FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa nije mi jasno zasto Hus nije za starijeg kvalitetnog igraca?Da se razumijemo,svi smo mi za nasu djecu iz Akademije,ali ta djeca se trebaju pravilno razvijati uz iskusnije kvalitetne igrace...Ako postoji prostor i mogucnsti da se nadje zajednicki jezik sa takvim tipom igraca zaista ne vidim razlog da Hus nesto ima protiv i da se ne dovede...
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Valja lik gluposti, ne primaj se.Vanja8 je napisao/la:Pa nije mi jasno zasto Hus nije za starijeg kvalitetnog igraca?Da se razumijemo,svi smo mi za nasu djecu iz Akademije,ali ta djeca se trebaju pravilno razvijati uz iskusnije kvalitetne igrace...Ako postoji prostor i mogucnsti da se nadje zajednicki jezik sa takvim tipom igraca zaista ne vidim razlog da Hus nesto ima protiv i da se ne dovede...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
realno je da si lijepo odgojenSarajevoJeBordo je napisao/la:Zato se s mlađim igračima pogađalo nema dalje. Ti ili trollaš ili realno baljezgaš gluposti.Pitaristok je napisao/la:zato sto se uglavnom fulalo sa starijim igracima, zato sd, uo, a i hus nisu za starije igrace
Dobro kaže @revolt, znamo samo da nam je ponuđen. Pod kojim uvjetima, Bog zna. Da je Dibala, džaba nam jarane ako ćemo budžet syebat na njega.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ovog Roka ako, samo ako mogu dovesti, ne trebaju razmišljati i odma ga potpisat. Nema veze što mu je 32, 33, to je iskustvo i kvalitet, lik ima i reprezentativnog iskustva jačih utakmica. Takvi nam trebaju, da i omladina ima šta naučiti. Samo se trebaju sjetiti Jajalo-Cimirot, kolko je Cimi profitiro od njega, pa gdje danas. Napraviš dobrog mladog igrača kojeg prodaš za milion eur kasnije i sav onaj novac što si uložio u kapitalca, vrati se trostruko... Treba malo šire razmišljat, a ne stisnut đep odnosno budžet, i samo govorit, skup ovaj, skup onaj, treba nekad bacit paru ako hoćeš kvalitet.... A ne imat zmiju u đepu
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 05 jan 2019, 11:35, ukupno mijenjano 1 put.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Standardan mehanizam trollova i likova koji temu bacaju u očaj - MORALNE PRIDIKE. Ako ne može to, traže ti gramatičke i pravopisne greške.Pitaristok je napisao/la:realno je da si lijepo odgojenSarajevoJeBordo je napisao/la:Zato se s mlađim igračima pogađalo nema dalje. Ti ili trollaš ili realno baljezgaš gluposti.Pitaristok je napisao/la:zato sto se uglavnom fulalo sa starijim igracima, zato sd, uo, a i hus nisu za starije igrace
Ma ne primam se uopste,medjutim cudno mi da neko meže reci "Hus nije za starije igrace..."...Nije bitan Rok ili bilo ko drugi,ali reci takve stvar,ono je bas malo ,hajde da kažem neobicno...Postujem razliku u misljenju ovdje,no ipak treba zastupati svoj stav na zdravim osnovama,a ne, donositi neke svoje neutemeljene zakljuckeSarajevoJeBordo je napisao/la:Valja lik gluposti, ne primaj se.Vanja8 je napisao/la:Pa nije mi jasno zasto Hus nije za starijeg kvalitetnog igraca?Da se razumijemo,svi smo mi za nasu djecu iz Akademije,ali ta djeca se trebaju pravilno razvijati uz iskusnije kvalitetne igrace...Ako postoji prostor i mogucnsti da se nadje zajednicki jezik sa takvim tipom igraca zaista ne vidim razlog da Hus nesto ima protiv i da se ne dovede...
Hadzija je malo do Antalije otisao,vjerovatno i na licu mjesta da vidi detalje za pripreme,i da dogovori s kim bi se moglo igrati dole,da se "pogode" termini itd itd.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Igrači kao Rok su nam potrebni da se ne sramotimo u Evropi, a i bez njega smatram da možemo do duple.
ZZ
Samo da kazem da ibrakovic nije doveo komazeca, cimirota, bilbiju, kovacevica, travancica, puzigacu, bilbiju svi su dosli prije nego sto je on dosao u klub.
Rok nije ponudjen, a i da jeste sumnjam da bi dosao ovamo kad moze otici negdje egzoticnije i uzeti masni, masni novac za penziju.
Rok nije ponudjen, a i da jeste sumnjam da bi dosao ovamo kad moze otici negdje egzoticnije i uzeti masni, masni novac za penziju.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ma ne treba nam KONVEKTOR ko ga yebe.
Svakako ce se vrijeme razljepiti za dva mjeseca.
Svakako ce se vrijeme razljepiti za dva mjeseca.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ima drvaaaaaaa
Treba Vukušića zaganjat. Opet slobodan. 

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Što se tiče mene, nemam problem dovesti starijeg igrača za kojeg znam koliko može i znam da će ispoštovati ono zbog čega je doveden. Recimo doveo bih igrača koji ima 31 godinu i ne kažem da je sada to zabranjeno u Sarajevu, ali generalni stav je da se dovode mlađi od kojih bi se u nekoj perspektivi moglo i zaraditi", priča Musemić i dotiče se internacionalnog primjera:Vanja8 je napisao/la:Ma ne primam se uopste,medjutim cudno mi da neko meže reci "Hus nije za starije igrace..."...Nije bitan Rok ili bilo ko drugi,ali reci takve stvar,ono je bas malo ,hajde da kažem neobicno...Postujem razliku u misljenju ovdje,no ipak treba zastupati svoj stav na zdravim osnovama,a ne, donositi neke svoje neutemeljene zakljuckeSarajevoJeBordo je napisao/la:Valja lik gluposti, ne primaj se.Vanja8 je napisao/la:Pa nije mi jasno zasto Hus nije za starijeg kvalitetnog igraca?Da se razumijemo,svi smo mi za nasu djecu iz Akademije,ali ta djeca se trebaju pravilno razvijati uz iskusnije kvalitetne igrace...Ako postoji prostor i mogucnsti da se nadje zajednicki jezik sa takvim tipom igraca zaista ne vidim razlog da Hus nesto ima protiv i da se ne dovede...
"Vidjeli ste možda sada kada je Unay Emeri izabran za novog trenera Arsenala jedan od igrača koje izričito zahtijeva da Arsenal dovede je Stefan Lichsteiner koji ima 34 godine. Šta bi mi sad onda trebali misliti o Emeryju?"
Eto dio intervjua s Husrefom na početku sezone. Ljudi lupaju gluposti i samo se kod nas misli da je igrač od 24-25 god mlad igrač.
Ma potpuno je jasno da je politika kluba bazirana na našim mladim igracima,Akademcima...
I ako postoji mogucnost dovesti nekog mladjeg sa strane,ali nigdje veze da sada treba bježati od kvalitetnog igraca koji ima recimo 30 godina...Pa i ta djeca trebaju smjernice u svom razvoju,da uce od onih koji imaju iskustvo...Ne kažem da treba kupiti sve i svasta ali ako se ukaže prilika za kvalitetom bez obzira možda na njegove godine zasto je ne iskoristiti upravo zbog nasih mladih igraca
I ako postoji mogucnost dovesti nekog mladjeg sa strane,ali nigdje veze da sada treba bježati od kvalitetnog igraca koji ima recimo 30 godina...Pa i ta djeca trebaju smjernice u svom razvoju,da uce od onih koji imaju iskustvo...Ne kažem da treba kupiti sve i svasta ali ako se ukaže prilika za kvalitetom bez obzira možda na njegove godine zasto je ne iskoristiti upravo zbog nasih mladih igraca
100% si upravu, a i realno on moze izabrat sebi klub gdje puno vise love moze uzet nego kod nas, ako ga nasi uspiju nagovoriti sigurno da ce morat izletit vece pare a Hadziji odmah spomenik treba diciskoroalen je napisao/la:Dobro kaže @revolt, znamo samo da nam je ponuđen. Pod kojim uvjetima, Bog zna. Da je Dibala, džaba nam jarane ako ćemo budžet syebat na njega.

LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Realno molis za banPitaristok je napisao/la:realno je da si lijepo odgojenSarajevoJeBordo je napisao/la:Zato se s mlađim igračima pogađalo nema dalje. Ti ili trollaš ili realno baljezgaš gluposti.Pitaristok je napisao/la:zato sto se uglavnom fulalo sa starijim igracima, zato sd, uo, a i hus nisu za starije igrace
Kako je doveden Krste I cekamo istog da produzi
?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Možda bi i dobio ban, al moderator spava zimski san. 
Javi se Mortooo

Javi se Mortooo
De vise Denchi zaždij tu cigaru oci mi ispadose isčekujuci kad ces zapaliti ....

Bolje igro bez jednog plucnog krilaskoroalen je napisao/la:Treba Vukušića zaganjat. Opet slobodan.

Gol I asistencija od 15 tekmi

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Armija1987, Brazzzoo123, Elddar, head88, HordasFks, johntravolta123, Kyle88, Lavcina, Oerde, pinki, Posejdon, r3m1, Serha, USB i 171 gost.