FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ove sezone se ruši još jedna za.ebancija, neće Lutvo biti jedini trener sa duplom krunom
-
- Kontakt:
Braco pitari fin provod veceras, i svima vam sretna i uspijesna Nova godina !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Hvala Beli i tebi svako dobro i da nam Nova godina donese duplu krunu...belosevic28 je napisao/la:Braco pitari fin provod veceras, i svima vam sretna i uspijesna Nova godina !
Svim obeljelim od neizlijecive bordo bolesti,želim puno zdravlja i srece i da im N.Godina donese ispunjenje svake želje...

Vanja8 je napisao/la:Svim obeljelim od neizlijecive bordo bolesti,želim puno zdravlja i srece i da im N.Godina donese ispunjenje svake želje...![]()
![]()

Sretna nam Nova, hejterima yebemo staru. 
Da u 19toj dočekamo tu duplu, da Husrefa na rukama odnesemo do vječne, i da Amaru obrijemo brkove.

Da u 19toj dočekamo tu duplu, da Husrefa na rukama odnesemo do vječne, i da Amaru obrijemo brkove.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Aminskoroalen je napisao/la:Sretna nam Nova, hejterima yebemo staru.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- AlfredNobel
- Kontakt:
nije bajram nova godina jeAlfredNobel je napisao/la:Jeste li to u Sidneju?

šta hoš da se logujem u 00:00 pa da ti onda čestitam

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Denchi je napisao/la:nije bajram nova godina jeAlfredNobel je napisao/la:Jeste li to u Sidneju?![]()
šta hoš da se logujem u 00:00 pa da ti onda čestitam![]()

Bitan je nijet, do sutra ko živ ko mrtav.

ja jbt, ja odo u brda, imat ću wi-fi ako zagrlim banderu moždaskoroalen je napisao/la:Denchi je napisao/la:nije bajram nova godina jeAlfredNobel je napisao/la:Jeste li to u Sidneju?![]()
šta hoš da se logujem u 00:00 pa da ti onda čestitam![]()
Bitan je nijet, do sutra ko živ ko mrtav.

od muzike 1 cd ace lukasa i vukovi

Esport je napisao/la:

Ahmete pomozi

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
To sam i ja cuo al kontam mozda neko zna nesto vise. Nek mu je sa srecom meni je ostao jedan od drazih igraca sto su nosili nas dres.Vanja8 je napisao/la:Nemoj mi uzeti zdravo za gotovo ,ali sam cuo da je nesto bolestan,sta je u pitanju ne znam,samo sam to cuo...fera je napisao/la:Pa kad lik s 10 centimetara pogodi stativu zamalo monitor nisam pojeo. Gore mi je toga kad se sjetim nego atalante.skoroalen je napisao/la:Ovdje se i sad zna pisat o Hadžićevoj stativi protiv Kluža, neregularnom golu Mančestera, a da ne pričamo o Hatalanti.
Sta je s mackicem zna li iko? Zivio stan pored mene al smo izgubili kontakt znam da je imao tezak period nakon onih ozlijeda. Rijetko se i spominje na forumu a bio nam je jedno vrijeme najbolji igrac.
Kažu da je husref vec spremio par šamara za amara

You are someone else I am still right here
Ma ja ću u kafanu, al kakav nam je naš divni Telekom, internet ću imat samo ako 99% ljudi oko mene odluči da isključi telefone.Denchi je napisao/la:
ja jbt, ja odo u brda, imat ću wi-fi ako zagrlim banderu možda![]()
od muzike 1 cd ace lukasa i vukovi![]()

u mene je Blackberry mobilni i ima nakvu konfiguraciju kad se nakaćim na wifi ove male kućne modeme(po manjim kafićima) izbaci sve sa mreže osim meneskoroalen je napisao/la:Ma ja ću u kafanu, al kakav nam je naš divni Telekom, internet ću imat samo ako 99% ljudi oko mene odluči da isključi telefone.Denchi je napisao/la:

Znači, po tom ću znat ako se nekad zadesimo u istom kafiću.Denchi je napisao/la:u mene je Blackberry mobilni i ima nakvu konfiguraciju kad se nakaćim na wifi ove male kućne modeme(po manjim kafićima) izbaci sve sa mreže osim meneskoroalen je napisao/la:Ma ja ću u kafanu, al kakav nam je naš divni Telekom, internet ću imat samo ako 99% ljudi oko mene odluči da isključi telefone.Denchi je napisao/la:
mnogo mi je smijeha pružio
![]()
![]()
![]()