FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 20 okt 2010, 00:07

vojnik srece je napisao/la:mali seljo hahahahah boje se hordi heeheeh pa daju onaj golubarnik al dzaba ponovo ih nadjacamo tako mali ahahahahah aa najpamtnije da se ogranici i nama i vama gubavcima br ulaznica po 3 milje ha ja najpostenijee
OK :*
Za zivot cijeli!

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 20 okt 2010, 00:08

vojnik srece je napisao/la:mali seljo hahahahah boje se hordi heeheeh pa daju onaj golubarnik al dzaba ponovo ih nadjacamo tako mali ahahahahah aa najpamtnije da se ogranici i nama i vama gubavcima br ulaznica po 3 milje ha ja najpostenijee
hehe tad ce oni da cmizdre i da bojkotuju,nama ni 15 km nije bilo puno kad su nam stavili!

vojnik srece
Kontakt:

Post Postao/la vojnik srece » 20 okt 2010, 00:09

UPS je napisao/la:
plava_pruga je napisao/la: drugo, odkud tebi da mi nemozemo napuniti grbavicu, kad nas je bilo 15 000 protiv borca, ljudi se gurali na 1 stolici, dole ispod Juga puno bilo, istok bio pun, sjever onaj dio gdje NIKAD nema navijaca jer se dio terena nevidi od zapadne tribine ( dio nasuprot vas ) bio pun, sjever da nepricam. Stane 15 000 vjeruj mi.
trece, mi idalje drzimo rekord i grbavice i koseva zato, kad na stadionu na kojem VI igrate, budete imali vise navijaca nego sto smo ih mi imali, slobodno mi se javi.
Pa ti kao i ostali kao papagaj - bilo 15 hiljada i 15 hiljada. Niko vama ne spori da vas nema 15 hiljada, sta se odmah palite. Ono sto mi sporimo je da to 'trenutno' nema gdje stati na grbavici pa cak ni na nacin na koji ti to pokusavas objasniti.
Hajde onda da probamo ovako - reci mi gdje na kosevske tribine stane 15 hiljada pa cemo dalje razgovarati. Dakle, koje sve tribine budu pune sa 15.000 pa cemo uporediti. Moze?
ma kod nas zapad samo prima 17 milja tako da cuj njih 15 milja bude ahahahhahahahahahahahahahah sigurno ahahahhhahahaha jooj sto me nasmijavaju iz dana u dan ahahhahaha

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 20 okt 2010, 00:09

Seceru ko je diro :lol:
1921-2011

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 20 okt 2010, 00:10

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Dejan, BL je napisao/la:Šta ste se raspisali o nekim stolicama, jesto to već prežalili kup
CAO :*
Samo nemojte praviti sutra kakav pičvajz kao komšije, mada ste ovaj put mnogo oprezniji pa vjerovatno i neće biti preveliko razočarenje ako bućnete već u osmini finala :mrgreen:

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 20 okt 2010, 00:11

samo sarajevo je napisao/la:
hehe tad ce oni da cmizdre i da bojkotuju,nama ni 15 km nije bilo puno kad su nam stavili!
Dvojica se našla, fali im treći, gdje je, evo ga. Vas trojica kada pomnožite IQ dobijete total 7 :lol:

[youtube][/youtube]
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 20 okt 2010, 00:12

Dejan, BL je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Dejan, BL je napisao/la:Šta ste se raspisali o nekim stolicama, jesto to već prežalili kup
CAO :*
Samo nemojte praviti sutra kakav pičvajz kao komšije, mada ste ovaj put mnogo oprezniji pa vjerovatno i neće biti preveliko razočarenje ako bućnete već u osmini finala :mrgreen:
znas i sam da ste vec ispali, nez sto se beze prepucavamo ovde, znas i sam da ce te osvojiti ligu, a ispast iz kupa, tako da ti je ova prica, totalno bezveze
Za zivot cijeli!

vojnik srece
Kontakt:

Post Postao/la vojnik srece » 20 okt 2010, 00:13

ma nek nam stave 30 kermi za svetinju sarajevo je malo aa oni hahahahah vi ste fukare nemate pare kokuzi kokuzii ahhaha da su im trazili 5 km u mostaru to nebi zeljelo na skelu jer ipak to su velika gospoda ahhahahahahah **** zelju bitno je da ja imam gdje sjest ahahhahahahahahahha

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 20 okt 2010, 00:13

vojnik srece je napisao/la:
ma nek nam stave 30 kermi za svetinju sarajevo je malo aa oni hahahahah vi ste fukare nemate pare kokuzi kokuzii ahhaha da su im trazili 5 km u mostaru to nebi zeljelo na skelu jer ipak to su velika gospoda ahhahahahahah **** zelju bitno je da ja imam gdje sjest ahahhahahahahahahha
Na cemu si ti
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 20 okt 2010, 00:13

Na cucli :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 20 okt 2010, 00:14

Vidim nema odgovora :D

Hocemo li onda ovako - da zamislimo da ce grbavica za par godina imati sve 4 tribine sa stolicama kao sto su trenutna sjeverna - koliki bi onda kapacitet bio?

Kontate poentu? ;)

Normalan
Kontakt:

Post Postao/la Normalan » 20 okt 2010, 00:14

dzenan01 je napisao/la: Izvini, ali ima li pravo uprava Sarajeva da obezbjedi samo 2000-2500 karti za jug ?
Nema. Dužni ste dati gostima sve što prelazi 5% kapaciteta u odvojenoj zoni. A to je cijeli jug, sjever... I nemate pravo ni zadavati veće cijene gostima za jug nego što su vama za sjever. Ipak, ovo se radi jer klubovima odgovara da mlate pare na gostujućim navijačima, bez obzira što neko drugi maltretira njihove. Zato se niko ne poziva na pravilnik o bezbjednosti. Nije mi samo jasno kakve mi fajde imamo od 20 navijača Slavije koji se ukažu svake prestupne u odnosu na Slaviju kojoj su utakmice sa Željom i Sarajevom glavna stavka u budžetu.

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 20 okt 2010, 00:16

nikad_izvini je napisao/la:Na cucli :lol:
Izgleda :D
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 20 okt 2010, 00:16

UPS je napisao/la:
plava_pruga je napisao/la: drugo, odkud tebi da mi nemozemo napuniti grbavicu, kad nas je bilo 15 000 protiv borca, ljudi se gurali na 1 stolici, dole ispod Juga puno bilo, istok bio pun, sjever onaj dio gdje NIKAD nema navijaca jer se dio terena nevidi od zapadne tribine ( dio nasuprot vas ) bio pun, sjever da nepricam. Stane 15 000 vjeruj mi.
trece, mi idalje drzimo rekord i grbavice i koseva zato, kad na stadionu na kojem VI igrate, budete imali vise navijaca nego sto smo ih mi imali, slobodno mi se javi.
Pa ti kao i ostali kao papagaj - bilo 15 hiljada i 15 hiljada. Niko vama ne spori da vas nema 15 hiljada, sta se odmah palite. Ono sto mi sporimo je da to 'trenutno' nema gdje stati na grbavici pa cak ni na nacin na koji ti to pokusavas objasniti.
Hajde onda da probamo ovako - reci mi gdje na kosevske tribine stane 15 hiljada pa cemo dalje razgovarati. Dakle, koje sve tribine budu pune sa 15.000 pa cemo uporediti. Moze?
Po svakoj logici da bi vas na Hadisonu bilo 10.000 MORATE napuniti 1/4 stadiona,jeste li to ove sezone uspjeli?
ali nema para,sve se rastalilo....

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 20 okt 2010, 00:18

UPS je napisao/la:Vidim nema odgovora :D

Hocemo li onda ovako - da zamislimo da ce grbavica za par godina imati sve 4 tribine sa stolicama kao sto su trenutna sjeverna - koliki bi onda kapacitet bio?

Kontate poentu? ;)
Za par godina ce kapacitet biti 45 hiljada, kad se dogovorimo sa Svabama 8-) :lol:

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 20 okt 2010, 00:18

UPS je napisao/la: da zamislimo
UPS je napisao/la:
Nesto kontam
Tebi je jasno da ovim dokazuješ da su ljudi nastali od majmuna. Bravo. Evo banana jedna :mrgreen: Samo tako nastavi, uskoro te šaljemo u svemir :lol:

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 20 okt 2010, 00:24

Kitice popustite nas,jer sutra igramo veoma vaznu tekmu...vi spremite vazelin i opustite se :mrgreen:

Lesevi iz BL su vec jednom pobjegli sa raznja,nesto nevejerujem da mogu to ponoviti opet... mogu ako im mi opet damo dva fore.Mada u to sumnjam jer Brko nece dva puta istu gresku naparaviti,odnosno igraci ce zapeti od samog pocetka i pokazati ko je gazda na Grbavici.

Volio bi kad igraci nebi zaboravili onu grubu igru iz prve tekme,treba ima vratiti milo za drago da znaju gdje su dosli..pogotovo onom njihovom lijevom bocnom (zaboravio sam ime) sto je prvo Stanica a zatim i Savic opalio laktom...jos se pravio lud..Aaaaa lijepi Senad Zeric taj nikada nije zaboravljao :lol: vracao je i s kamatom.

Sutra samo ponosni i hrabro...pobjeda ja zagarantovana
1921-2011

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 20 okt 2010, 00:39

Datum: 24.10.1999.
Dan: Nedjelja
Kolo: 11
Stadion: Grbavica
Utakmica: Željezničar - Sarajevo
Rezultat: 2:0

Datum: 24.10.2010.
Dan: Nedjelja
Kolo: 11
Stadion: Grbavica
Utakmica: Željezničar - Sarajevo
Rezulta: pa nek' opet 2-0 dosta :D
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 20 okt 2010, 00:55

nikad_izvini je napisao/la:
UPS je napisao/la: da zamislimo
UPS je napisao/la:
Nesto kontam
Tebi je jasno da ovim dokazuješ da su ljudi nastali od majmuna. Bravo. Evo banana jedna :mrgreen: Samo tako nastavi, uskoro te šaljemo u svemir :lol:
Ma dobro je da su ljudi nastali od majmuna,al se nekad zapitam jeli to tacno jer kad vidim tebe mislim ipak da su neki kao ti nastali od magaraca!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 20 okt 2010, 00:58

Tarantino je napisao/la:
UPS je napisao/la: Pa ti kao i ostali kao papagaj - bilo 15 hiljada i 15 hiljada. Niko vama ne spori da vas nema 15 hiljada, sta se odmah palite. Ono sto mi sporimo je da to 'trenutno' nema gdje stati na grbavici pa cak ni na nacin na koji ti to pokusavas objasniti.
Po svakoj logici da bi vas na Hadisonu bilo 10.000 MORATE napuniti 1/4 stadiona,jeste li to ove sezone uspjeli?
A koliko to iznosi kad su tribine u pitanju - po vasoj logici??

U tome i jeste sva poenta. Kad to shvatite i kad shvatite da bi grbavica mogla primati 20 hiljada jedino da se izgrade 3 nove tribine identicne onoj na sjeveru onda mozemo normalno pricati. Ja ne zelim umanjiti vas znacaj i doprinos na utakmicama. samo zelim skrenuti paznju da trenutno pun jug i zapad, prazan istok i popunjen sjever na utakmici protiv borca NISU 15.000 ni u snu ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Hansestadt, Orvel, Riziko i 44 gosta.