju - po vasoj logici??

U tome i jeste sva poenta. Kad to shvatite i kad shvatite da bi grbavica mogla primati 20 hiljada jedino da se izgrade 3 nove tribine identicne onoj na sjeveru onda mozemo normalno pricati. Ja ne zelim umanjiti vas znacaj i doprinos na utakmicama. samo zelim skrenuti paznju da trenutno pun jug i zapad, prazan istok i popunjen sjever na utakmici protiv borca NISU 15.000 ni u snu ;)

;)

Marseille84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille84 » 20 okt 2010, 12:11

UPS je napisao/la:Posto se strumfovi veoma cesto javljaju i na ovoj temi a na svoj nisu imali odgovor na moje pitanje, ovo cu prebaciti ovdje. mozda sta skontaju
Tarantino je napisao/la:
UPS je napisao/la: Pa ti kao i ostali kao papagaj - bilo 15 hiljada i 15 hiljada. Niko vama ne spori da vas nema 15 hiljada, sta se odmah palite. Ono sto mi sporimo je da to 'trenutno' nema gdje stati na grbavici pa cak ni na nacin na koji ti to pokusavas objasniti.
Hajde onda da probamo ovako - reci mi gdje na kosevske tribine stane 15 hiljada pa cemo dalje razgovarati. Dakle, koje sve tribine budu pune sa 15.000 pa cemo uporediti. Moze?
Po svakoj logici da bi vas na Hadisonu bilo 10.000 MORATE napuniti 1/4 stadiona,jeste li to ove sezone uspjeli?
A koliko to iznosi kad su tribine u pitanju - po vasoj logici??

U tome i jeste sva poenta. Kad to shvatite i kad shvatite da bi grbavica mogla primati 20 hiljada jedino da se izgrade 3 nove tribine identicne onoj na sjeveru onda mozemo normalno pricati. Ja ne zelim umanjiti vas znacaj i doprinos na utakmicama. samo zelim skrenuti paznju da trenutno pun jug i zapad, prazan istok i popunjen sjever na utakmici protiv borca NISU 15.000 ni u snu ;)

;)
Po njihov logici jest to je 20.000 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Kazu Sjever devet prima,jug kad je pun sa onim dole prima 6.000 :lol: :lol: :lol: :lol: .
I jos krcato kazu i ima vise od 15.000 :OOO

Covjece ne bude pun sjever jos ono za goste tamo i jug ne bude pun ;).

ZA PAMETNOG DOSTA,IAKO IH MALO IMA ;)

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 20 okt 2010, 12:21

Daj gol Picula je napisao/la:Samo da vam pozelim srecu i pobjedu protiv samouvjerljivih strumfica :mrgreen:
hvala i vama puno sreče u nastavku prvenstva i pitanje le i REGOJE mlatio kako treba!? :D
Sarajevo ljubavi moja!

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 20 okt 2010, 12:41

sekac je napisao/la:
Daj gol Picula je napisao/la:Samo da vam pozelim srecu i pobjedu protiv samouvjerljivih strumfica :mrgreen:
hvala i vama puno sreče u nastavku prvenstva i pitanje le i REGOJE mlatio kako treba!? :D
Tako treba, samo se lizite ;)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 20 okt 2010, 13:13

Pirke_TM87 je napisao/la:
sekac je napisao/la:
Tako treba, samo se lizite ;)

Svi hoce da se malo dodvore(ulizu) velikanima,samo ne znam sta ti je tu cudno :?
[youtube][/youtube]
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 20 okt 2010, 13:16

sekac je napisao/la:
Gaylukovi :lol: :mrgreen:
1921-2011

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bosnas_, ErosViverosViv, goGlobal, laznokrilo, PapakIzSa, Tarapi, Varijantas8 i 52 gosta.