FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

muamer10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la muamer10 » 19 okt 2010, 16:51

@Gigant

Pa to bi vazilo kada bi ste vi mogli napuniti ostatak "svog stadiona". Onda bi bilo ok da nas na derbiju na kosevu bude 5-10%. Ali s obzirom da vi "svoj stadion" niste napunili u zadnjih 20 godina i necete u narednih 20 sigurno, onda navijaci Zelje imaju mjesta gore koliko zele. A na grbavicu se na derbiju pustaju i mjesta koja nemaju stolica, te sasvim sigurno stane oko 15 K mjesta, a mi mozemo uvijek napuniti ne samo to, nego i kosevo, sto smo i pokazali, ionda vam ne mozemo dati sjever i nasu publiku odstraniti sa stadiona. Mozes li toliko shvatiti.

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 19 okt 2010, 16:52

@Gigant

Dovoljno smo pokazali : ..iako nam je klub bio na 10. mjestu PL BiH.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 19 okt 2010, 16:57

muamer10 je napisao/la:@Gigant

Pa to bi vazilo kada bi ste vi mogli napuniti ostatak "svog stadiona". Onda bi bilo ok da nas na derbiju na kosevu bude 5-10%. Ali s obzirom da vi "svoj stadion" niste napunili u zadnjih 20 godina i necete u narednih 20 sigurno, onda navijaci Zelje imaju mjesta gore koliko zele. A na grbavicu se na derbiju pustaju i mjesta koja nemaju stolica, te sasvim sigurno stane oko 15 K mjesta, a mi mozemo uvijek napuniti ne samo to, nego i kosevo, sto smo i pokazali, ionda vam ne mozemo dati sjever i nasu publiku odstraniti sa stadiona. Mozes li toliko shvatiti.
Ama nemoj pricati bezveze, ni grbavica ne bude nikada toliko puna da nema mjesta, onaj vas dio sjevera bude popunjen mozda oko pola, jer ima tampon zona, pa onda dio bez raje (ili pokojim covjekom)pa onda dio gdje su navijaci, i onda onaj dio prema zapadu koji isto tako zjapi.....
Nije bitno sto mi ne mozemo napuniti cijeli stadion, na kraju krajeva ko ga moze napuniti, i vi kada ste igrali sa castlom je bilo svega, od salova sarajeva, do raje koju nasa liga uopste ne interesuje, ali necu da pocinjem polemiku oko toga.....
Znaci kada bi se neka grupica nas organizovala da gleda derbi na Kosevu sa juzne tribine, bilo bi ok da vas fino ograde na polovinu juga :) ma daaaaaaj....znate da niste u pravu sto se ovoga tice, niko ne trazi cijeli sjever, ali trazimo veci broj mjesta jer je ono presjmjesno sto dobijemo.....svejedno mi ga nikada necemo bojkotovati zbog tih razloga....
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 19 okt 2010, 17:03

Taj dio poslije tampon zone je s razlogom prazan i uvijek ce biti, koliko god da se pomjeri ograda. A razlog valjda svi znaju ..
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 19 okt 2010, 17:09

[youtube][/youtube]
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 19 okt 2010, 17:13

@jovanbl

Eto, ne moras vise misliti kako svi razmisljaju samo o derbiju ... ;)

OSIM: BEZ KALKULACIJA, IGRAĆE NAJBOLJI TIM

Neću kalkulisati sa sastavom. Igraće najbolji, a o derbiju sa Sarajevom u ovom trenutku ne razmišljam mnogo. Doći će i za to vrijeme", dodao je Osim.
AMAR OSIM

sreca
Kontakt:

Post Postao/la sreca » 19 okt 2010, 17:20

Gigant je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la: Hajmo ovako: Jug na Kosevu nema dodira ni sa istocnom a ni zapadnom tribinom pa stvarno ali stvarno ne vidim zasto bih se ogradjivao. A citav sjever nikad dobit necete jer je to skoro pola kapaciteta.
Ne trazi niko cijeli sjever, ali se to moze jos pomjeriti prema sredini, lupam pomjeranjem jos jednog slova, jer vama svakako taj di osjevera ne bude ni blizu popunjen.....a za ogranicavanje kazem zato sto ono sto vi radite nama na sjeveru nije u granicama normalnog.....mozes li ti shvatiti da u jednom redu, koji je predvidjen za jedan red stolica, stoji dva reda ljudi, i plus sto smo posafani rame do ramena.....pa skoro svaki derbi inteervenise hitna pomoc, jer nekome pozli upravo od uslova koji su na tom dijelu tribine.....ja te samo pitam, da li bi bilo fer da mi vama ogradimo dio juga???
koji si ti konj mi vam damo dio sjevera i istok gdje moze stati oko 2000 vi se nabijete na sjever a istok ostane prazan i imate obraza nesto pricati

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 19 okt 2010, 18:08

Gigante, mi vama nemozemo dati vise, NIKAKO. A vise vas i nebi doslo, to se vidi po istoku jer je vazda polu prazan. VI NIIKAD na kosevu nekoristite Jug, niti koristite onaj dio zapada, NIKAD. Vama on fakticki i netreba. Dok je nama sjever potreban itekako, dosta ljudi ide tamo, nebi se mogli nagurati na Jug i onaj jad od zapada. Stadion je takav kakav je, i nemoj nas kriviti sto nisu uslovi dobri. I mi gazimo po travi, i nama je blato na ulazu, šuma takoreći, ali kakav god da je naš je, a tribina koju vam damo je za razliku od naše natkrivena, i imate SVE uslove za navijanje ( akusticke, i u slucaju kise sigurni ste ). Da niste divljaci dobili bi ste i stolice, kao sto mi imamo na kosevu, grad zna da necemo unistavat gradski stadion, jer je on stadion svih nas ( nekazem da nije bilo primjera, ali veoma malo ). Ustvari kad bolje razmislim vi i imate dio tribine koji ima stolice, a to je slovo O, cim ste ga dobili poceli palit divljaci. Ako vam je to vrhunac, onda neznam, "idite ubijte se pa se pistolj".
G A Z I
Željo sve do pobjede

goldboy
Kontakt:

Post Postao/la goldboy » 19 okt 2010, 18:29

drug je napisao/la:

http://www.fkzeljeznicar.com/multimedija/audio

ovu novu treba delete i zaboravit na nju :D
koliko vidim, nema tu sejine pjesme. A ova nova nije uopšte loša, bar po meni. Mozda ti nije legla na prvo slusanje ali nekako se onaj refren udje u glavu :D
Nema ovdje one 2 a dajte link za novu
Nema one pjesme hoce li ko dati link :D

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 19 okt 2010, 18:37

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 19 okt 2010, 18:43

Seyo_TM je napisao/la:Željezničar - Borac, najava
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... rac-najava
bit ce malo ljudi, svi se cuvaju za derbi, ali neide se na utakmicu kako kad ima navijaca, ko je navijac ici ce svaku :mrgreen:

Sretno nam sutra, iskreno trebace nam!
G A Z I
Željo sve do pobjede

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 19 okt 2010, 18:53

plava_pruga je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Željezničar - Borac, najava
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... rac-najava
bit ce malo ljudi, svi se cuvaju za derbi, ali neide se na utakmicu kako kad ima navijaca, ko je navijac ici ce svaku :mrgreen:

Sretno nam sutra, iskreno trebace nam!
Nece bit malo navijaca biti ce poprilicno popunjen stadion ;)
svoj ti pos'o !

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 19 okt 2010, 18:54

IDEMO DALJE !
slika

Naprijed Željo ljubavi moja !
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 19 okt 2010, 18:54

Cuj cuvaju se za derbi...od cega :D pa ne idemo kopat kanale, nego na tekmu...jedini izgovor koji moze proci kao opravdavajuci, ako je neko oprao kosu :mrgreen:
...JEDAN ZIVOT, JEDNA PRUGA...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 19 okt 2010, 19:01

ko se čuva za šta? jel se vi zezate? jel vam dobro, protiv borca biste da se čuvate?

mrš sutra na utakmicu!

:mrgreen:

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 19 okt 2010, 19:07

Realno 10 000 je veliki uspjeh ! ! ! Radni dan, poraz od Slavije, itd. itd. . . . Faktori koji uticu na posjete . . .

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 19 okt 2010, 19:08

Nemojte me napadati :mrgreen:
Ja samo kazem sta sam cuo od dosta ove raje koje znam. I ja bi volio vise od svega da bude kao prosle godine, ono se nezaboravlja, ali sumnjam.
G A Z I
Željo sve do pobjede

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 19 okt 2010, 19:13

1921 je napisao/la:@Gigant

Dovoljno smo pokazali : ..iako nam je klub bio na 10. mjestu PL BiH.

Stim da sam roden na Kosevu i kad pogledom odmah ti mogu reci koliko ima raje,ovo sto si pokazao i nije za neku pohvalu plafon 2500-3000 milje garantujem ti tacnost u par stotina dole gore.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 19 okt 2010, 19:16

Srijeda, radni dan, vrijeme kad su neki jos na poslu a neki tek zavrsili ili zavrsavaju. Ako bude 5-6.000 bice dobro ..
AMAR OSIM

nermin_TM
Kontakt:

Post Postao/la nermin_TM » 19 okt 2010, 19:16

[youtube][/youtube] gledati ih kako placu.... neprocijenjivo... Znam da je borac sutra al... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, NazorUso, Paromlinac i 37 gostiju.