FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

vest
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la vest » 25 dec 2018, 14:58

Alipasino je napisao/la:Bolest burazeru,drustvena bolest,papanluk.Eno Edina zajebavaju sto ima jelku u kuci,zamisli koja je to sila.Nista u zivotu nisu postigli pa traze preko nekog da ispolje nezadovoljstvo.Znas sta kaze cigo na stupskoj pijaci.Nema vise gospode u Sarajvu.Sve ti je ovim receno.Svi bi da se nestu pitaju,samo je njihovo u redu,drugo i neslusaju.E to ti je papanluk,zaostalost.
Bolesno je uvlacit se u supak onima koji su posli da me zbrisu sa karte. Kome da se pa da je pravde oni bi se nama izvinjavali dan i noc.
Edin je mnogo dao BiH fudbalu ali je bez mozga ostao dok ga ova vodi.
Kaze slavimo da sirimo ljubav, to implicira po njoj da nasa tradicija ne siri ljubav?
Proklet si Edine ako ovako nastavis a nisi los covjek.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 25 dec 2018, 14:59

vest je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Bolest burazeru,drustvena bolest,papanluk.Eno Edina zajebavaju sto ima jelku u kuci,zamisli koja je to sila.Nista u zivotu nisu postigli pa traze preko nekog da ispolje nezadovoljstvo.Znas sta kaze cigo na stupskoj pijaci.Nema vise gospode u Sarajvu.Sve ti je ovim receno.Svi bi da se nestu pitaju,samo je njihovo u redu,drugo i neslusaju.E to ti je papanluk,zaostalost.

Proklet si Edine ako ovako nastavis a nisi los covjek.
:tokralju: :tokralju: :lol: :lol: :lol: :oops:
ZELJEZNICAR 1921!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 25 dec 2018, 15:00

:facepalm:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 25 dec 2018, 15:14

Ovo je neki novi virus i bolest ljudi moji, sta je ovo? :facepalm:
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 25 dec 2018, 15:27

Ovi komentari o Džeki su posljedica pojave cyber balija i kvazipatriota kojima SDA meme stranica peru mozgove u jugobalijama, opozicionim strankama, četnicima, ustašama. Ako ne misliš ko oni odmah te etiketiraju ko četnika, stara SDA propaganda. Idu dotle da Džeku kao najboljeg ambasadora naše države prikazuju u tom kontekstu. Fuj.
Zadnja izmjena: braco, dana/u 25 dec 2018, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 25 dec 2018, 15:33

braco je napisao/la:Ovi komentari o Džeki su posljedica pojave cyber balija i kvazipatriota kojima SDA meme stranica peru mozgove u jugobalijama, opozicionim strankama, četnicima, ustašama. Ako ne misliš ko oni odmah te etiketiraju ko četnika, starta SDA propaganda. Idu dotle da Džeku kao najboljeg ambasadora naše države prikazuju u tom kontekstu. Fuj.
u sridu!

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 25 dec 2018, 15:44

Selimović o motivima dolaska u Željezničar, suspendovanim igračima, Osimu, Misimoviću...

Novi predsjednik Željezničara je prije svega ponudio izvinjenje zbog toga što su mediji istjerani sa Skupštine FK Željezničar.

- Jučer sam se u prvom obraćanju medijima izvinio zbog neprijatne situacije u koju su dovedeni mediji. Moj lični stav je suprotan. Da sam se ja pitao, novinari bi bili prisutni. Moj stav je da novinari moraju biti upućeni. Nema potrebe da se krije, javnost treba da bude upoznata sa svim. Stvara se drugačija percepcija ako mi nismo transparentni i ako ne iznesemo sve u javnost, rekao je Selimović, te potom dodao:

- Prije svega nije bilo korektno da ti ljudi ne dođu na Skupštinu, to je veliki minus. Bio bih sretniji da su oni bili i da se napravila kvalitetnija primopredaja i da nas upoznaju sa svime što su napravili. Ima tu dosta pozitivnih stvari, nova Uprava će nastaviti kontinuitet, sve što je kvalitetno treba nastaviti tako raditi, no ono što nije bilo kvalitetno treba unaprijediti.

Koji je motiv Nihada Selimovića za dolazak u redove FK Željezničar?

- Moj motiv angažmana u sportu je da dam doprinos i da unaprijedim sport. Važno je istaći da je moj angažman u sportu bio volonterski. Nikada nisam uzeo nijednu marku od sporta, a dao sam mnogo. Pokušavam da neke stvari balsiram. Svako ko kaže da je Nihad Selimović uzeo marku od sporta, ja ću se povući iz sporta, nastavio je novi predsjednik Željezničara, te dodao:

- Stvorili su se klanovi i podjele, Nihad Selimović će dati maksimalan angažman da se u FK Željezničar uspostavi mir i da se napravi jedinstvo. Druga stvar je da se pravi reorganizacija u segmentima koji nisu bili dobri, a to je sportski rezultat.

O suspendovanim fudbalerima i novom šefu stručnog štaba?

- Trenutno nismo napravili ni primopredaju, zamolio bih sve igrače za strpljenje, formiraće se grupe ljudi koji će napraviti analizu i sa suspendovanim i kažnjenim igračima. Svi su potrebni Želji. Stručni štab je goruće pitanje. Ja bih najsretniji bio kada bi Amar Osim bio trener prvog tima i to mi je cilj i ja ću u tom smjeru razgovarati sa njim. Primarno ono o čemu ću razgovarati sa Osimom jeste da bude šef stručnog štaba.

Prioritet Željezničara je izlazak u Evropu.

- Željezničar uvijek ima prioritete, a to su titule i izlazak u Evropu, o tome neću da govorim. Zaostatak je veliki, ali se Željo ne smije predati. Evropa je sigurno cilj sada.

O prethodnoj Upravi i mogućem sastanku sa Senadom Misimovićem?

- Nisam neko ko treba da blati prethodne stvari, nisam čovjek koji priča o prošlosti već o budućnosti. Nema razloga da se nešto krije, želim pričati o budućnosti, kako doći do Evrope, kako unaprijediti infrastrukturu i to je nešto što će biti moj glavni fokus, poručio je Selimović i završio za kraj.

- Ne znam koliko je gospodin Misimović spreman da razgovara, ali ja sam spreman na to. Taj razgovor može donijeti dobro u klub, pa ja pozivam sve one koji mogu da se uključe u rad FK Željezničar da su im vrata otvorena, ja sam uvijek dostupan, završio je Selimović.

Link emisije:

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 25 dec 2018, 15:52

Isti modus operandi kao Misketovih botova to je ta SDA skola...ovamo prave vlast i guraju snsd i hdz a na drugoj strani optuzuju ljevicarske stranke za izdaju jer su sjeli da pregovaraju sa ovim. Tako i Misketovi botovi, kmecali su o ogromnom dugu poreznoj, a sada ignorisu to sto je hadzi kamatar zavalio klub i ostavio ga duznom i bogu i narodu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 dec 2018, 16:24

braco je napisao/la:Ovi komentari o Džeki su posljedica pojave cyber balija i kvazipatriota kojima SDA meme stranica peru mozgove u jugobalijama, opozicionim strankama, četnicima, ustašama. Ako ne misliš ko oni odmah te etiketiraju ko četnika, stara SDA propaganda. Idu dotle da Džeku kao najboljeg ambasadora naše države prikazuju u tom kontekstu. Fuj.
Bravo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 25 dec 2018, 16:54

Znamo li ko je trener?
💩💩

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 25 dec 2018, 16:59

Goosman je napisao/la:Znamo li ko je trener?
Sutra bi trebalo biti zasjedanje upravnog odbora tako da možemo očekivati da se tu donese odluka o novom treneru i zvanično.
Zadnja izmjena: braco, dana/u 25 dec 2018, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 25 dec 2018, 17:06

A ko je ona plavka sa skupštine ? :)
nema potpisa

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 25 dec 2018, 17:07

Koju ku,rac se više dopušta pisanje na našoj temi svaki dan uleti neki degen poput ovog fks74 , obriše se post i sutradan opet po starom pišu.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 25 dec 2018, 17:09

braco je napisao/la:Koju ku,rac se više dopušta pisanje na našoj temi svaki dan uleti neki degen poput ovog fks74 , obriše se post i sutradan opet po starom pišu.
ovaj indijanac konstantno ulijece i pise po temi, nemojte samo da mu se obrise post banujte ga, kud se ne prihvatih moderatorske funkcije kad su mi nudili, sve ovo pobrisat treba u roku sekunde

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 25 dec 2018, 17:10

Ja mislim da Amar bar za sad nece biti trener.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 25 dec 2018, 17:16

braco je napisao/la:
Sutra bi trebalo biti zasjedanje upravnog odbora tako da možemo očekivati da se tu donese odluka u novom treneru i zvanično.
A ha.
Više bi volio da npr. Sablja bude trener, nego S.Musa ili neko sličan.Ne miriše mi da će Amar na klupu.
💩💩

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 25 dec 2018, 17:18

irfo je napisao/la:
braco je napisao/la:Koju ku,rac se više dopušta pisanje na našoj temi svaki dan uleti neki degen poput ovog fks74 , obriše se post i sutradan opet po starom pišu.
ovaj indijanac konstantno ulijece i pise po temi, nemojte samo da mu se obrise post banujte ga, kud se ne prihvatih moderatorske funkcije kad su mi nudili, sve ovo pobrisat treba u roku sekunde
Admine iskoristi bonske ovlasti. :mrgreen:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 25 dec 2018, 17:21

Joj djipke nabijem te na qurac više
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 25 dec 2018, 17:39

Stvarno ne znam koga bi mogli staviti za trenera, ako ne bude Amar, baš apsolutno ne vidim nikoga drugog.

Doduše moguće je da vrate Mulalića ili Adžema, ali ne znam koliko su to dugoročna i ozbiljna rješenja.

Uglavnom, nek' nam je Bog na pomoći, trebaće nam :)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 25 dec 2018, 18:18

Edis je raskinuo ugovor sa Crnogorcima neki dan, moguce da je on novi trener, iako ne vidim sto ce nam druga opcija pored Amara :thumbup:
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Hrasno15, pinki i 60 gostiju.