FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
vjerovatno samo su im i krila sterilna kako su otišli Menalo i Čabraja, sljedeći strijelac ekipe je stoper(Matić) sa isto pogodaka ko i prvi špic 4!!!AlfredNobel je napisao/la:Igraće s lažnom devetkom.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- AlfredNobel
- Kontakt:
Mislio sam na komšinice..Denchi je napisao/la:vjerovatno samo su im i krila sterilna kako su otišli Menalo i Čabraja, sljedeći strijelac ekipe je stoper(Matić) sa isto pogodaka ko i prvi špic 4!!!AlfredNobel je napisao/la:Igraće s lažnom devetkom.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
a jbg tamo su kuće od čokolade,AlfredNobel je napisao/la: Mislio sam na komšinice..
prozori su od marmelade,
tamo svako radi ono šta hoće,
tamo raste svako voće

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma oni igraju sa lažnim treneromAlfredNobel je napisao/la:Mislio sam na komšinice..Denchi je napisao/la:vjerovatno samo su im i krila sterilna kako su otišli Menalo i Čabraja, sljedeći strijelac ekipe je stoper(Matić) sa isto pogodaka ko i prvi špic 4!!!AlfredNobel je napisao/la:Igraće s lažnom devetkom.
Protiv Tuzle ove sezone, sprema se Čomor da uđe u igru. Kad neki lik zagrmi sa zapada "ČO MOOO REEEEEE", ono na prekide, isto u filmu Kad porastem biću Kengur "Slaaa đaa naaaa"AlfredNobel je napisao/la:Stroga kultura, a ne kod nas krkan kad je izvuče iz rukava.. Nije ni čudo što je jadnik Hebib isprepadan.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la:Protiv Tuzle ove sezone, sprema se Čomor da uđe u igru. Kad neki lik zagrmi sa zapada "ČO MOOO REEEEEE", ono na prekide, isto u filmu Kad porastem biću Kengur "Slaaa đaa naaaa"AlfredNobel je napisao/la:Stroga kultura, a ne kod nas krkan kad je izvuče iz rukava.. Nije ni čudo što je jadnik Hebib isprepadan.![]()

Dobro i ne polude ovi naši puleni..

- ElCartel11
- Kontakt:
Al ga sastavi google translatealacious je napisao/la:AlfredNobel je napisao/la:Kako se psuje na slovenskom? Onako pitam..
Yebem tvojo mamo - Sve je jasno
Odstranite opaž za opico - Skini dres majmune
Pizda tukaj ste samo ljubitelj denarja - Pi*ko tu si samo zbog para
Yebi se in tisti, ki te pripelje - Yebo te onaj ko te dovede ovdje
Jel dosta?![]()

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ma normalno, otkud meni slovenskiElCartel11 je napisao/la:Al ga sastavi google translatealacious je napisao/la: Yebem tvojo mamo - Sve je jasno
Jel dosta?![]()

Jedina veza sa Slovenijom što sam prošao kroz nju par puta prema zapadu

Al' ako Rok dođe volit ću je haman pa ko Bosnu

Ja sam jednom piš'o u Sloveniji. Euro platio.alacious je napisao/la:
Ma normalno, otkud meni slovenski![]()
Jedina veza sa Slovenijom što sam prošao kroz nju par puta prema zapadu![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
ko joj **** mater tetovirat ćemo je u originalnoj veličinialacious je napisao/la: Jedina veza sa Slovenijom što sam prošao kroz nju par puta prema zapadu![]()

- ElCartel11
- Kontakt:
Prevest cu ja psovke i pokusati nagovoriti Roka da dodje u Sarajevoalacious je napisao/la:Ma normalno, otkud meni slovenskiElCartel11 je napisao/la:Al ga sastavi google translatealacious je napisao/la: Yebem tvojo mamo - Sve je jasno
Jel dosta?![]()
![]()
Jedina veza sa Slovenijom što sam prošao kroz nju par puta prema zapadu![]()

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Još uvijek Rok nije šarn'o, dokad više čekati? Emire ubleho ćelava, vratite nam lažnog Papeta!
ovaj spada isto pod stavku -Pojačanje
https://www.transfermarkt.com/agim-ibra ... eler/47005
s njim i Rokom u Evropu dignute glave

https://www.transfermarkt.com/agim-ibra ... eler/47005

-
- Kontakt:
pusti šuplje
nema od njega ništa
nema od njega ništa
haj ti nešto napiši brate 9 dana do prozivke ja se ucrva živPitaristok je napisao/la:pusti šuplje
nema od njega ništa

A dje pecat mislim odbarana ? Dajba i da damo 16 komada kad cemo primiti 25Denchi je napisao/la:ovaj spada isto pod stavku -Pojačanje
https://www.transfermarkt.com/agim-ibra ... eler/47005s njim i Rokom u Evropu dignute glave![]()

Ukoliko ne bude vise odlazaka trazit ce se jos 2 nova igraca,jedan u odbrani i jedan u veznom redu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- AlfredNobel
- Kontakt:
Reci im da se ne zaebavaju, Roka da dovedu.miky_hz je napisao/la:Ukoliko ne bude vise odlazaka trazit ce se jos 2 nova igraca,jedan u odbrani i jedan u veznom redu.
Ne učimo džabe slovenski valjdaAlfredNobel je napisao/la:Reci im da se ne zaebavaju, Roka da dovedu.miky_hz je napisao/la:Ukoliko ne bude vise odlazaka trazit ce se jos 2 nova igraca,jedan u odbrani i jedan u veznom redu.

Trenutno korisnika/ca: Sanchez87hz i 12 gostiju.