Spengler Cup.

Moderator/ica: rio_Ferdy88
da,samo danas nema na tv....ne gleda mi se Spengler na netuASD je napisao/la:Kad smo kod medjunarodnih takmicenja, ima nesto bolje u ovo doba godine.
Spengler Cup.
Dobar mec izmedju Nurnberga i Magnitke.arfi je napisao/la:da,samo danas nema na tv....ne gleda mi se Spengler na netuASD je napisao/la:Kad smo kod medjunarodnih takmicenja, ima nesto bolje u ovo doba godine.
Spengler Cup.
bila je danas tekma na Areni Magnita vs Nurnberg,ne znam prenose li večerašnjuarfi je napisao/la:da,samo danas nema na tv....ne gleda mi se Spengler na netuASD je napisao/la:Kad smo kod medjunarodnih takmicenja, ima nesto bolje u ovo doba godine.
Spengler Cup.
?branimir85 je napisao/la:ovo nikad nisam vidio u životu,čak i komentatori na TNS se iščuđavaju
rusi imaju PP,igrač rusije na plavoj gubi pak i švicarac ide sam na golmanaASD je napisao/la:?branimir85 je napisao/la:ovo nikad nisam vidio u životu,čak i komentatori na TNS se iščuđavaju
nije moglo boljeAdmir_Sa je napisao/la:A u vankuveru muuuuuk. Joj lude utakmice bogtemazo, igraju djeca svemirski hokej. U regularnom Finci malo bolji al sve golman branio i onda u zadnjoj minuti udje neki pak što možda više nikad onako ući neće..produžetak i penal za Kanadu i fule, onda finci par finih prilika i ništa da bi kanadjani imali zicer i lik slomije štap i odma u kontri snajper jedan ala ovechkin i baj baj Kanada. A što slučajno osta budan led te ebo a valja na posao....
Jel onaj dipietro golman išta onom dipietru što je branio mensečini dugo za islanderse? Dobio je ovaj mali standing ovation na krajubranimir85 je napisao/la:nije moglo boljeAdmir_Sa je napisao/la:A u vankuveru muuuuuk. Joj lude utakmice bogtemazo, igraju djeca svemirski hokej. U regularnom Finci malo bolji al sve golman branio i onda u zadnjoj minuti udje neki pak što možda više nikad onako ući neće..produžetak i penal za Kanadu i fule, onda finci par finih prilika i ništa da bi kanadjani imali zicer i lik slomije štap i odma u kontri snajper jedan ala ovechkin i baj baj Kanada. A što slučajno osta budan led te ebo a valja na posao....,Highlights tekme slomljen štap pa onda odmah kao što kažeš ala OVi snajper.
ja sam uživao a ustajanje ujutro će se preživjet nije da mi je prvi put
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.