I bolje, po meni. Juriću što više prilika treba dati. A sumnjam da Popo više može i trčati onoliko.Ugrovacaboy je napisao/la:Krstanovi ne dolazi...![]()
Usput svima Sretna Nova!
NK Široki Brijeg
- Panta79rei
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Šutnji sam se naučio od brbljavaca, trpeljivosti od netrpeljivih, ljubaznosti od neljubaznih. Tim učiteljima ne smijem biti nezahvalan.
H. Džubran
H. Džubran
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Zbog privatnih stvari ne dolazi. Al da bi nam valjao sigurno bi. Njemu trka nikad nije bila problem.LoveSB96 je napisao/la:Sta je rec?Ugrovacaboy je napisao/la:Krstanovi ne dolazi...![]()
Usput svima Sretna Nova!
Cuj juric moze kao Krstanovic... boze boze. Pa krstanovic je u hnl ligi zabio ove sezone 7-8 golova s polu minutazom
Volim te do kraja.96.
Mrsa potpisao na tri godine, sretno momak !
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
- prisonbreak
- Kontakt:
Pa on nama ne bi bio pojacanje

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Skeptičan sam što se tiče njegove kvalitete,ali iskreno nisam ga dugo gledao,nadam se da je napredovao da može pomoći.
Mrsa sretno !
Mrsa sretno !
Samo jedno ime
Šta vas briga ko nama dolazi?prisonbreak je napisao/la:Pa on nama ne bi bio pojacanje![]()
Najavište nam Pavića ko Pepa, Popovića kao top klasu...
Vrijeme će pokazat za Mrsu
- prisonbreak
- Kontakt:
I Pavic imao fine rezultate.brig je napisao/la:Šta vas briga ko nama dolazi?prisonbreak je napisao/la:Pa on nama ne bi bio pojacanje![]()
Nista manje bodova ne bi imali nego sada.
A Popovix je zakazao.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Dižete prosječnog trenera u nebesa radi jednog uspjeha. Goce je za njega Zidane osobnoprisonbreak je napisao/la: I Pavic imao fine rezultate.
A Popovix je zakazao.
SAMO ŠIROKI!
Koga ćemo podržati ako nećemo našeg sugrađanina i dijete našeg kluba, ja sam osobno i igrao nogomet kao dijete s njim, nije bio nešto i baš zbog toga, Mrsa velika podrška i začepi nam svima usta, pokaži kako se gine za svoj klub. 

Mislim da imamo dovoljno domaćih igrača u kadru i da nam on ne treba jer nema kvalitetu za klub kao sto je naš, radije bi podržavao nekoga iz juniora nego nekog koji s 27 nije ništa napravio u karijeri niti će napraviti.sretan123 je napisao/la:Koga ćemo podržati ako nećemo našeg sugrađanina i dijete našeg kluba, ja sam osobno i igrao nogomet kao dijete s njim, nije bio nešto i baš zbog toga, Mrsa velika podrška i začepi nam svima usta, pokaži kako se gine za svoj klub.
audere est facere!
- Evolve
- Kontakt:
Ima pola godine da se pokaze. Ionako nemamo kvalitenog juniora na njegovoj pozicijispursman je napisao/la:Mislim da imamo dovoljno domaćih igrača u kadru i da nam on ne treba jer nema kvalitetu za klub kao sto je naš, radije bi podržavao nekoga iz juniora nego nekog koji s 27 nije ništa napravio u karijeri niti će napraviti.sretan123 je napisao/la:Koga ćemo podržati ako nećemo našeg sugrađanina i dijete našeg kluba, ja sam osobno i igrao nogomet kao dijete s njim, nije bio nešto i baš zbog toga, Mrsa velika podrška i začepi nam svima usta, pokaži kako se gine za svoj klub.
SAMO ŠIROKI!
Zakazali su obojica.prisonbreak je napisao/la:I Pavic imao fine rezultate.brig je napisao/la:Šta vas briga ko nama dolazi?prisonbreak je napisao/la:Pa on nama ne bi bio pojacanje![]()
A Popovix je zakazao.
Valjda neka 2 Gocina Makedonca u igri,moguć odlazak Marića.
Igraj Široki ti si najbolji!
Jabuka tvrdi da nasi nogometasi imaju 2.najvece place u ligi?
Nesto mi nema logike i ne slaze mi se s onim sto @hlive tvrdi da imamo tek 4.budzet lige. Doduse mozemo reci da Zrinjski sigurno ima vece place samo to ide "na ruke"
Nesto mi nema logike i ne slaze mi se s onim sto @hlive tvrdi da imamo tek 4.budzet lige. Doduse mozemo reci da Zrinjski sigurno ima vece place samo to ide "na ruke"
SAMO ŠIROKI!
Previse je to stranaca...96BadBoy je napisao/la:Valjda neka 2 Gocina Makedonca u igri,moguć odlazak Marića.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.