Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Evo FGR nevjernika i kjafira, gdje god se spomene Bosna, Bosnjak, Islam tu su da brane kontra stavove.Virtu4l je napisao/la:Šta drugo očekivati od Bakirovog biračkog tijela.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Otkud znaš da je Dzeko za SDA.Virtu4l je napisao/la: Šta drugo očekivati od Bakirovog biračkog tijela.
Džeko is not Catholic ti ebam majkata
chily-rz je napisao/la:Otkud znaš da je Dzeko za SDA.Virtu4l je napisao/la: Šta drugo očekivati od Bakirovog biračkog tijela.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Bosna ti je višak na tom spisku.avenija je napisao/la:Evo FGR nevjernika i kjafira, gdje god se spomene Bosna, Bosnjak, Islam tu su da brane kontra stavove.Virtu4l je napisao/la:Šta drugo očekivati od Bakirovog biračkog tijela.
Nema on SDA njušku, po njoj ih je lako prepoznati.chily-rz je napisao/la:Otkud znaš da je Dzeko za SDA.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
S obzirom da je uredništvo foruma apolitično i ateistično bilo bi najbolje da ne otvaramo takve diskusije,.
Covjece, ova prica nije ni u duhu Bosne, ni Bosnjaka, ni Islama.avenija je napisao/la:Evo FGR nevjernika i kjafira, gdje god se spomene Bosna, Bosnjak, Islam tu su da brane kontra stavove.Virtu4l je napisao/la:Šta drugo očekivati od Bakirovog biračkog tijela.
Ovom se pricom ljudi tjeraju od Bosne, bosnjastva i Islama.
Ovako se zavadjaju ljudi kojima je stalo do iste stvari.

Sad zbog Kruniceve izjave mora proslaviti i drugi Bozic...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ono kad se Jugobalije pocnu javljati jer misle da su svi Bosnjaci Muslimani dzamahirija. MARŠ!
Nama u reprezentaciji trebaju samo Vranjesi. I to proporcionalno zastupljeni Vranjesi iz sva 3 naroda.
Nisam siguran da "Ostali" imaju takve predstavnike.
Momke kao sto su Edin ili ljude kao Robert dobar dio naroda iz BiH ne razumije. U Bosni satovi idu unazad prema 19 stoljecu dok je ostatak svijeta vec debelo zagazio u 21. Evo Ibra se sprdao sa Bozicem mozda je on tim svojim cinom postao predstavnik hard core Bosnjaka iz nase nesretne zemlje.
Evo postajemo pomalo i Jugo-balije samo zato sto nam Edinov okiceni bor ne smeta. Sramota me u ime pojedinaca na ovoj temi.
Vrijedjanje Dzekove zene i ulazak u njegovu privatnost je izgleda fetish modernih Ultra Bosnjaka. Gadna smo mi nacija i to dobro gadna. Ogledala imamo preko Drine i Une. Nema tu nikakve razlike.
Rade Krunic je danasnjom izjavom o Edinu Dzeki pokazao da je bolji i posteniji covjek nego pola nas na ovom forumu.
Momke kao sto su Edin ili ljude kao Robert dobar dio naroda iz BiH ne razumije. U Bosni satovi idu unazad prema 19 stoljecu dok je ostatak svijeta vec debelo zagazio u 21. Evo Ibra se sprdao sa Bozicem mozda je on tim svojim cinom postao predstavnik hard core Bosnjaka iz nase nesretne zemlje.
Evo postajemo pomalo i Jugo-balije samo zato sto nam Edinov okiceni bor ne smeta. Sramota me u ime pojedinaca na ovoj temi.
Vrijedjanje Dzekove zene i ulazak u njegovu privatnost je izgleda fetish modernih Ultra Bosnjaka. Gadna smo mi nacija i to dobro gadna. Ogledala imamo preko Drine i Une. Nema tu nikakve razlike.
Rade Krunic je danasnjom izjavom o Edinu Dzeki pokazao da je bolji i posteniji covjek nego pola nas na ovom forumu.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Kruniću ne smeta bor.dubrovnik je napisao/la:Nama u reprezentaciji trebaju samo Vranjesi. I to proporcionalno zastupljeni Vranjesi iz sva 3 naroda.

Šalu na stranu počelo se opasno pljuvati o Džeki, bezveze.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- Juventinisimo
- Kontakt:
Svaka vam cast koliko ste sr4nj4 napisali zadnjih dana...aferim.. 

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Ne shvataju koliko je ta prica o Jugo balijama i Ultra bosnjacima toksicna.dubrovnik je napisao/la:Nama u reprezentaciji trebaju samo Vranjesi. I to proporcionalno zastupljeni Vranjesi iz sva 3 naroda.
Prozivanjem i vrijedjanjem niko nikoga nije preobratio, samo ga radikalizovao...ako je to cilj, oda peke.
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 28 dec 2018, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.
Ma nema potrebe za pljuvanjem bilo koga,kako Edina tako i medjusobnim ovdje na forumu, sve se može raspraviti u finim manirima i kulturnim dijalogom,.
S obzirom da je moderacija jasno dala do znanja da neće tolerisati rasprave na relaciji religija-politika ja bih vas opet zamolio da ne otvarate takve diskusije i da na ovoj temi pišete o sportu jer izazivate reakcije s tim prozivanjem a kad vam se odgovori onda se banuje hendo jer je musliman,.
S obzirom da je moderacija jasno dala do znanja da neće tolerisati rasprave na relaciji religija-politika ja bih vas opet zamolio da ne otvarate takve diskusije i da na ovoj temi pišete o sportu jer izazivate reakcije s tim prozivanjem a kad vam se odgovori onda se banuje hendo jer je musliman,.
Tuzlak je komunjaraOsim13 je napisao/la: Znači i Tuzlak je musliman, samo krije?![]()

Nekad krao meceve, danas krade bozice.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.