Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Svaka cast na izmjeni Ole, makar 5 primili do kraja.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Kakav vezni red, kakva telad braco rodjena.
Vezni red nastavio po starom, jedini kreativu pokušava Alexis, plus pokoja duga lopta Younga. Mata pogubljen također. Doduše mogu izdvojiti dobru partiju Darmiana, iznenađujuće dobar za promjenu
E neka si izvukao ovu dvojicu makar izgubili,gledaj ovog povredi se
Zadnja izmjena: tajger, dana/u 05 jan 2019, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.
E jbga Sanchez, bas sada da se povrijedi.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Evo Alexis traži izmjenu... e jesi ga Edo kupio vala. Onu prvu dvojicu zamijenjenih “u skladište” na duže vrijeme
Ovaj Chong k´o onaj Realov Diaz, ne dodaje babi svom 
Razumijem malog, puno se ocekuje od njega. Mlad je i zeli sva ocekivanja odmah da ispuni. Nadoci ce abd uz pravi tretman.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Zavali jarana reko odigraj pet ćemo im dat
Raša sindrom Lukaku uhvati
Izbi mi 10 eura rasho ovim padomtajger je napisao/la:Zavali jarana reko odigraj pet ćemo im dat
Za Čelik i Zenicu, za crno i crveno...
To je to.
Mrlja na sve one greske veznog reda koje su rezultirale sansama za goste, puno smo ih dozvolili. To se mora rjesavati mozda vec u januaru.
Nismo briljirali ali razumijem i ekipu. Dosta je Ole mijenjao.
Mrlja na sve one greske veznog reda koje su rezultirale sansama za goste, puno smo ih dozvolili. To se mora rjesavati mozda vec u januaru.
Nismo briljirali ali razumijem i ekipu. Dosta je Ole mijenjao.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Haj nek jr ovo prošlo hairli mada su me ovi sa klupe blago reci razočarali pa kontam ima da trče ko budale da plesu ono ne znaš ko je gori, Fred i Pereira užas a Mata je meni tetka oduvijek, ta desna strana se mora riješiti ne znam sta i kako al treba se rasteretit ova lijeva, do kad se misli igrat bez pravog krila ne znam
Desna strana je Lingard, to je valjda već svima jasno. Momak je najbolje rješenje za tu poziciju jer pravi odličan balans obzirom da lijevo djeluju Martial i Pogba. Velika radilica, taktički potkovan i što je najvažnije umro bi za crveni dres. Jedino ako ćemo Sancha dovesti, tad bi se dalo diskutovati.
Nisam vala dobro ni upratio tekmu, imao sam neku frku u stanu, ali znao sam da će ovo biti ona pobjeda iz rubrike "nebitna igra, daj da se prođe". Od svih Fred je u najvećem kanalu izgleda. Njemu nije ništa pomoglo otkako je tu. Igra pod grčem, voljan se dokazati ali jednostavno puno griješi. Jasno nam je da su Pogba i Ander alfe u našem veznom redu, bez njih bi ovo sve bilo raspad. Ne znam vala što ste toliko Pereiru kritikovali, okej - griješio je, ali jedini je nešto radio u vezi, oslobađao se igrača i solidno razigravao ekipu. I njegov je problem što previše izgara od želje da se dokaže. Mora se opustit.
Drago mi je što Ole zna ko mu treba sačinjavati prvih 11, mislim da je jedina dilema desni bek i drugi stoper sa Lindelofom, ostalo se zna. Kada ekipa nema konstantnih 11 onda nikako ne može biti uigrana na najvećem nivou.
Nisam vala dobro ni upratio tekmu, imao sam neku frku u stanu, ali znao sam da će ovo biti ona pobjeda iz rubrike "nebitna igra, daj da se prođe". Od svih Fred je u najvećem kanalu izgleda. Njemu nije ništa pomoglo otkako je tu. Igra pod grčem, voljan se dokazati ali jednostavno puno griješi. Jasno nam je da su Pogba i Ander alfe u našem veznom redu, bez njih bi ovo sve bilo raspad. Ne znam vala što ste toliko Pereiru kritikovali, okej - griješio je, ali jedini je nešto radio u vezi, oslobađao se igrača i solidno razigravao ekipu. I njegov je problem što previše izgara od želje da se dokaže. Mora se opustit.
Drago mi je što Ole zna ko mu treba sačinjavati prvih 11, mislim da je jedina dilema desni bek i drugi stoper sa Lindelofom, ostalo se zna. Kada ekipa nema konstantnih 11 onda nikako ne može biti uigrana na najvećem nivou.
> dovedi sancha
> daj mu br. 11
> martialu vrati 9
> svi sretni
> daj mu br. 11
> martialu vrati 9
> svi sretni
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
samo odrijesite kesu i vas je, barem Dortmund nije problematican oko togaSMR187 je napisao/la:> dovedi sancha
> daj mu br. 11
> martialu vrati 9
> svi sretni
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Strasan igrac. Mislim da imamo dobre odnose s dortmundom sto se tice tih poslovanja. Samo eto izgleda da nasi nisu nikako zainteresovani za njega. Kako vidim nije se dosad nigdje povezivao s namamiki_92 je napisao/la:samo odrijesite kesu i vas je, barem Dortmund nije problematican oko togaSMR187 je napisao/la:> dovedi sancha
> daj mu br. 11
> martialu vrati 9
> svi sretni
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Puče odbrana k'o salonit...
Daj koristite te kontre
Nikad ovaj Lingard nece bit igrac. Do kraja karijere ce ostat cirkusant sa ponekim bljeskom tu i tamo. Serem mu se na svaki onaj ples
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Koliko je Lingard ovakvi prilika masio neko u karijeri ne promaši,ajde idemoooo mamu im jbm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.