FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 03 jan 2019, 20:31

Mokes je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Jel neko zna sta se desi sa sabinhom i jokerom. Kako rustempaša ode iz kluba i oni odose sa foruma :o :o
Sabinho kako se oženio, kao da je u zemlju propao, a Joker se nije javljao kako je popušio ban, možda je konačno trajno banovan :lol:
Pamtim to kao da je bilo danas, kad je Sabinho otišao od nas. U ruci mu piva, na reveru značka FK Sarajeva. :lol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 03 jan 2019, 20:47

AlfredNobel je napisao/la:Jel' ovo Hadžija između redova oko Kronavetera? Hajde Emšo završi to. :pray:

@Denchi
jeko Nikola?
Nista od toga , potpisat ce Aduka i Krste i tjt.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 03 jan 2019, 20:53

fks74 je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Jel' ovo Hadžija između redova oko Kronavetera? Hajde Emšo završi to. :pray:

@Denchi
jeko Nikola?
Nista od toga , potpisat ce Aduka i Krste i tjt.
Pusti me da sanjam. :shhh:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 03 jan 2019, 21:05

Mi ako mislimo osvojiti titulu i boriti se do kraja za kup moramo se pojačati sa po jednim igračem u svakoj liniji,jer biće i povreda i kartona i konkurenti će sigurno potplaćivati sudije da nas kartoniraju kad treba i ne treba.Zašto rizikovati da u slučaju nedaj bože povrede dva bitna igrača upropastimo sezonu,zato se treba osigurati i uvijek imati alternativu i rješenje za sve situacije jer će na proljeće biti svega.Pamet u glavu i gazi do titule

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 03 jan 2019, 21:24

skoroalen je napisao/la:
Mokes je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Jel neko zna sta se desi sa sabinhom i jokerom. Kako rustempaša ode iz kluba i oni odose sa foruma :o :o
Sabinho kako se oženio, kao da je u zemlju propao, a Joker se nije javljao kako je popušio ban, možda je konačno trajno banovan :lol:
Pamtim to kao da je bilo danas, kad je Sabinho otišao od nas. U ruci mu piva, na reveru značka FK Sarajeva. :lol:
A na obrazu rane od zeninih ruku :mrgreen:

Sabe ako citas, salimo se mi. Vratite nam se obojica, sad kad smo prvi svakom novom forumasu pustamo onu gdje si bila kad sam bio niko ...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 jan 2019, 21:32

@Denchi
jeko Nikola?
Arsenijevic bekcina :D
Ma ja prizeljkujem... :zzz:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 03 jan 2019, 21:35

Anex je napisao/la:Mi ako mislimo osvojiti titulu i boriti se do kraja za kup moramo se pojačati sa po jednim igračem u svakoj liniji,jer biće i povreda i kartona i konkurenti će sigurno potplaćivati sudije da nas kartoniraju kad treba i ne treba.Zašto rizikovati da u slučaju nedaj bože povrede dva bitna igrača upropastimo sezonu,zato se treba osigurati i uvijek imati alternativu i rješenje za sve situacije jer će na proljeće biti svega.Pamet u glavu i gazi do titule
Nerealan si. Nije to k'o ranije da igrač igra za 800KM jbt. Bolje promovisati kojeg Akademca ako već mora. Ko zna.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 jan 2019, 21:39

Evo prodaju i Krpica

Ko sto rekoh samo se listice paziti oni su jedina ozbiljna ekipa
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 03 jan 2019, 21:43

Denchi je napisao/la:Evo prodaju i Krpica

Ko sto rekoh samo se listice paziti oni su jedina ozbiljna ekipa
13 bodova je nemoguće stići za 13 utakmica, samo nek se oni pojačavaju pa nek odma na startu uzmu 3 bobe :mrgreen:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 03 jan 2019, 21:50

Ma gdje ćeš četiri igrača dovoditi, previše je zato što već sad imamo odličnu ekipu, a i nema toliko dobrih igrača u januaru. Ja bih bio prezadovoljan s Kronovaterom i Šehićem/Arsenijevićem.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

taremuha
Kontakt:

Post Postao/la taremuha » 03 jan 2019, 21:52

Selam i pozdrav braco. Sretna nam nova godina. Zna li neko gdje se moze pogledat film o Zelimiru Vidovicu Keliju? Vidim da na youtubu ima na Hayatovom kanalu film o historiji FK Sarajeva, ali film Keli ne mogu nigdje pronaci.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 03 jan 2019, 21:55

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
Anex je napisao/la:Mi ako mislimo osvojiti titulu i boriti se do kraja za kup moramo se pojačati sa po jednim igračem u svakoj liniji,jer biće i povreda i kartona i konkurenti će sigurno potplaćivati sudije da nas kartoniraju kad treba i ne treba.Zašto rizikovati da u slučaju nedaj bože povrede dva bitna igrača upropastimo sezonu,zato se treba osigurati i uvijek imati alternativu i rješenje za sve situacije jer će na proljeće biti svega.Pamet u glavu i gazi do titule
Nerealan si. Nije to k'o ranije da igrač igra za 800KM jbt. Bolje promovisati kojeg Akademca ako već mora. Ko zna.
Možda si u pravu ali mislim da puno više gubimo u slučaju nedaj bože gubitka titule nego na te plate ipak mi ne dovodimo nekoga čija je plata 30.000km a živi bili pa vidjeli kakav nas rat očekuje i koliko će prljave borbe biti na djelu tako da nas samo konstantan kvalitet u igri može održati na vrhu

taremuha
Kontakt:

Post Postao/la taremuha » 03 jan 2019, 22:18

Za igrače koji će 99% ići na ljeto treba već sada naći zamjenu. Bolje sad da se uigraju sa ekipom nego na ljeto neuigrani da nastupamo u Evropi.

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 03 jan 2019, 22:52

taremuha je napisao/la:Za igrače koji će 99% ići na ljeto treba već sada naći zamjenu. Bolje sad da se uigraju sa ekipom nego na ljeto neuigrani da nastupamo u Evropi.
Niho samo ide na ljeto, a štopere je najmanji problem uigrati.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 03 jan 2019, 23:27

Beton je napisao/la:
taremuha je napisao/la:Za igrače koji će 99% ići na ljeto treba već sada naći zamjenu. Bolje sad da se uigraju sa ekipom nego na ljeto neuigrani da nastupamo u Evropi.
Ma otici ce ti Rahmanovic, Krle, Adukor 100%, ja bi prezadovoljan bio da se ovaj slovenac dovede i ne mora vise niko do ljeta a onda jos jednog stranca njegov level :mrgreen:
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 03 jan 2019, 23:28

Inijesta je napisao/la:
Beton je napisao/la:
Ma otici ce ti Rahmanovic, Krle, Adukor 100%, ja bi prezadovoljan bio da se ovaj slovenac dovede i ne mora vise niko do ljeta a onda jos jednog stranca njegov level :mrgreen:
Krle i Adukor će već sad biti otpisani ukoliko ne produže. Rahmana na ljeto prodati samo uz neku extra odštetu jer sad sa novim dvoipogodišnjim ugovorom ga možemo prodati i na ljeto 2020. :mrgreen:

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 03 jan 2019, 23:55

Ma otici ce ti Rahmanovic, Krle, Adukor 100%, ja bi prezadovoljan bio da se ovaj slovenac dovede i ne mora vise niko do ljeta a onda jos jednog stranca njegov level :mrgreen:[/quote]
Krle i Adukor će već sad biti otpisani ukoliko ne produže. Rahmana na ljeto prodati samo uz neku extra odštetu jer sad sa novim dvoipogodišnjim ugovorom ga možemo prodati i na ljeto 2020. :mrgreen:[/quote]

Kako se prica sa Krletom je dog, s tim da ce ga pustit na ljeto za neku razumnu odstetu da uzme jos neke love vani, pretpostavljam da i Rahman isto tako ima dog za tu neku odstetu normalnu da moze ici
A za Adukora cini mi se nisu ni zapeli previse, mozda racunaju da su Stanojevic i Crepulja bolja kombinacija na sredini i onda ti Adukor zauzima mjesto stranca a na klupi sjedi
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 04 jan 2019, 00:04

Dobar je Aduka, ali mozemo bez njeg...
1946~

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 04 jan 2019, 00:22

Inijesta je napisao/la:Ma otici ce ti Rahmanovic, Krle, Adukor 100%, ja bi prezadovoljan bio da se ovaj slovenac dovede i ne mora vise niko do ljeta a onda jos jednog stranca njegov level :mrgreen:
Krle i Adukor će već sad biti otpisani ukoliko ne produže. Rahmana na ljeto prodati samo uz neku extra odštetu jer sad sa novim dvoipogodišnjim ugovorom ga možemo prodati i na ljeto 2020. :mrgreen:[/quote]

Kako se prica sa Krletom je dog, s tim da ce ga pustit na ljeto za neku razumnu odstetu da uzme jos neke love vani, pretpostavljam da i Rahman isto tako ima dog za tu neku odstetu normalnu da moze ici
A za Adukora cini mi se nisu ni zapeli previse, mozda racunaju da su Stanojevic i Crepulja bolja kombinacija na sredini i onda ti Adukor zauzima mjesto stranca a na klupi sjedi[/quote]
Pričati da želiš oba trofeja, a ne zapeti za igrača poput Adukora je van svake pameti. Kad ti se oko 27/28/29 kola zaredaju kartoni, a uporedo i kup, pitat ću te jel to za njega ne treba zapeti. Utakmica s lažnim u Mostaru ti je dokaz šta ti kartoni mogu uraditi + možda koja povreda.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 04 jan 2019, 00:34

Igra i Zrinjski kup, što je svakako dobra stvar. Još sad kad su im otišli bitni igrači koji su im donosili bodove. Vidjećemo kakve će zamjene dovesti. Jest zimski prelazni Rok, ali oni su doveli Bilbiju, Todorovića i Tomića u zimskom prelaznom Roku. Samo da po belaju ne eksplodira Šovšić :lol:

Što se samog Kupa tiče, svašta je moguće. Vrlo važno će biti ko će koga izvući. Najvećo favoriti smo mi, Zrinjski i Široki. I odmah možeš imati makljažu između ova tri tima. U svakom slučaju ne bih toliko zapinjao u kupu, titula je prioritet i puno važnija ;)
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Mostarac12345 i 10 gostiju.