OK :*vojnik srece je napisao/la:mali seljo hahahahah boje se hordi heeheeh pa daju onaj golubarnik al dzaba ponovo ih nadjacamo tako mali ahahahahah aa najpamtnije da se ogranici i nama i vama gubavcima br ulaznica po 3 milje ha ja najpostenijee
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Za zivot cijeli!
-
- Kontakt:
hehe tad ce oni da cmizdre i da bojkotuju,nama ni 15 km nije bilo puno kad su nam stavili!vojnik srece je napisao/la:mali seljo hahahahah boje se hordi heeheeh pa daju onaj golubarnik al dzaba ponovo ih nadjacamo tako mali ahahahahah aa najpamtnije da se ogranici i nama i vama gubavcima br ulaznica po 3 milje ha ja najpostenijee
-
- Kontakt:
ma kod nas zapad samo prima 17 milja tako da cuj njih 15 milja bude ahahahhahahahahahahahahahah sigurno ahahahhhahahaha jooj sto me nasmijavaju iz dana u dan ahahhahahaUPS je napisao/la:Pa ti kao i ostali kao papagaj - bilo 15 hiljada i 15 hiljada. Niko vama ne spori da vas nema 15 hiljada, sta se odmah palite. Ono sto mi sporimo je da to 'trenutno' nema gdje stati na grbavici pa cak ni na nacin na koji ti to pokusavas objasniti.plava_pruga je napisao/la: drugo, odkud tebi da mi nemozemo napuniti grbavicu, kad nas je bilo 15 000 protiv borca, ljudi se gurali na 1 stolici, dole ispod Juga puno bilo, istok bio pun, sjever onaj dio gdje NIKAD nema navijaca jer se dio terena nevidi od zapadne tribine ( dio nasuprot vas ) bio pun, sjever da nepricam. Stane 15 000 vjeruj mi.
trece, mi idalje drzimo rekord i grbavice i koseva zato, kad na stadionu na kojem VI igrate, budete imali vise navijaca nego sto smo ih mi imali, slobodno mi se javi.
Hajde onda da probamo ovako - reci mi gdje na kosevske tribine stane 15 hiljada pa cemo dalje razgovarati. Dakle, koje sve tribine budu pune sa 15.000 pa cemo uporediti. Moze?
Seceru ko je dirovojnik srece je napisao/la:mali seljo hahahahah boje se hordi heeheeh pa daju onaj golubarnik al dzaba ponovo ih nadjacamo tako mali ahahahahah aa najpamtnije da se ogranici i nama i vama gubavcima br ulaznica po 3 milje ha ja najpostenijee

1921-2011
Samo nemojte praviti sutra kakav pičvajz kao komšije, mada ste ovaj put mnogo oprezniji pa vjerovatno i neće biti preveliko razočarenje ako bućnete već u osmini finalaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:CAO :*Dejan, BL je napisao/la:Šta ste se raspisali o nekim stolicama, jesto to već prežalili kup

- nikad_izvini
- Kontakt:
Dvojica se našla, fali im treći, gdje je, evo ga. Vas trojica kada pomnožite IQ dobijete total 7samo sarajevo je napisao/la:hehe tad ce oni da cmizdre i da bojkotuju,nama ni 15 km nije bilo puno kad su nam stavili!vojnik srece je napisao/la:mali seljo hahahahah boje se hordi heeheeh pa daju onaj golubarnik al dzaba ponovo ih nadjacamo tako mali ahahahahah aa najpamtnije da se ogranici i nama i vama gubavcima br ulaznica po 3 milje ha ja najpostenijee

[youtube][/youtube]
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
znas i sam da ste vec ispali, nez sto se beze prepucavamo ovde, znas i sam da ce te osvojiti ligu, a ispast iz kupa, tako da ti je ova prica, totalno bezvezeDejan, BL je napisao/la:Samo nemojte praviti sutra kakav pičvajz kao komšije, mada ste ovaj put mnogo oprezniji pa vjerovatno i neće biti preveliko razočarenje ako bućnete već u osmini finalaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:CAO :*Dejan, BL je napisao/la:Šta ste se raspisali o nekim stolicama, jesto to već prežalili kup
Za zivot cijeli!
-
- Kontakt:
ma nek nam stave 30 kermi za svetinju sarajevo je malo aa oni hahahahah vi ste fukare nemate pare kokuzi kokuzii ahhaha da su im trazili 5 km u mostaru to nebi zeljelo na skelu jer ipak to su velika gospoda ahhahahahahah **** zelju bitno je da ja imam gdje sjest ahahhahahahahahahhasamo sarajevo je napisao/la:hehe tad ce oni da cmizdre i da bojkotuju,nama ni 15 km nije bilo puno kad su nam stavili!vojnik srece je napisao/la:mali seljo hahahahah boje se hordi heeheeh pa daju onaj golubarnik al dzaba ponovo ih nadjacamo tako mali ahahahahah aa najpamtnije da se ogranici i nama i vama gubavcima br ulaznica po 3 milje ha ja najpostenijee
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Na cemu si tivojnik srece je napisao/la:ma nek nam stave 30 kermi za svetinju sarajevo je malo aa oni hahahahah vi ste fukare nemate pare kokuzi kokuzii ahhaha da su im trazili 5 km u mostaru to nebi zeljelo na skelu jer ipak to su velika gospoda ahhahahahahah **** zelju bitno je da ja imam gdje sjest ahahhahahahahahahhasamo sarajevo je napisao/la:hehe tad ce oni da cmizdre i da bojkotuju,nama ni 15 km nije bilo puno kad su nam stavili!vojnik srece je napisao/la:mali seljo hahahahah boje se hordi heeheeh pa daju onaj golubarnik al dzaba ponovo ih nadjacamo tako mali ahahahahah aa najpamtnije da se ogranici i nama i vama gubavcima br ulaznica po 3 milje ha ja najpostenijee
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- nikad_izvini
- Kontakt:
Na cucli 

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Vidim nema odgovora
Hocemo li onda ovako - da zamislimo da ce grbavica za par godina imati sve 4 tribine sa stolicama kao sto su trenutna sjeverna - koliki bi onda kapacitet bio?
Kontate poentu?

Hocemo li onda ovako - da zamislimo da ce grbavica za par godina imati sve 4 tribine sa stolicama kao sto su trenutna sjeverna - koliki bi onda kapacitet bio?
Kontate poentu?

Nema. Dužni ste dati gostima sve što prelazi 5% kapaciteta u odvojenoj zoni. A to je cijeli jug, sjever... I nemate pravo ni zadavati veće cijene gostima za jug nego što su vama za sjever. Ipak, ovo se radi jer klubovima odgovara da mlate pare na gostujućim navijačima, bez obzira što neko drugi maltretira njihove. Zato se niko ne poziva na pravilnik o bezbjednosti. Nije mi samo jasno kakve mi fajde imamo od 20 navijača Slavije koji se ukažu svake prestupne u odnosu na Slaviju kojoj su utakmice sa Željom i Sarajevom glavna stavka u budžetu.dzenan01 je napisao/la: Izvini, ali ima li pravo uprava Sarajeva da obezbjedi samo 2000-2500 karti za jug ?
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Izgledanikad_izvini je napisao/la:Na cucli

"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Po svakoj logici da bi vas na Hadisonu bilo 10.000 MORATE napuniti 1/4 stadiona,jeste li to ove sezone uspjeli?UPS je napisao/la:Pa ti kao i ostali kao papagaj - bilo 15 hiljada i 15 hiljada. Niko vama ne spori da vas nema 15 hiljada, sta se odmah palite. Ono sto mi sporimo je da to 'trenutno' nema gdje stati na grbavici pa cak ni na nacin na koji ti to pokusavas objasniti.plava_pruga je napisao/la: drugo, odkud tebi da mi nemozemo napuniti grbavicu, kad nas je bilo 15 000 protiv borca, ljudi se gurali na 1 stolici, dole ispod Juga puno bilo, istok bio pun, sjever onaj dio gdje NIKAD nema navijaca jer se dio terena nevidi od zapadne tribine ( dio nasuprot vas ) bio pun, sjever da nepricam. Stane 15 000 vjeruj mi.
trece, mi idalje drzimo rekord i grbavice i koseva zato, kad na stadionu na kojem VI igrate, budete imali vise navijaca nego sto smo ih mi imali, slobodno mi se javi.
Hajde onda da probamo ovako - reci mi gdje na kosevske tribine stane 15 hiljada pa cemo dalje razgovarati. Dakle, koje sve tribine budu pune sa 15.000 pa cemo uporediti. Moze?
ali nema para,sve se rastalilo....
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Za par godina ce kapacitet biti 45 hiljada, kad se dogovorimo sa SvabamaUPS je napisao/la:Vidim nema odgovora![]()
Kontate poentu?

- nikad_izvini
- Kontakt:
UPS je napisao/la: da zamislimo
Tebi je jasno da ovim dokazuješ da su ljudi nastali od majmuna. Bravo. Evo banana jednaUPS je napisao/la:
Nesto kontam

Kitice popustite nas,jer sutra igramo veoma vaznu tekmu...vi spremite vazelin i opustite se
Lesevi iz BL su vec jednom pobjegli sa raznja,nesto nevejerujem da mogu to ponoviti opet... mogu ako im mi opet damo dva fore.Mada u to sumnjam jer Brko nece dva puta istu gresku naparaviti,odnosno igraci ce zapeti od samog pocetka i pokazati ko je gazda na Grbavici.
Volio bi kad igraci nebi zaboravili onu grubu igru iz prve tekme,treba ima vratiti milo za drago da znaju gdje su dosli..pogotovo onom njihovom lijevom bocnom (zaboravio sam ime) sto je prvo Stanica a zatim i Savic opalio laktom...jos se pravio lud..Aaaaa lijepi Senad Zeric taj nikada nije zaboravljao
vracao je i s kamatom.
Sutra samo ponosni i hrabro...pobjeda ja zagarantovana

Lesevi iz BL su vec jednom pobjegli sa raznja,nesto nevejerujem da mogu to ponoviti opet... mogu ako im mi opet damo dva fore.Mada u to sumnjam jer Brko nece dva puta istu gresku naparaviti,odnosno igraci ce zapeti od samog pocetka i pokazati ko je gazda na Grbavici.
Volio bi kad igraci nebi zaboravili onu grubu igru iz prve tekme,treba ima vratiti milo za drago da znaju gdje su dosli..pogotovo onom njihovom lijevom bocnom (zaboravio sam ime) sto je prvo Stanica a zatim i Savic opalio laktom...jos se pravio lud..Aaaaa lijepi Senad Zeric taj nikada nije zaboravljao

Sutra samo ponosni i hrabro...pobjeda ja zagarantovana
1921-2011
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
Datum: 24.10.1999.
Dan: Nedjelja
Kolo: 11
Stadion: Grbavica
Utakmica: Željezničar - Sarajevo
Rezultat: 2:0
Datum: 24.10.2010.
Rezulta: pa nek' opet 2-0 dosta
Rezultat: 2:0
Datum: 24.10.2010.
Rezulta: pa nek' opet 2-0 dosta

IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
-
- Kontakt:
Ma dobro je da su ljudi nastali od majmuna,al se nekad zapitam jeli to tacno jer kad vidim tebe mislim ipak da su neki kao ti nastali od magaraca!nikad_izvini je napisao/la:UPS je napisao/la: da zamislimoTebi je jasno da ovim dokazuješ da su ljudi nastali od majmuna. Bravo. Evo banana jednaUPS je napisao/la:
Nesto kontamSamo tako nastavi, uskoro te šaljemo u svemir
A koliko to iznosi kad su tribine u pitanju - po vasoj logici??Tarantino je napisao/la:Po svakoj logici da bi vas na Hadisonu bilo 10.000 MORATE napuniti 1/4 stadiona,jeste li to ove sezone uspjeli?UPS je napisao/la: Pa ti kao i ostali kao papagaj - bilo 15 hiljada i 15 hiljada. Niko vama ne spori da vas nema 15 hiljada, sta se odmah palite. Ono sto mi sporimo je da to 'trenutno' nema gdje stati na grbavici pa cak ni na nacin na koji ti to pokusavas objasniti.
U tome i jeste sva poenta. Kad to shvatite i kad shvatite da bi grbavica mogla primati 20 hiljada jedino da se izgrade 3 nove tribine identicne onoj na sjeveru onda mozemo normalno pricati. Ja ne zelim umanjiti vas znacaj i doprinos na utakmicama. samo zelim skrenuti paznju da trenutno pun jug i zapad, prazan istok i popunjen sjever na utakmici protiv borca NISU 15.000 ni u snu

Trenutno korisnika/ca: MoSaZeLjo1921 i 23 gosta.