FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 02 jan 2019, 21:44

Cuj Ibrakovic :rol: :rol: :facepalm: :facepalm:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 02 jan 2019, 21:46

Jel to ibrakovic sam bio u upravi pa tjero I postavljao koga je htio treba se sjetit I ostalih clanova uprave kojima ni laganje ni dovodjenje invalida nije strano bilo, a ni prijetnje navijacima direktno...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 02 jan 2019, 22:09

Kako to nam smeta sto je ibrakovic (ne branim ga) uzimao lovu i namjerno radio nesto sto steti ugledu kluba a ne smeta nam kad to radi npr husref. Jel mi navijamo za FK Sarajevo ili za pojednice u istom??
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 02 jan 2019, 22:10

belosevic28 je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Ako je Beli rekao da mali Bojo valja, onda je suprotno. Samoprozvani skaut. :kafa:
Sta psujes k'o kocijas?!
Barem ne lažem ljude nekakvim analizama i skutiranjem.
Za tebe je Ermin Avdić pojam!

@Totti
Naravno, svi snose krivicu. Da se tada radilo kao sad, mogli smo danas biti vladari ove lige. Ali, kad bošnjo vidi pare i umiješa prste, piši propalo. Da sad Hadžija ima lovu kao ona Uprava onomad, pa čovjek bi čuda radio. Propustila se šansa, ali šta ćeš, evo nove da se napravi nešto odlično.

@Denchi
Svi su krivi, ali pošto je tema Ibraković, njega sam se dotakao. On je najveći krivac za dovođenje Ješića.

Čuj ovog trola i poređenja Ibrakovića i Husrefa.. :puke:
Ustati pa reći Husref.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 02 jan 2019, 22:20

AlfredNobel je napisao/la:Hahahahahashahahahahhbah isti tekst i pisanje kao kod samozdravlje. I ti si primjetio kako psujem kad neko ima drugačije mišljenje.. :lol:
Obojica idete na tu neku priču o starosti i iskrenoj ljubavi prema FKS, a ne bi me čudilo da jedan lik stoji iza oba accounta.

Čuj žaljenje za krimosom u vidu Ibrakovića, koji je isključivi krivac za dovođenje diletanta Ješića. Da nije došao Ješić, došao bi ti Kosanović, kojeg je isto iskopao Ibraković. Njih dvojica su Klub unazadili za četiri godine, tek ove godine smo se dohavizali i stali na noge. Lik kojem je tal u krvi, koji je doveo brdo polovnjaka, koji je bio u bog zna kakvim mutnim radnjama, pa su mu nekoliko puta palili auta itd.
Ne znam kome može biti drago i ko voli da mu jedan kriminalac bude na jednoj od najvažnijih funkcija u Klubu. Možda neko furanje na Mamića..

Kakav Zec, nosi što dalje. Pisao sam već da tog lika boli tuki za fudbal, nešto kao Stojčev recimo. Ne pamtim kad je spojio neki period konstantnih igara. I ako dođe, to će biti da uzme para, lažiraće povrede i ode on kroz pola/godinu dana. Takav slučaj je bio i s Kukočem.
E čuj idemo na neku priču o starosti. Prije svega, kupi u granapu bar 20 deka kulture pa da razgovaramo. E, pa pak ko li tebi dade pasoš za ovaj Grad.
E moj Grade šta ti pap ci rade. Nikada nisam ljude dijelio po mjestu rođenja, odlično poznajem našu lijepu BiH i znam koliko ima divnih i plemenitih ljudi u svim mjestima širom BiH, ali baš bih volio znati gdje ti vadiš ličnu kartu/rodni list. Nek' ti Allah dž.š. da bolju pamet!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 02 jan 2019, 22:25

@alfred

***** ****** ** ****** i ******

Moram ovako s tobom razgovarati :mrgreen:

Kakav crni Ibrakovic, prava ona seoska varalica. Uspio je taj spizditi para i para, ali nista bitno nigdje nije postigao. Daleko mu kuca od nase. Emir Hadzic je masina.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 02 jan 2019, 22:29

belosevic28 je napisao/la:@alfred

***** ****** ** ****** i ******

Moram ovako s tobom razgovarati :mrgreen:

Kakav crni Ibrakovic, prava ona seoska varalica. Uspio je taj spizditi para i para, ali nista bitno nigdje nije postigao. Daleko mu kuca od nase. Emir Hadzic je masina.
:ljepota:

Hadžija je tito, ubi čovjek nogama.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 02 jan 2019, 22:32

Ibrakovic nije doveo jesica. Ibrakovic je htio skroz drugog trenera. Jesic je jedna druga shema s druge strane a tu je naravno kasnije i doticni umastio prste koliko je mogao ali ne i najvise. Ibrakovic je dogvovorio sa onim trenerom Osjeka, ali su drugi "operativci," skontali da je jesic zlatna koka.

Ps. Dabogda Ibrakovicu nikad niko ne pokazao put na kosevo nikad!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 02 jan 2019, 22:32

Pustite čovjeka ljudi ba, ako je njemu Ibrak bio OK, neka je. Ima pravo na svoje mišljenje. I meni je Rustem ostao kao drag igrač, a za većinu je ubleha. Sad Kurdića ne podnosim a naše dijete, 99% raje ga gotivi.
Ovo je forum, nemojte jednoumlja. I Avdića kad su mnogi pljuvali, bilo je par momaka koji su napisali da radi analize za Hrvatsku reprezentaciju, da on dobro obavi svoj posao itd. Sto ljudi, sto ćudi, ne treba razapinjat nikog.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 02 jan 2019, 22:45

skoroalen je napisao/la:Pustite čovjeka ljudi ba, ako je njemu Ibrak bio OK, neka je. Ima pravo na svoje mišljenje. I meni je Rustem ostao kao drag igrač, a za većinu je ubleha. Sad Kurdića ne podnosim a naše dijete, 99% raje ga gotivi.
Ovo je forum, nemojte jednoumlja. I Avdića kad su mnogi pljuvali, bilo je par momaka koji su napisali da radi analize za Hrvatsku reprezentaciju, da on dobro obavi svoj posao itd. Sto ljudi, sto ćudi, ne treba razapinjat nikog.
Jel to zbog djevojke svega ti? :mrgreen:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 02 jan 2019, 22:52

AlfredNobel je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Pustite čovjeka ljudi ba, ako je njemu Ibrak bio OK, neka je. Ima pravo na svoje mišljenje. I meni je Rustem ostao kao drag igrač, a za većinu je ubleha. Sad Kurdića ne podnosim a naše dijete, 99% raje ga gotivi.
Ma nije u tom stvar. :mrgreen: Nego je prepotentni seljačić. Ako iko krene Samirovim stopama, ovako na prvu, on će.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 02 jan 2019, 23:04

skoroalen je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:
Ma nije u tom stvar. :mrgreen: Nego je prepotentni seljačić. Ako iko krene Samirovim stopama, ovako na prvu, on će.
Ako čujem yebanje majke Kurdiću s zapada, da znam da si ti. :mrgreen:

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 02 jan 2019, 23:17

Vratiće se Don

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 02 jan 2019, 23:22

Alfrede to su mitovi, ni tad kosto ni sad ne moze sd sam donijeti odluku ko ce biti novi igrac a ne trener, ibrak je uradio prejeben posao ako ga neko nadmasi prvi cu mu aplaudirati, tj. Neko dovede prvog strijelca hnl, igraca chelsea, kelna itd. Sampione je doveo I ove lige(ispostavit ce se I poslije nas) I drugih...

Lopov, mafijas, macku o rep dok se nesto ne ispostavi tacnim
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 02 jan 2019, 23:53

Nisu to mitovi, to su činjenice. Itetkako može, jer su se njih trojica-četvorica talila kako su htjela. Svaka mu čast, doveo je pomenute, ali sramota bi bila i da nije, s obzirom na cifre koju su se lupale u to vrijeme. Imali smo love, guzicu da su brisali ne bi ih nestalo. Zna 'ubosti' igrača, ali zato zna i fuliti, mnogo češće ovo drugo, jer svi znamo kakvi su sve amateri prošli kroz klub u to vrijeme.
Jedino mu istinski kapu skidam na transferu Cimirota.

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 03 jan 2019, 00:12

Denchi je napisao/la:Alfrede to su mitovi, ni tad kosto ni sad ne moze sd sam donijeti odluku ko ce biti novi igrac a ne trener, ibrak je uradio prejeben posao ako ga neko nadmasi prvi cu mu aplaudirati, tj. Neko dovede prvog strijelca hnl, igraca chelsea, kelna itd. Sampione je doveo I ove lige(ispostavit ce se I poslije nas) I drugih...

Ko da je tesko dovesti takve levate. Imamo mi ljudine koji dovode zvijezde americkih, hej AMERICKIH!!!, osnovnih pa cak i srednjih skola. A znamo svi da je amerika glavna sila u svijetu! Pa ukrali smo im golmana koji je cak i branio u FC UNDERGRMECH! :lol:

P.S. I ibraka i ove sada sto prodaju obraz zbog par hiljada nabijem na tuki!
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 jan 2019, 00:19

AlfredNobel je napisao/la:Nisu to mitovi, to su činjenice. Itetkako može, jer su se njih trojica-četvorica talila kako su htjela. Svaka mu čast, doveo je pomenute, ali sramota bi bila i da nije, s obzirom na cifre koju su se lupale u to vrijeme. Imali smo love, guzicu da su brisali ne bi ih nestalo. Zna 'ubosti' igrača, ali zato zna i fuliti, mnogo češće ovo drugo, jer svi znamo kakvi su sve amateri prošli kroz klub u to vrijeme.
Jedino mu istinski kapu skidam na transferu Cimirota.
Neko bi lezo dosad da je to bas tako jednostavno cinjenica

Uzeo je jedan trofej, doveo strasne igrace kakve zadugo necemo dovesti, I imao udjela I u drugom trofeju, postavio zadacu za rekordni transfer lige, gasio dusmane kluba izjavama, zavrsavao I sto je trebalo ispod stola, za mene vise dobrog nego loseg ucinio...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 jan 2019, 00:23

alenpitar je napisao/la:Kako to nam smeta sto je ibrakovic (ne branim ga) uzimao lovu i namjerno radio nesto sto steti ugledu kluba a ne smeta nam kad to radi npr husref. Jel mi navijamo za FK Sarajevo ili za pojednice u istom??
Husrefa porediš s Ibrakom :bow: :bow: :bow:

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 03 jan 2019, 00:34

bordobijeli je napisao/la:
alenpitar je napisao/la:Kako to nam smeta sto je ibrakovic (ne branim ga) uzimao lovu i namjerno radio nesto sto steti ugledu kluba a ne smeta nam kad to radi npr husref. Jel mi navijamo za FK Sarajevo ili za pojednice u istom??
Husrefa porediš s Ibrakom :bow: :bow: :bow:
ne, nego samo pitam. husrefa sam naveo kao primjer zbog ovog cirkusa u usa.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 03 jan 2019, 00:38

Denchi je napisao/la:Alfrede to su mitovi, ni tad kosto ni sad ne moze sd sam donijeti odluku ko ce biti novi igrac a ne trener, ibrak je uradio prejeben posao ako ga neko nadmasi prvi cu mu aplaudirati, tj. Neko dovede prvog strijelca hnl, igraca chelsea, kelna itd. Sampione je doveo I ove lige(ispostavit ce se I poslije nas) I drugih...

Sve to dok neko drugi u 5 godina uzme 4 titule. I to s našim otpadom kojeg su ti igrači istisnuli iz tima. Možda je on pravi namazani šaner koji bi prodao Vijećnicu bogatom Ameru, ima tu vještinu za sklopit posao, ali on za sistem i duge staze nije! I daleko mu kuća od naše jer da je tako na utakmice bi se kačili transparenti s natpisima "sjajan transfer posao!"

A u našem bolesnom i retardiranom društvu kad se neko smatra lopovom, prevarantom, bahatim pap.kom, na sve se to gleda kao na vrlinu. Nije ni čudo što nekom Ibrak valja.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Google [Bot], Google Adsense [Bot], johntravolta123, mercurial, muhamedhulk, riki46 i 87 gostiju.