Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: Bundesliga
izgleda da se oporavio, i on i obasi i ba....
http://www.tsg-hoffenheim.de/4news.php? ... 5D=Fußball
http://www.tsg-hoffenheim.de/4news.php? ... 5D=Fußball
- DinceManijak
- Kontakt:
Evo vam ovdje prenosi danasnje Bundeslige. Pozzz
http://www.atdhe.net/index.html
http://www.atdhe.net/index.html
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kakav gol Grafitea. Pa ni Zrinjski nebi ovakve golove primao. Svaka cast i za dva gola dzeke i asistenciju misketa
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ja sam iskreno mislio da ce danas Misimovic i Dzeko biti malo umorni od utakmica protiv Belgije i da nece briljirati kao sto obicno znaju, ali su me pozitivno iznenadili, i evo ih zasjedose na prvo mjesto 

- el-fighter
- Kontakt:
SVAKA CAST MOMCI. JOS JEDNOM SU POKAZALI DA BOSANCIMA LEZI BUNDESLIGA.DŽEKO 15 GOLOVA, IBIŠEVIĆ 18, MISIMOVIĆ 16 ASISTENCIJA, SALIHOVIĆ MISLIM 7.NASTAVITE TAKO.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
u vrhu vukovi i hsv, klubovi sa mojim omiljenim igracima, zeleni su prepotetni bayern izuli iz cipela i postavili ih tamo gdje im je realno mjesto a to je borba za trece mjesto. ostatak sezone ce da se grcevito bore ali bosi ili u opancima. jos vece je zadovoljstvo kada se jos ta dva para pogode na kladionici. zvezdinjo pomeo razvikanoga riberija, edinjo glavatoga tonija, magat nesposobnoga klinsmana. uliju pritisak na 220
prije par tjedana sam napisao da su glavni favoriti za titulu vukovi, hsv, i herta. danas kada bi se zavrsilo prvenstvo to bi bilo to. bilo bi sramotno kada bi to uzeo bayern koji moze pobijediti samo troljave ekipe, izgubio je sve utakmice od direktnih konkurenata, hsv-a, herte, volsburga. nadam se da ce ih i seljaci nakantati u zavrsnici prvenstva
dzeko je proglasen za igraca utakmice
meni iskreno jedine ekipe koje igraju fudbal u njemackoj su wolfsburg i hsv... herta mi je nakava jadna, ni sam ne znam kako dobivaju, ja mislim da ce na kraju zavrsiti na 5 ili 6 mjestu a najvise me raduje povratak dortmunda koji se polako ali sigurno vraca starim stazama i hofenhaim koji po meni igra najljepsi fudbal u njemackojbh hrvat je napisao/la:prije par tjedana sam napisao da su glavni favoriti za titulu vukovi, hsv, i herta. danas kada bi se zavrsilo prvenstvo to bi bilo to. bilo bi sramotno kada bi to uzeo bayern koji moze pobijediti samo troljave ekipe, izgubio je sve utakmice od direktnih konkurenata, hsv-a, herte, volsburga. nadam se da ce ih i seljaci nakantati u zavrsnici prvenstva
- el-fighter
- Kontakt:
ŠTA REĆI ZA TIM KOJI IMA 21 TITULU PRVAKA NJEMAČKE A IZGUBE OD WOLFSBURGA 5-1. DANAS SU IZGLEDALI KAO DA PRVI PUT IGRAJU NOGOMET. NAPAD BAYERNA BIO JE KATASTROFALAN KAO I ČITAVA EKIPA. MLADI PEKARIK I JOSUE TE ODLIČNI BARZALJI POMELI SU TONIJA I PODOLSKOG. NA DRUGOJ STRANI DVA GOLA DŽEKE ŠTO JE NAS DOSTA OBRADOVALO. ZA ONAJ DRUGI KOMENTATOR JE REKAO DA GA NI KAN NEBI ODBRANIO. A TEK ŠTA IM JE RADIO GRAFITE PA ONAKVE GOLOVE NEPRIMA NI ŽEPČE. BAYERN JE POKAZAO DA U LIGI PRVAKA NEMA APSOLUTNO NIKAKVE ŠANSE PROTIV BARSE.
Velež do groba života mi moga
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 12 sep 2013, 02:56, ukupno mijenjano 1 put.
Achtung trazi se @geronimo ziv ili mrtav 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jeste ali Wolfsburg igra u gostima protiv Monchengladbacha koji bi se i sa laktasima napatioRz88 je napisao/la:To cemo vidjeti, i evo dok sam se smirio malo skontao sam jednu pametnu stvar, svi igraju u gostima sada a mi kuci, siguran sam da cemo nakon sljedec kola biti 1 ili 2 aBd, a u vezi barce pa nisu ni oni nedodirljivi pa sta ako smo izgubili briga mene boli, oni zaradjuju milione ja ih volim ali ipak nisam ovisnik o njima.![]()

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
vjeruj mi borusia je bas jaka u toj tekmi, znam to ja, ocekujem ja to, nadam se da cu vidjeti to aBd.
Sta je ba @suki, koliko si radostan da ne znas gdje udaras.harishp je napisao/la:Achtung trazi se @geronimo ziv ili mrtav

Sve cestitke Magath-im pulenima na zasluzenoj pobjedi. Kad Dzeko, nakon postignutog gola raziri ruke, ja bih mu prvo pritrcao u zagrljaj, bez obzira kome je dao gol.
Ali najgore me nerviraju ovi nasi pubertetlije, koji ga sele cas ovamo, cas tamo! Gdje god sta procitaju jedva cekaju da objave exkluzivu o mogucem transferu. Neki bi se radovali prelaskom u Sunderland ili Blackburn, samo da je u "najjacoj ligi u svijetu"! Ali ne znaju da se jednog Wolfsburga pribojava i jedan Bayern, sto se ticé financijske moci, jer je i sam Rumenigge rekao ako volkswagen bude ulagao onoliko koliko moze, da mu i oni sami ne mogu parirati. To isto vazi i za Leverkusen, sponzor farmaceutski gigant-Bayer i naravno Dietmar Hopp sa svojim milionima.
Znaci Edin hoce i trebao bi da ostane zasad u VW-gradu, a posle ko zna.
Vom Jäger zum Gejagten
Hmm...Drago mi je zbog "VV" nenormalno, jer tu igraju dvojica naših reprezentativaca i oni su mi jedino bitni. Džeko i Miske pokazuju, opet, svoju svjetsku klasu i pokazuju svjetu da njih dvojica se znaju ko bolek i lolek ( Jim i Jam )
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Ma znam da ste vi ,,bavarci,, privrzeni i onim dva kluba gdje su nasi tresli drmali ove sezonegeronimo je napisao/la:Sta je ba @suki, koliko si radostan da ne znas gdje udaras.harishp je napisao/la:Achtung trazi se @geronimo ziv ili mrtav![]()
Sve cestitke Magath-im pulenima na zasluzenoj pobjedi. Kad Dzeko, nakon postignutog gola raziri ruke, ja bih mu prvo pritrcao u zagrljaj, bez obzira kome je dao gol.
Ali najgore me nerviraju ovi nasi pubertetlije, koji ga sele cas ovamo, cas tamo! Gdje god sta procitaju jedva cekaju da objave exkluzivu o mogucem transferu. Neki bi se radovali prelaskom u Sunderland ili Blackburn, samo da je u "najjacoj ligi u svijetu"! Ali ne znaju da se jednog Wolfsburga pribojava i jedan Bayern, sto se ticé financijske moci, jer je i sam Rumenigge rekao ako volkswagen bude ulagao onoliko koliko moze, da mu i oni sami ne mogu parirati. To isto vazi i za Leverkusen, sponzor farmaceutski gigant-Bayer i naravno Dietmar Hopp sa svojim milionima.
Znaci Edin hoce i trebao bi da ostane zasad u VW-gradu, a posle ko zna.

Uz Bajern je cijeli bajern onaj ,,Minhen1941,,

Wolfsburg jednu stvar sto su uradili to je doveden je Magath.Magath i oblaci i vedri.
On igrace dovodi on igrace sutira a bogami i nebrusene dijamnte tako ih obrusi da ,,schjajti,, na sve strane.
Miske je mozda dobio veci progres nego sam dzeko.Nevijerovatno koliko samo ruje u defanzivnom bloku o njegovim nabacajim i potezima dovoljno je reci 16 asistencija

Wolfu je bolje sacuvati ove igrace nego prodavati i opet kupovati rog u vreci.I zato ce izvaliti dzep a i dzeko sam kaze da se ,,uopste nebi naljutio,,da produzi ugovor koji ce biti malo masniji cirka par nula

A Bajern mora da skonta da ni Barca ni M.U nebi bili ono sto jesu da nisu iskesirali para i para za igrace.
Nemozes imati jednoga igraca kojeg danas slovak zacepi i ostalih deset kloceva mora se makar rasporediti.
Njemacka liga je njemacka liga i vazda cu prije uzeti dobrog BMW i Mercedesa pa i novog pasata nego mini morisa

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Može li neko od vas napisati raspored volzburga do kraja sezone ako znate?
-
- Kontakt:
ma dzeko kralj.....dijamantu svaka cast......hahahahahahhahahahaha...bayern kanta....barca ce ih razvalit...........
Da, da...sve si ispravno reko, zasluzujes kompliment!barca_messi je napisao/la:ma dzeko kralj.....dijamantu svaka cast......hahahahahahhahahahaha...bayern kanta....barca ce ih razvalit...........

raspored vukova do kraja sezone:
gladbach na strani
leverkusen-kuci
cottbus na strani
hoffenheim-kuci
stuttgart na strani
dortmund-kuci
hannover na strani
zadnje kolo im dolazi werder bremen
http://www.****.de/dynamic/datencente ... 2008-2009/
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.