bravo bravo dokazao si na kolikom su ti nivou kultura i intelekt!!!mirzza je napisao/la:TAJ IGRAC JE POZIVAN 2 GODINE ZAREDOM NA PRIPREME !!!!!!! a to sto imamo nesposobnog selektora koji radi u siriji i cuje se sa igracima 2 puta godinsnje je stvar saveza i likova koji su ga stavili TAMO, prijasnji selektor nije bio iskusan ali je organizovao pripreme u Januaru i Julu, i okupljanja.
i takvim kao TI se ne isplati CRTATI jer ni tada nece skontati poentu postova u kojima stoji DA IMAMO LOS SAVEZ I SELEKTORA ali da u ovom slucaju TAJ LOSI SAVEZ I SELEKTOR NE SNOSE KRIVICU !!!!!!!!!!!!!!!!!!
nego je krivica na tom jadu koji ne zna bil piskio il bi kakio, da je P od patriote **** bi rvate sa kojim ima veze ko ja sa bangladesom, ili je mozda to daleko za tvoj pojam pa da kazem za lihtenstajnom (za njih si sigurno cuo)
i vidim kako ti ide kuliranje, idol si mi u zacatavanju, tuzno je i zalosno da je tvoj maximum ispod razine NACRTANIH stvari a ako te to vec toliko pecka i dalje mu zelim da sve polomi i tako nikad ne debituje za susjede.
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
You are someone else I am still right here
i ti svoje sposobnosti debatiranja, u nedostatku argumenata izvlacis gluposti, priznaj da si rekao glupost i da nisi bio u pravu i idi pajkitifera je napisao/la:bravo bravo dokazao si na kolikom su ti nivou kultura i intelekt!!!mirzza je napisao/la:TAJ IGRAC JE POZIVAN 2 GODINE ZAREDOM NA PRIPREME !!!!!!! a to sto imamo nesposobnog selektora koji radi u siriji i cuje se sa igracima 2 puta godinsnje je stvar saveza i likova koji su ga stavili TAMO, prijasnji selektor nije bio iskusan ali je organizovao pripreme u Januaru i Julu, i okupljanja.
i takvim kao TI se ne isplati CRTATI jer ni tada nece skontati poentu postova u kojima stoji DA IMAMO LOS SAVEZ I SELEKTORA ali da u ovom slucaju TAJ LOSI SAVEZ I SELEKTOR NE SNOSE KRIVICU !!!!!!!!!!!!!!!!!!
nego je krivica na tom jadu koji ne zna bil piskio il bi kakio, da je P od patriote **** bi rvate sa kojim ima veze ko ja sa bangladesom, ili je mozda to daleko za tvoj pojam pa da kazem za lihtenstajnom (za njih si sigurno cuo)
i vidim kako ti ide kuliranje, idol si mi u zacatavanju, tuzno je i zalosno da je tvoj maximum ispod razine NACRTANIH stvari a ako te to vec toliko pecka i dalje mu zelim da sve polomi i tako nikad ne debituje za susjede.
Cuva Bog Zelju svog!
vidjecemo za par mjeseci ko je u pravu.
kakvih par mjeseci? tebi i dalje nije jasna osnova nase diskusije a to je da savez nije kriv ako goran suton zaigra za hrvatsku, jer je bio pozivan na sva okupljanja za razliku od drugih igraca gdje je savez kriv (preldzic, rizvic, begic i comp), ako i za par mjeseci zaigra za susjede bit ce to zbog toga sto je lik beskicmenjak i ne voli zemlju gdje je rodjen, interesantno da ta BiH valja jednom Teletovicu a ne valja Sutonu ...fera je napisao/la:vidjecemo za par mjeseci ko je u pravu.
p.s: iskreno se nadam da su ti sada neke stvari jasnije
Cuva Bog Zelju svog!
@mirzz
U potpunosti se slažem sa tobom izuzev ovoga oko lomova organe ( ne želimo nikome zlo ).
Ako je dečko ( od oca Miroslava i mame Živane a deda i baka žive u G. Milanovcu, ) odlučio da igra za Hrvatsku, njegova stvar.Ne treba tome pridavati neku veliku pažnju.Gledao sam ga u nekim utakmicama, da nije sa naših prostora niko ga ne bi ni primijeti , samo jedan u moru koji su defilovali NCAA-om.
U potpunosti se slažem sa tobom izuzev ovoga oko lomova organe ( ne želimo nikome zlo ).
Ako je dečko ( od oca Miroslava i mame Živane a deda i baka žive u G. Milanovcu, ) odlučio da igra za Hrvatsku, njegova stvar.Ne treba tome pridavati neku veliku pažnju.Gledao sam ga u nekim utakmicama, da nije sa naših prostora niko ga ne bi ni primijeti , samo jedan u moru koji su defilovali NCAA-om.
gledaj kralju ja razumijem sta ti pricas i imas ti donekle pravo samo evo i kod ovih igraca sto si nabrojao Begic npr. ne ze zeli da igra za nas nego za Sloveniju ali problem je rad sa mladim kategorijama kod nas onda pracenje igraca, okupljanja, izbor selektora a za sve je to kriv selektor. jer suton je dobijao pozive za okupljanje potencijalnih igraca koja su bila nekad u januaru ako se ne varam znaci u sred sezone i ok igracima iz regiona i nije problem izdvojiti za to par dana ali suton nikako nije mogao doci tada. ali mogao je dobiti poziv za kvalifikacije ali je menso pozvao igrace o koje mu je bilo lakse progooglati iz sirije... ne znam jel napokon opet imamo tog generalnog sekretara,liga nam je smijesna,kontakta sa igracima nema dok drugi rade svoj posao evo hrvati su vec stupili u kontakt sa njim dok kod nas je sve ostalo na indivudalnom naporu koji je ulozio markovic jer je prvi shvatio da je ovaj momak potencijal ali sta rade ostali nista. ti si vec gorana proglasio šupkom i izdajicom a momak se nije ni izjasnio o ovom problemu. mada je sasvim moguce da i ne zaigra za nas jer za razliku od mirze(kojeg si i ti naveo kao primjer) koji je ovdje bio u najteze vrijeme goran nije to sve prosao i ne nosi u srcu sigurno ono sto mi koji smo sve vrijeme tu nosimo.mirzza je napisao/la:kakvih par mjeseci? tebi i dalje nije jasna osnova nase diskusije a to je da savez nije kriv ako goran suton zaigra za hrvatsku, jer je bio pozivan na sva okupljanja za razliku od drugih igraca gdje je savez kriv (preldzic, rizvic, begic i comp), ako i za par mjeseci zaigra za susjede bit ce to zbog toga sto je lik beskicmenjak i ne voli zemlju gdje je rodjen, interesantno da ta BiH valja jednom Teletovicu a ne valja Sutonu ...fera je napisao/la:vidjecemo za par mjeseci ko je u pravu.
p.s: iskreno se nadam da su ti sada neke stvari jasnije
nikad slova nisam napisao o tom igraču,
imamo mi na 4/5 Teletovića,Bajramovića,Bavčića,Kikanovića,Krupaliju,Jazvina,...pa sad i Rizvića te Vardu
svaki od njih ima svoje kvalitete, samo trebamo selektora koji će ih znati na najbolji način koristiti te stvoriti dobru atmosferu u ekipi
imamo mi na 4/5 Teletovića,Bajramovića,Bavčića,Kikanovića,Krupaliju,Jazvina,...pa sad i Rizvića te Vardu
svaki od njih ima svoje kvalitete, samo trebamo selektora koji će ih znati na najbolji način koristiti te stvoriti dobru atmosferu u ekipi
Sta se lozite, ako nece da igra ko ga hebe.
A jos nigdje nisam procitao njegovu izjavu o tome, nego kao njegov brat je u kontaktu sa HKS-om.
Sto to, Goran mutav pa mora preko buraza to ici.
Dok ne bude zvanicno, ovu propagandu ne priznajem.
A jos nigdje nisam procitao njegovu izjavu o tome, nego kao njegov brat je u kontaktu sa HKS-om.
Sto to, Goran mutav pa mora preko buraza to ici.
Dok ne bude zvanicno, ovu propagandu ne priznajem.
Ovo me podsjeca na slucaj Sinanovic ... ninja odigr'o 2 dobre tekme za Real i odmah ga svi vidjeli u dresu Spanije ... a nas Sinan umjesto na EP pravac u Burgos, 2 liga ... i sad cak hoce i da igra za nas, kad je vidio da je vrag odnio salu .... tako ce biti i sa Sutonom .... zato no sikiriki .... bolje kikiriki ... 

Fakat ste se nalozili, cuj da slomije ruke. 

ljudi , malo smirite strasti jeste li culi da je on rekao da ce igrati za hrvatsku , kad lik izjavi i definitivno se pokaze da ce nastupiti za njih onda ga............. koliko je samo glupih novinarskih clanaka bilo , tipa bajica pa pjanic itd 

Ma ja sam ga jutros gledo na Sport klubu,ništa posebno....a netreba ga silit nek igra za koga želi,treba malo više radit sa djecom i takvih igrača ko Suton biće ......

Ja sam u pocetku reagovao energicno,valjda sto znam koliko nam je svaki igrac bitan,ali kad sam se malo primirio,kontam prvo,hiljade i hiljade bombi po novinama bas ovakvog tipa,a nigdje veze s vezom,znaci treba sacekati epilog,tek kad zaigra za nas ili za Hrvatsku onda staviti prst na celo i djelovati u smislu da se to vise ne ponovi;drugo,sve i da zaigra za Hrvatsku,momka ne treba kriviti,jer niko nece da igra u kurcevoj reprezentaciji koju svako dere kako hoce i koja se i pored relativno dobrog igrackog kadra ne moze plasirati na Euro,i gdje najbolji igrac igra 20 minuta,a kad nekog krene sut i pocne preuzimati inicijativu,mudri selektor ga vraca na klupu,i gdje je obraz djon,pa svako moze dobiti petogodisnji ugovor da bude selektor,bez obzira na sposobnosti,a cjelokupan Savez samo daje saopstenja po novinama raznoraznim,i kasni po 5 godina sa nekim radnjama koje onda preko placenih clanaka naziva "historijskim inicijativama" a nas glupi narod to sve prihvata,tako da momcino,svaka ti cast na dobrim igrama,a i da nikad ne zaigras za nas,SRETNO TI!Ja te razumijem!
Gledao sam ovog Sutona na zadnje dvije utakmice NCAA doigravanja i mogu reci da je prava zvjer od igraca.
Volio bih da zaigra za nasu reprezentaciju, ali svako ima pravo na svoj izbor i ako hoce da igra za Hrvatsku tu niko nemoze nista uraditi.
Volio bih da zaigra za nasu reprezentaciju, ali svako ima pravo na svoj izbor i ako hoce da igra za Hrvatsku tu niko nemoze nista uraditi.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
e vidjecemo ga veceras jer veceras ce se vidjeti koliko vrijeri. ovo mu je najjaca utakmica u karijeri, igra protiv sjojnog U-Conn-a koji je predvođen sjajnim centrom Hasheem Tabithom koji ce biti prvi ili drugi pick drafta ove sezone, onda strasna je atmosfera na stadionu veceras i to je najpoznatiji igrac Michigena ikad Magic JohnsonPasha je napisao/la:Gledao sam ovog Sutona na zadnje dvije utakmice NCAA doigravanja i mogu reci da je prava zvjer od igraca.

znam, iako nisam dovoljno naspavan to cu pokusati da odgledam do kraja.fera je napisao/la: e vidjecemo ga veceras jer veceras ce se vidjeti koliko vrijeri. ovo mu je najjaca utakmica u karijeri, igra protiv sjojnog U-Conn-a koji je predvođen sjajnim centrom Hasheem Tabithom koji ce biti prvi ili drugi pick drafta ove sezone, onda strasna je atmosfera na stadionu veceras i to je najpoznatiji igrac Michigena ikad Magic Johnson
za sad se nije vidio na parketuPasha je napisao/la:znam, iako nisam dovoljno naspavan to cu pokusati da odgledam do kraja.fera je napisao/la: e vidjecemo ga veceras jer veceras ce se vidjeti koliko vrijeri. ovo mu je najjaca utakmica u karijeri, igra protiv sjojnog U-Conn-a koji je predvođen sjajnim centrom Hasheem Tabithom koji ce biti prvi ili drugi pick drafta ove sezone, onda strasna je atmosfera na stadionu veceras i to je najpoznatiji igrac Michigena ikad Magic Johnson
fera je napisao/la:za sad se nije vidio na parketuPasha je napisao/la:znam, iako nisam dovoljno naspavan to cu pokusati da odgledam do kraja.fera je napisao/la: e vidjecemo ga veceras jer veceras ce se vidjeti koliko vrijeri. ovo mu je najjaca utakmica u karijeri, igra protiv sjojnog U-Conn-a koji je predvođen sjajnim centrom Hasheem Tabithom koji ce biti prvi ili drugi pick drafta ove sezone, onda strasna je atmosfera na stadionu veceras i to je najpoznatiji igrac Michigena ikad Magic Johnson
Slabo se uklopio u igri plus ima pune ruke cuvajuci Thabeeta. Nadam se da ce bolje odigrat drugu polovinu i odvest Michigan State u finale.
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
sve sam vidio.fera je napisao/la: za sad se nije vidio na parketu
pobjedi Michigen St.
Suton solidan i nije bio ni blizu ucinka sa ostatka turnira.
Nego ako vec Suton ode, a da mi urgiramo da ovaj Tabith zaigra za nas.
Nije mu Tanzanija neka perspektiva. 
Suton solidan i nije bio ni blizu ucinka sa ostatka turnira.
Nego ako vec Suton ode, a da mi urgiramo da ovaj Tabith zaigra za nas.

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, AdinSally, alemsa, Brazzzoo123, Burberry46, CAGarfia, Confiance, costacurta08, Cwirek, edoox, edvaE2, filip13, Fudo, galia95, Hrammm1921, Imamkarbarum, Iniesta12, invincible1921, jasmin10, JHam, juka55, kakarut, Kaunas, leo1946, mercurial, MikiPirs, mirsonetz, MostarskaKotlina, MrPink, One2Play, Quartararo, Rimes87, SamoDaKazeem, Slobodanpad1945, soccerfan, StevieG8, Tele33, TripleThreat, VolimBiH96, zaostrog i 321 gost.