Taman ču tvoje čitat ?!Bosco je napisao/la:Čitaš li ti išta na ovoj temi osim svojih postova ?GunnerS je napisao/la:Mannone otišao na posudbu u Hull CityMašala, odavno je ovo trebalo...
Dagle gore malo.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Taman ču tvoje čitat ?!Bosco je napisao/la:Čitaš li ti išta na ovoj temi osim svojih postova ?GunnerS je napisao/la:Mannone otišao na posudbu u Hull CityMašala, odavno je ovo trebalo...
Dagle gore malo.
Slazem se, kad ti klubovi budu napravili nov stadion, vratili kredit i poslovali u debelom plusu bez zaduzivanja neka onda pokusaju osvajati trofeje. Wenger je jasno od pravljenja Emiratsa dobio zadatak da napravi novu generaciju. Sta mogli smo ostaviti stare igrace koji su jos uvijek mogli igrati na vrhunskom nivou osvojiti jos koju titulu i nakon njihovog odlaska (posto bi vec bili stari) biti na starom stadionu bez ikakvog novca mozda cak dobiti novog tajkuna za vlasnika i sad kukati i vjesati parole po stadionima, medijima, forumima tipa Yanks Out, Glazers Out itd...maestro< je napisao/la:@Paja
Ja neznam ni čemu ta rasprava tolika, to dovodjenje mladića i od njih praviti zvijede uopste nije loše, djeca iz škole fudbala još bolje, za pedofiliju se povezuju samo ljubomorni likovi, to je niđeveznostArsene zna šta radi, iako nema nekih trofeja, s obzirom odkad vodi Arsenal, cini mi se od 1996 godine, al uvjek je u vrhu. Samo bezveze ulazite u raspravu sa ljubomornim navijačim drugih klubova koji bi htijeli s parama kupiti historiji, čast izuzetcima.
E GunnerS idemol mi na pobjedu ?GunnerS je napisao/la:Jesam tebe nešto pitao ?! Zato otpepaj sa ove teme na onu bolju tamo.Bosco je napisao/la:Jok eto ti ideš. Normalno da idu na pobjedu, svaka ekipa ide na pobjedu 'ebem te luda.GunnerS je napisao/la:Chelsea FC je temaSvašta...
Nego, jel' danas idete na pobjedu ?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.