Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
Ma ne trebaju slike drago mi je ako su ozbiljni ponuđači, nisam ja od onih koji govore adidasu i pumi šta da rade
- Ponos Torina
- Kontakt:
Kapriol se ponudio da radi dresove i ostalu opremu,cak je i dizajn poslao savezu.. 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Poznavajući njih, izabrat će finansijski najisplativiju opciju.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pa sta bi ti uradio da si na njihovom mjestuRaonffa je napisao/la:Poznavajući njih, izabrat će finansijski najisplativiju opciju.

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Pa ne bi mi vala finansijska strana bila glavni indikator koga od ponuđača izabrati. Ali zato ja vjerovatno i nisam na njihovom mjestu, niti ću ikada bitiesprit24 je napisao/la:Pa sta bi ti uradio da si na njihovom mjestuRaonffa je napisao/la:Poznavajući njih, izabrat će finansijski najisplativiju opciju.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pa nego na osnovu čega će odlučiti, pa finansijska strana ugovora je jedina i najbitnija stavka koja se mora gledati. Šta meni znači što jedni proizvode bolje dresove kad mi nude manje para od nekog drugog proizvođača.
Volio sam Nike ili Pumu, ali i Umbro je ok, valjda nam se budu bolje posvetili nego ostali.
Volio sam Nike ili Pumu, ali i Umbro je ok, valjda nam se budu bolje posvetili nego ostali.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pa ne znam kojeg im onda qurca i šalju dizajn dresova, vjerovatno su im poslali svi finansijske uslove, izaberi napovoljnije i gotovo. Al' onda niko od vas, koji razmišljaju na taj način, nema pravo prigovoriti nešto za izgled dresa.rope11 je napisao/la:Pa nego na osnovu čega će odlučiti, pa finansijska strana ugovora je jedina i najbitnija stavka koja se mora gledati. Šta meni znači što jedni proizvode bolje dresove kad mi nude manje para od nekog drugog proizvođača.
slobodno ih meni posalji tebra.Miske01 je napisao/la:hahahah i ja bih na tvom mjestu to pomislio... ako hoces slike javi se u pp haha, punim intenzitetom rade sto se tice dresovacoelho41 je napisao/la:Miske yebeš ti nas malo?

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 23 dec 2018, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.

SAMO DA OVE TROKUTICE PATENTIRAMO YEBALI BI HRVATE i unikatnost kockica, niko nikad nidje nece imat
Zarathustra
Je li te mogu zamolit za fotografije, obecavam koliko mogu ovako da necu širiti, jer bas pratim odavno ideje za dresove.Miske01 je napisao/la:hahahah i ja bih na tvom mjestu to pomislio... ako hoces slike javi se u pp haha, punim intenzitetom rade sto se tice dresovacoelho41 je napisao/la:Miske yebeš ti nas malo?
Ako ne, unaprijed ti se zahvaljujem za čitanje!

- JavierBosnia
- Kontakt:
Nema on slike dresova, vec chataKarlMarx je napisao/la:Je li te mogu zamolit za fotografije, obecavam koliko mogu ovako da necu širiti, jer bas pratim odavno ideje za dresove.Miske01 je napisao/la:hahahah i ja bih na tvom mjestu to pomislio... ako hoces slike javi se u pp haha, punim intenzitetom rade sto se tice dresovacoelho41 je napisao/la:Miske yebeš ti nas malo?
Ako ne, unaprijed ti se zahvaljujem za čitanje!![]()

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Samo umjesto crvene žutaMoggi je napisao/la:
SAMO DA OVE TROKUTICE PATENTIRAMO YEBALI BI HRVATE i unikatnost kockica, niko nikad nidje nece imat

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Zna li neko neku dobru internet stranicu za kupovinu novog dresa?
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Kelme novi proizvođač dresova reprezentacije BiH?
Kako prenosi portal "****", danas u Sarajevu se se sastali čelnici našeg Saveza i španskog proizvođača dresova "Kelme". Navodno će našu reprezentaciju u narednom periodu opremom snabdijevati "Kelme".
Vaše mišljenje?
Kako prenosi portal "****", danas u Sarajevu se se sastali čelnici našeg Saveza i španskog proizvođača dresova "Kelme". Navodno će našu reprezentaciju u narednom periodu opremom snabdijevati "Kelme".
Vaše mišljenje?

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Moje misljenje.... Who the fck is Kelme? Sad pogleda koga sponzorisu i neke dresove. Ma to je vjerovatno formalnost da se saslusaju predstavnici firme. Sumnjam da ce oni biti sponzor opreme.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
-
- Kontakt:
Tako i treba! Svaka čast za savez. Samo Kelme i Šehadet!
A Džeko nek se puši
A Džeko nek se puši
ukucam kelme, a izađu rezultati za kelime i şehadet 
nadaleko poznata firma sportske odjeće, pa majke mi bilo bi bruka da sa njima potpišu, radije onda daj ove domaće proizvođače.

nadaleko poznata firma sportske odjeće, pa majke mi bilo bi bruka da sa njima potpišu, radije onda daj ove domaće proizvođače.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Centre forward
- Kontakt:
Kelme je nekad devedesetih bio Realov sponzor. Mislio sam da je marka defunct al' očito se vraćaju na velika vrata.
Kud' baš preko nas ?
Kud' baš preko nas ?

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss