FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zlaya_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zlaya_tm87 » 19 okt 2010, 23:46

samo sarajevo je napisao/la:Sva sreca pa nam je nova uprava pa kako vi nama date tako cemo i mi vama,inace sjever je nasa tribina al nas gurate na istok,uostalom prepolovi vam se jug i dacemo vam dio zapada,pa ko gospoda imate i stolice sta hocete vise od nas?
cuj vasa tribina :mrgreen: sta bi bilo evo npr. da odete u milano da igrate protiv intera ili npr. u beograd protiv zvezde i kazete, sjever je nasa tribina :lol: nema haveru nista vaseg na gostovanju, ima samo ono sto vam domacin da kao tribinu za gostujuce navijace, sto je na grbavici samo onaj cosak bez stolica. tako da budite sretni za svaki dodatni kvadratni metar koji dobijete. sto se koseva tice, na jugu pise velikm slovima TRIBINA ZA GOSTUJUCE NAVIJACE, tako da o tom smjestanju na zapad cu se samo nasmijati :)
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 19 okt 2010, 23:47

Tupani ne kontaju par stvari. Zadnji put ću također napisati. Grbavica ima dvije normalne tribine. Njanje mogu dobiti malo Sjevera i Istok. Dok se Grbavica ne napravi. Kad se napravi, eto vam kompletan Istok. Ionako vas nema na domaćim utakmicama više od 2-3 milje.
Dalje, vi nas možete zajebati naredni derbi, samo, Željo ima više gostujućih navijača na Koševu nego njanje na Grbavici. Krajnja konsekvenca, nema gostujućih navijača na Grbavici i Koševu. Ko je poglabao, njanje. Više su izgubile od nas.
Sjever na Grbavici NIJE tribina njanja i NE MOŽETE dobiti više od one tzv. zdenke :mrgreen: Ima ljudi koji godinama dolaze na Sjever Grbavice, ljudi imaju svoja "stalna mjesta" i sigurno se neće zbog vas premještati prema Zapadu.
Gurate se, idite na Istok. Jok, vi hoćete svi na Sjever. E pa ne može. Nećete. Tja, gurajte se, vaš problem.
Bez obzira na sve, njanje će dobiti barem 10% Grbavice. Dajte nama 10% Hadisona i svi sretni. Ako to ne uradite, zaboravite na naredno gostovanje na Grbavici. U to možete biti sigurni. Možemo lijepo i možemo ružno :mrgreen: Vi ga glođete u svakom slučaju :lol:
Zadnja izmjena: nikad_izvini, dana/u 19 okt 2010, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 19 okt 2010, 23:48

zlaya_tm87 je napisao/la:
samo sarajevo je napisao/la:Sva sreca pa nam je nova uprava pa kako vi nama date tako cemo i mi vama,inace sjever je nasa tribina al nas gurate na istok,uostalom prepolovi vam se jug i dacemo vam dio zapada,pa ko gospoda imate i stolice sta hocete vise od nas?
cuj vasa tribina :mrgreen: sta bi bilo evo npr. da odete u milano da igrate protiv intera ili npr. u beograd protiv zvezde i kazete, sjever je nasa tribina :lol: nema haveru nista vaseg na gostovanju, ima samo ono sto vam domacin da kao tribinu za gostujuce navijace, sto je na grbavici samo onaj cosak bez stolica. tako da budite sretni za svaki dodatni kvadratni metar koji dobijete. sto se koseva tice, na jugu pise velikm slovima TRIBINA ZA GOSTUJUCE NAVIJACE, tako da o tom smjestanju na zapad cu se samo nasmijati :)
Izvini, ali ima li pravo uprava Sarajeva da obezbjedi samo 2000-2500 karti za jug ?
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 19 okt 2010, 23:49

pretpostavljam da ima, ali onda je sljedeci potez 500 karata za vas na grbavici. ko je na dobitku?

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 19 okt 2010, 23:51

dzenan01 je napisao/la:
zlaya_tm87 je napisao/la:
Izvini, ali ima li pravo uprava Sarajeva da obezbjedi samo 2000-2500 karti za jug ?
ne mozes ti gledati ba grbavicu i kosevo, dva potpuno razlicita stadiona, jedan ima 2 tribine i 10 hiljada stolica, a vi hocete 5hiljada na derbiju, budite realni malo, dok drugi ima 36 hiljada stolica i vi sad hocete da mi imamo isti tretman na kosevu koji je usput i gradski stadion kao i vi na grbavici, e nece moci, nas je jug na kosevu i na zapadu sta nas se skupi, vi pusite ga dok se to ne promjeni !
Zadnja izmjena: ThE_mAnIaCs_1987, dana/u 19 okt 2010, 23:52, ukupno mijenjano 2 puta.
Za zivot cijeli!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 19 okt 2010, 23:51

nikad_izvini je napisao/la:više od one tzv. zdenke :mrgreen:
iliti komad pizze :D
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 19 okt 2010, 23:51

zlaya_tm87 je napisao/la:pretpostavljam da ima, ali onda je sljedeci potez 500 karata za vas na grbavici. ko je na dobitku?
Zbog toga sam za dogovor dvije uprave, iste cijene karata i sličan broj. Ja bih bio zadovoljan i mislim da je realno da dobijemo kao prošli derbi.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 19 okt 2010, 23:52

zlaya_tm87 je napisao/la:pretpostavljam da ima, ali onda je sljedeci potez 500 karata za vas na grbavici. ko je na dobitku?
Koliko to nas moze da stane na ono jada od istoka i sjevara? Isti tretman cete imati kao mi to vam je sigurno,al vi cete bojkotovat onda kao i uvijek! Nikad izvini prvo nauci da vodis konverzaciju bez vrijedjanja SELJACINO!

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 19 okt 2010, 23:54

sreca je napisao/la:
samo sarajevo je napisao/la:Sva sreca pa nam je nova uprava pa kako vi nama date tako cemo i mi vama,inace sjever je nasa tribina al nas gurate na istok,uostalom prepolovi vam se jug i dacemo vam dio zapada,pa ko gospoda imate i stolice sta hocete vise od nas?[/quote u nedulju ce sreca da vam okrene leđa a to sto je sjever vasa tribina mozete prosipati kad ste domacini na gradskom stadionu ako vam se nesviđa postoji bojkot pa bujrum
Pa nismo mi kao vasi fanatici da bojkotujemo,placali smo vam i 15 km kad ste nam stavili za sjever!

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 19 okt 2010, 23:57

al' meni nije jasno zasto je uopste krenula rasprava o ovome? je li negdje izaslo koliko je pusteno ulaznica za navijace sarajeva, kolike su cijene i to. koliko ja znam nije jos za sada, tako da fakat nema poente vise palamuditi o ovome jer sve se svodi na isto. vi hocete cijeli sjever, mi ne damo ovo ono. a i nije mi jasno zasto vise ljudi ne ide na istok. pola zjapi prazno fakat. :roll:

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 19 okt 2010, 23:57

samo sarajevo je napisao/la:
Koliko to nas moze da stane na ono jada od istoka i sjevara? Isti tretman cete imati kao mi to vam je sigurno,al vi cete bojkotovat onda kao i uvijek! Nikad izvini prvo nauci da vodis konverzaciju bez vrijedjanja SELJACINO!
samo.lajavac.net :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 19 okt 2010, 23:58

Aj Borac!!! 8-)

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 19 okt 2010, 23:58

UPS je napisao/la:
plava_pruga je napisao/la: nije tacno da je 10 000 dupke pun. 15 000 je pun al moze jos. Kao protiv Borca, u prvenstvenoj utakmici, a ti to sanjaj.
Izvini, a na osnovu cega to tvrdis? Evo, ja tvrdim na osnovu toga sto na grbavici ima 8.5000 stolica. znaci kad ih sve popunite - a nisam siguran kad ste to uspjeli napraviti - gdje jos mozete strpati tih tvojih 7.000 hiljada i vise?? Kad cete jednom shvatiti, racionalno, objektivno, bez predrasuda koliko je 2+2 ;)
[youtube][/youtube]

Pa ti racunaj 8-)
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 19 okt 2010, 23:59

Dejan, BL je napisao/la:Aj Borac!!! 8-)
na racku :?
1921-2011

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 20 okt 2010, 00:01

Stariji znaju,ali mladji neka obavezno pogledaju ovaj klip,da vide o cemu se tu radi i sa kim se ima posla.

[youtube][/youtube]

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 20 okt 2010, 00:02

Neprilagodjen je napisao/la:Stariji znaju,ali mladji neka obavezno pogledaju ovaj klip,da vide o cemu se tu radi i sa kim se ima posla.

[youtube][/youtube]
HAHA nemoj da postavljam vase klipove posto ce mi ih izbrisati;) Ovi sto vam vode navijanje nisu daleko od ovog na klipu kojeg si postavio!

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 20 okt 2010, 00:03

Šta ste se raspisali o nekim stolicama, jesto to već prežalili kup

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 20 okt 2010, 00:04

Dejan, BL je napisao/la:Šta ste se raspisali o nekim stolicama, jesto to već prežalili kup
CAO :*
Za zivot cijeli!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 20 okt 2010, 00:05

plava_pruga je napisao/la: drugo, odkud tebi da mi nemozemo napuniti grbavicu, kad nas je bilo 15 000 protiv borca, ljudi se gurali na 1 stolici, dole ispod Juga puno bilo, istok bio pun, sjever onaj dio gdje NIKAD nema navijaca jer se dio terena nevidi od zapadne tribine ( dio nasuprot vas ) bio pun, sjever da nepricam. Stane 15 000 vjeruj mi.
trece, mi idalje drzimo rekord i grbavice i koseva zato, kad na stadionu na kojem VI igrate, budete imali vise navijaca nego sto smo ih mi imali, slobodno mi se javi.
Pa ti kao i ostali kao papagaj - bilo 15 hiljada i 15 hiljada. Niko vama ne spori da vas nema 15 hiljada, sta se odmah palite. Ono sto mi sporimo je da to 'trenutno' nema gdje stati na grbavici pa cak ni na nacin na koji ti to pokusavas objasniti.
Hajde onda da probamo ovako - reci mi gdje na kosevske tribine stane 15 hiljada pa cemo dalje razgovarati. Dakle, koje sve tribine budu pune sa 15.000 pa cemo uporediti. Moze?

vojnik srece
Kontakt:

Post Postao/la vojnik srece » 20 okt 2010, 00:07

mali seljo hahahahah boje se hordi heeheeh pa daju onaj golubarnik al dzaba ponovo ih nadjacamo tako mali ahahahahah aa najpamtnije da se ogranici i nama i vama gubavcima br ulaznica po 3 milje ha ja najpostenijee

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.