FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

TMovac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la TMovac » 28 dec 2018, 17:06

irfo je napisao/la:
TMovac je napisao/la:[
quote="irfo"]slika

SRDJAN STANIC ZIVI ZELJEZNICAR

j.ebo vas Stana. Nikad mu necu halalit ono pjevanje: Bice Zeljo k...c sampion. Tako se ne odnosi prema klubu koji te je afirmisao i za koji si odigrao 250 utakmica.
[/quote][/quote]
Nadji to dje je pjevo[/quote][/quote][/quote]

bio je video snimak na fb. Ne znam koja je stranica objavila. on pjeva sa saigracima iz Zrinjskog. Ok je radovati se pobjedi svog kluba i trenutnog poslodavca. Ali pjevati tako nesto, je jako neukusno i dno dna. Mogao se barem suzdrzati toga. Od ovih koji se spominju jedino bi Jamaka vratio. Stana i Rumeni sto dalje od kluba.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 28 dec 2018, 17:10

TMovac je napisao/la:
irfo je napisao/la:
TMovac je napisao/la:[
quote="irfo"]slika

SRDJAN STANIC ZIVI ZELJEZNICAR

j.ebo vas Stana. Nikad mu necu halalit ono pjevanje: Bice Zeljo k...c sampion. Tako se ne odnosi prema klubu koji te je afirmisao i za koji si odigrao 250 utakmica.
[/quote]
Nadji to dje je pjevo[/quote][/quote][/quote]

bio je video snimak na fb. Ne znam koja je stranica objavila. on pjeva sa saigracima iz Zrinjskog. Ok je radovati se pobjedi svog kluba i trenutnog poslodavca. Ali pjevati tako nesto, je jako neukusno i dno dna. Mogao se barem suzdrzati toga. Od ovih koji se spominju jedino bi Jamaka vratio. Stana i Rumeni sto dalje od kluba.[/quote][/quote][/quote][/quote][/quote][/quote][/quote]
Nije bio snimak na kojem on to pjeva, jer nije tada bio u klubu, to su pjevali one sezone u Bijeljini kad smo izgubili titulu protiv pitara. A jedan od tih koji je to pjevao (Kajkut) je 2 mjeseca poslije kod nas docekan otvorenih ruku.
A Stana tako nesto nikad nije pjevao, covjek je legenda kluba i voli klub.
Otisao je iz kluba samo zato jer su ga slagali za uslove. A sada kada su ti isti debili napustili klub vraca se u njeg trijumfalno da nam donese jos jednu titulu :cool:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 28 dec 2018, 17:13

Otkud da je Stana potpisao, a i sta ce nam, Pavić je za njega Marcelo.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 28 dec 2018, 17:15

Stana je za sve nase bekove Cafu, Pavic je solidan prema naprijed ali u odbrani pliva svaku
Zadnja izmjena: irfo, dana/u 28 dec 2018, 17:18, ukupno mijenjano 1 put.

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 28 dec 2018, 17:17

bio je snimak. vrlo jasno se sve vidjelo i culo.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 28 dec 2018, 17:18

za_zivot_cijeli je napisao/la:bio je snimak. vrlo jasno se sve vidjelo i culo.
pa nadji mi snimak na kojem se vidi da on pjeva "bice zeljo k. sampion"

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 dec 2018, 17:19

Koliko se sjecam izvizdan je na Grbavici zadnji put kad je bio. A nisu stari svi izvizdani. Nije Kvesic, Djelmic...
Znaci ne gotivi ga ni publika vise. Bar vecina.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 28 dec 2018, 17:22

irfo je napisao/la:
ne pada mi na pamet da rovim sada. znam dobro sta sam vidio svojim ocima i cuo svojim usima.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 28 dec 2018, 17:22

LjoZee je napisao/la:Koliko se sjecam izvizdan je na Grbavici zadnji put kad je bio. A nisu stari svi izvizdani. Nije Kvesic, Djelmic...
Izvizdalo ga par budala kojima je lobotima mozak isprala, uostalom vjerujem da ce biti i par budala koji ce Osima izvizdat.

3 Titule prvaka Bosne i Hercegovine i 3 trofeja Kupa Bosne i Hercegovine.
250 utakmica u plavom dresu.
Hajmo malo vise postovanja kad se govori o ovom covjeku ;)

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 28 dec 2018, 17:24

za_zivot_cijeli je napisao/la:
irfo je napisao/la:
ne pada mi na pamet da rovim sada. znam dobro sta sam vidio svojim ocima i cuo svojim usima.
Lazes, svjesno ili nesvjesno to ne znam.

Upravo sam trazio na internetu, i ne mogu nista naci sto bi potvrdilo tvoju izjavu.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 28 dec 2018, 17:27

Vase je otpjevalo veliki "navijaci" Želje, tako da mozete samo palamudit u prazno.

Vratit sve igrace treba uz Stanica, vratiti Bekrica ako je moguce. Vidjet sta je s Memijom.

A vi pjevajte al k.... :guz:
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 28 dec 2018, 17:28

Treba onda Bogiju dat kapitensku, vratit Adilovica, izroviti Alena Mesanovica iz sela oko Banovica itd itd...
Mi kad smo dovodili neke igrace koji nisu igrali 5 utakmica u nekoj jacoj ligi, odma je hajka bila, a Stane nigdje ni na mapi zadnjih 20 utakmica.
I da, kod tog da je dobar, iskreno, igrao je samo zato sto se nije imalo bolje nit se moglo dovesti.
Detalji oko ugovora koji mu je ponudjen su rekli sve o njemu i nema potrebe za daljim polemisanjem o njemu.
Bekric je vec druga prica jer nije guzicom vrata zatvorio vec ispao gospodin.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 dec 2018, 17:33

Ma ne zanima me ko je kome mozak isprao, nije isprao ili sta vec. Stanic mi je sam kao pojava postao antipatican. Radije neka Kvesica dovedu. I bolje da je neko reagovao za Kvesu. Ko god Stanica vrati taj potez ce za mene biti greska. Nije neki “update” jer su Sinisa i Pavic malo bolji od njega. Za mene je ovo u rangu imenovanja Memica za trenera. Svako nek misli sta hoce.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 28 dec 2018, 17:36

irfo je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Koliko se sjecam izvizdan je na Grbavici zadnji put kad je bio. A nisu stari svi izvizdani. Nije Kvesic, Djelmic...
Izvizdalo ga par budala kojima je lobotima mozak isprala, uostalom vjerujem da ce biti i par budala koji ce Osima izvizdat.

Nema potrebe da vrijedjas LjoZee. Momak samo pise iz licnog iskustva.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 28 dec 2018, 17:42

:wtf: :facepalm:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 28 dec 2018, 17:46

samoposmatram je napisao/la:
irfo je napisao/la:

Nema potrebe da vrijedjas LjoZee. Momak samo pise iz licnog iskustva.
Ne zvizdim nijednom igracu za tvoju informaciju.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 28 dec 2018, 17:49

Izgleda mi da su se veliki Zeljovci zabrinuli jer nema vise neznalice da ispunjava njihove zelje uu igrackom kadru. Necete se vise pitati i gotova stvar. U slucaju da novi trener misli da ce mu Bekric dobro doci onda treba ga dovesti.

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 28 dec 2018, 17:58

Ljudi sta je s vama?Jel treba sad da se djelimo zbog jednog igraca sumnjivih kvaliteta?Jedva smo se rijesili onog sljama od uprave i sad treba da zbog nekog igraca koji je otiso u najveceg rivala da pravimo podjele?Pjevao ili ne meni je pao u ocima jer je otiso u Zrinjski koji nam je bio jedini protivnik za titulu sto se tice mene nece imat podrsku na Grbavici a bgm nece ni od 70% navijaca ali to nije razlog da se mi medjusobno prepiremo.Podrska Amaru,Nihadu i ostalima i ako ga Amar zeli onda nek bude u timu.Zajedno braco svi u sledecu sezonu!
23

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 28 dec 2018, 18:05

Amar Osim novi šef Plavih

Uprava FK Željezničar finalizira pregovore sa Amarom Osimom koji bi trebao preuzeti poziciju i šefa stručnog štaba.

Povratak Osima obradovao je navijače Plavih, ali i čelništvo kluba koje je u proteklih desetak dana prošlo kroz turbulencije i izbor novog predsjednika FK Željezničar.

Izvor blizak Upravi za Patriju je potvrdio da je čitav tim FK Željezničar uključen u razgovore sa Osimom. Održavaju se višesatni pregovori koji bi već u ponedjeljak mogli rezultirati konačnim dogovorom.

Osimu je ponuđeno da preuzme koju god hoće poziciju, a kako sada stvari stoje, on će to i prihvatiti.

U ponedjeljak 31. decembra očekuje se i zvanična objava da je Amar Osim novi šef struke FK Željezničar.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 28 dec 2018, 18:07

@samoposmatram prije bih se banovo samovoljno nego uvrijedio ljozeta

Ja vam govorim mjesec dana da je Amar novi sef, pustite se ovih suplji sto misketovci bacaju

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Lokomotifa i 35 gostiju.