BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Hajmo Marterer 

-
- Kontakt:
Sad je prvi LL
U zrijebu pise da ima jos slobodnih 5 mjesta. 4 su kvalifikanta. Je li taj jos jedan laki luzer? Hoce li se on zrijebat ili je to Mirza 100% ?
-
- Kontakt:
Niko na forumu ne zna , ocito .taremuha je napisao/la:U zrijebu pise da ima jos slobodnih 5 mjesta. 4 su kvalifikanta. Je li taj jos jedan laki luzer? Hoce li se on zrijebat ili je to Mirza 100% ?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Hajde vidjet cemo nije zurba.Samozdravlje je napisao/la:Niko na forumu ne zna , ocito .taremuha je napisao/la:U zrijebu pise da ima jos slobodnih 5 mjesta. 4 su kvalifikanta. Je li taj jos jedan laki luzer? Hoce li se on zrijebat ili je to Mirza 100% ?

-
- Kontakt:
Zvaljo Lorenci , zabar , namjesteno .taremuha je napisao/la:Hajde vidjet cemo nije zurba.Samozdravlje je napisao/la:Niko na forumu ne zna , ocito .taremuha je napisao/la:U zrijebu pise da ima jos slobodnih 5 mjesta. 4 su kvalifikanta. Je li taj jos jedan laki luzer? Hoce li se on zrijebat ili je to Mirza 100% ?

Jel upo u glavni turnir?
A nije. Lorenzi upao valjda zrijebom. Mozda neko otkaze...BosnaSTL je napisao/la:Jel upo u glavni turnir?
nije ni zasluzio,nimalo mi ga nije zao.
Ma slazem se da nije zasluzio... I mislim da je postenije, ma koliko nama bilo zao, da se LL dobije zrijebom, u suprotnom uvijek moze biti kalkuliranja i namjestanja!babino je napisao/la:nije ni zasluzio,nimalo mi ga nije zao.
-
- Kontakt:
Kad bi upao u kvale Sydney-a , druga alternativa. Razocaravajuci start. Gubi 51 bod.Nadam se da ce ipak imati neki bljesak u dvoranama sirom dunjaluka. Mozda sta ucini na AO ,ako mu zrijeb bude naklonjen, tu bi mogao nadoknaditi jednom pobjedom.Ma nek je zdrav samo , trebat ce nam za DC ,jer Nerman ne igra nestotaremuha je napisao/la:A nije. Lorenzi upao valjda zrijebom. Mozda neko otkaze...BosnaSTL je napisao/la:Jel upo u glavni turnir?

kakav cu biti heheSamozdravlje je napisao/la:Ostat ce od ponedeljka u TOP100 , a mozda i nece.babino je napisao/la:uzivaj mirzete dok traje, valja nam se brzo na challengere presaltati.
ovakav pad nakon onakvog prvog seta, amaterizam zesci i nista novo od mirze.Kako si mi prijatelju ? Jesi li to ljut ? Ovo je moj poraz. Ukljucim se u 2.set i Miki meda ne moze. Spor , a ovaj stari lisac nasao protiv igru i ne popusta.Bas je spor , lose se postavi i grijesi .LL ? Ma neka odigra AO ,zaokruzi 4 GS u nizu i od aprila na Chall.
![]()
nije ni pocela 2019. ovaj levat nas poceo nervirati...ne bi me iznenadilo da je danas imao u glavi LL opciju dok je igrao:-)
u februaru ce on na challengere, kakav april

kontam hajd reko operisao je nos, malo ce prodisati, nova oprema,mozda reko i iznenadi pa pobije moja ocekivanja da leti iz stoje, al vraga.
samo zdravlje cuvati,yebo tenis:-)
-
- Kontakt:
Mislim da mu rezultat iz Sofije garantuje ucesce na onim poluGS u martu u USA ?
Tomo izgubio u 1. kolu celendzera na N. Kaledoniji. Aldin ipak odustao od ovog turnira, iduce sedmice bi trebao igrati negdje u Americi...
Damir danas sa Lajovicem igra u dublu protiv prvih nosilaca, vjerovatno sutra protiv Noleta!
Damir danas sa Lajovicem igra u dublu protiv prvih nosilaca, vjerovatno sutra protiv Noleta!
nova kaledonija? cool, posebno u ova doba godine!! i ja bi rado tamo igro ... bilo šta, ne mora biti tenis, može i janjine, zuce, tača, magarca ....
Velika pobjeda Damira i Lajovica nad drugim svjetskim parom!hm59 je napisao/la:Tomo izgubio u 1. kolu celendzera na N. Kaledoniji. Aldin ipak odustao od ovog turnira, iduce sedmice bi trebao igrati negdje u Americi...

- SantiCazorla08
- Kontakt:
A u četvrtfinalu protiv braće đoković, fina šansa za polufinale.
-
- Kontakt:
Raji sa najdrazeg pdf Sretna Nova 2019 godina . Zdravlja , srece i naravno sto vise pobjeda nasih teniserki i tenisera . Zivili . 

Za sve ljubitelje tenisa,a posebno one koji vole našeg Džumija, osiguran je direktan TV prenos meča za gledaoce u BiH, na kanalu Arena Sport 1.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
možda malo okasne jer Khachanov i Warwinka će odužitimiky_hz je napisao/la:Za sve ljubitelje tenisa,a posebno one koji vole našeg Džumija, osiguran je direktan TV prenos meča za gledaoce u BiH, na kanalu Arena Sport 1.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.