FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Zeljo92
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zeljo92 » 23 dec 2018, 15:02

irfo je napisao/la:Danas se ovi bune sto su novinari izbaceni sa skupstine, a kad je miske izbacivo novinare sa skupstine tad su slavlja bila :
viewtopic.php?f=99&t=85&start=282200

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
hahahahahahahahahahahahah :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 23 dec 2018, 15:03

Kakve ljudske gnjide, satro veliki navijaci kluba. Za povracati..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 23 dec 2018, 15:06

Bezideja je napisao/la:Kakve ljudske gnjide, satro veliki navijaci kluba. Za povracati..
promijeni potpis :kafa:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 23 dec 2018, 15:12

braco je napisao/la:
SamoTravnik je napisao/la:Vi se pravo poceli pojacavati iz Travnika, prvo igraci pa sad predsjednik. :lol:

Nije on strucan za fudbal ni sekunde, sposoban je covjek za druge stvari ali to nije jedna od njih. Nek' vam je sa srecom.
Možeš li nam nešto više o njemu napisati? Tačnije o njegovom radu u NK Travnik. Znam da su bili neki radovi na stadionu za vrijeme njegovog mandata, dovršila se istočna tribina, prostorije kluba i slično.
Doktor, SDA kadar, vlasnik edukacijskog fakluteta i fakulteta za tehnicke studije, vlasnik no1 sportske opreme i jos jedne firme koja djeluje u Travniku ali ne mogu se sjetiti naziva, vlasnik sparsa itd.. Uspjesan privatnik kojeg prati los glas zbog odnosa prema uposlenicima svih firmi ukljucujuci fakultete.

Sto se tice njegovog rada u nasem klubu, dosao kao spasitelj, vratio dosta tudjih dugova, pokusao postaviti zdrave temelje ali vidio da to tako ne ide pa se uklopio u sistem. Sve igrace koje je dovodio su bili preko nekih njegovih poznanstava i kvazi menadjera. Nije bio za mutne radnje ali nije se ni trudio da ih sprijeci iako je znao za njih, osim situacije stimanja sa Vitezom kad je direktno prijetio nasem tadasnjem sportskom direktoru da ce ga prijaviti u policiju ako bilo sta pokusa dogovoriti (to je ona farsa Sloboda-Sarajevo-Vitez).

Sto se tice infrastruktura, sve sto se ulozilo u klub su sredstva od uefe i općine. Jedina stvar koju je on direktno uradio je što je dao 3 kancelarije u sklopu svog fakulteta za prostorije kluba.

Mislim da on nema vremena za Želju, covjek ima previse obaveza i ovo je vjerovatno na neciji nagovor. Kao osoba je vrhunski covjek, moze se sa njim pricati, pristupacan je obicnoj buraniji, imao je i vise nego korektan odnos sa nasim navijacima, on je cak i zahtjevao da se sjedne sa njima i vidi u cemu je problem jer su bili protiv uprave itd.. Ima smisla za biznis ali pored svog sponzorstva, ne vjerujem da moze nesto Zelji donijeti. Mozda i grijesim, pokazat ce vrijeme.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 23 dec 2018, 15:21

SamoTravnik je napisao/la:
braco je napisao/la:
SamoTravnik je napisao/la:Vi se pravo poceli pojacavati iz Travnika, prvo igraci pa sad predsjednik. :lol:

Nije on strucan za fudbal ni sekunde, sposoban je covjek za druge stvari ali to nije jedna od njih. Nek' vam je sa srecom.
Možeš li nam nešto više o njemu napisati? Tačnije o njegovom radu u NK Travnik. Znam da su bili neki radovi na stadionu za vrijeme njegovog mandata, dovršila se istočna tribina, prostorije kluba i slično.
Doktor, SDA kadar, vlasnik edukacijskog fakluteta i fakulteta za tehnicke studije, vlasnik no1 sportske opreme i jos jedne firme koja djeluje u Travniku ali ne mogu se sjetiti naziva, vlasnik sparsa itd.. Uspjesan privatnik kojeg prati los glas zbog odnosa prema uposlenicima svih firmi ukljucujuci fakultete.

Sto se tice njegovog rada u nasem klubu, dosao kao spasitelj, vratio dosta tudjih dugova, pokusao postaviti zdrave temelje ali vidio da to tako ne ide pa se uklopio u sistem. Sve igrace koje je dovodio su bili preko nekih njegovih poznanstava i kvazi menadjera. Nije bio za mutne radnje ali nije se ni trudio da ih sprijeci iako je znao za njih, osim situacije stimanja sa Vitezom kad je direktno prijetio nasem tadasnjem sportskom direktoru da ce ga prijaviti u policiju ako bilo sta pokusa dogovoriti (to je ona farsa Sloboda-Sarajevo-Vitez).

Sto se tice infrastruktura, sve sto se ulozilo u klub su sredstva od uefe i općine. Jedina stvar koju je on direktno uradio je što je dao 3 kancelarije u sklopu svog fakulteta za prostorije kluba.

Mislim da on nema vremena za Želju, covjek ima previse obaveza i ovo je vjerovatno na neciji nagovor. Kao osoba je vrhunski covjek, moze se sa njim pricati, pristupacan je obicnoj buraniji, imao je i vise nego korektan odnos sa nasim navijacima, on je cak i zahtjevao da se sjedne sa njima i vidi u cemu je problem jer su bili protiv uprave itd.. Ima smisla za biznis ali pored svog sponzorstva, ne vjerujem da moze nesto Zelji donijeti. Mozda i grijesim, pokazat ce vrijeme.
Sjedio sam danas s jednom osobom koja je dugo u bh. košarci pa mi je isto rekao za njega da nije lopov i to ali mi je također spomenuo to u vezi menadžera. Ali mislim da neće imati prostora za toga u Želji budući da će se angažmanom Osima, Amar pitat o dovođenju igrača.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 23 dec 2018, 15:37

Iskreno jedino pozitivno je da se Amar vrati ovo uprava,skupstina to je tu negdje.Biznis hakala biznis.Ovo se vidi da ga je neko doveo tj nagovorio tj ima ih vise.Najvaznije je da od sad gazimo buraniju,sudije se nece zajebavat snama.Hajmo sad o igracima,ima li ko da igra.Koga otjerat koga dovest,moze li se to 3 mjesto uzet,mislim da moze jer Zrinjski proda sve.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 23 dec 2018, 16:02

Nisam optimista, štaviše.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 23 dec 2018, 16:09

Osim13 je napisao/la:Nisam optimista, štaviše.
Zašto?

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 23 dec 2018, 16:18

braco je napisao/la:
Zašto?
Kad sam pesimista obično na kraju dobro ispadne, pustite me da kmečim :kafa: :mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 23 dec 2018, 16:19

Osim13 je napisao/la:
braco je napisao/la:
Zašto?
Kad sam pesimista obično na kraju dobro ispadne, pustite me da kmečim :kafa: :mrgreen:
Ma ja ba treba jinxat. :mrgreen:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 23 dec 2018, 16:32

Dat cemo im vremena do kraja sljedece sezone da naprave stadion od 30 hiljada i doguraju bar do cetvrfinala lige prvaka, u suprotnom im je noga

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 23 dec 2018, 16:57

Pripremit se dobro trebamo svi. Prava bura jos nije pocela da puse. Klub je i dalje podjeljen. Tek kad se skupstina ocisti od sve i jednog trulog satelita, mozemo se nadati uspjehu. Amare dobro razmisli. Zdravlje je najvaznije.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 23 dec 2018, 17:07

irfo je napisao/la:Dat cemo im vremena do kraja sljedece sezone da naprave stadion od 30 hiljada i doguraju bar do cetvrfinala lige prvaka, u suprotnom im je noga
Ma puno je to. Imaju rok 4 mjeseca da naprave poslovne prostore i jug, a da nastave s strasnim pojacanjima Elsner, Jazvic, Curjuric....
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 23 dec 2018, 17:12

sto ovo violina slavi dolazak nove uprave, ima li neko vise informacija ? takvim ljudima treba zabranit prilazak klubu
FKŽ !

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 23 dec 2018, 17:15

TeaM87 je napisao/la:sto ovo violina slavi dolazak nove uprave, ima li neko vise informacija ? takvim ljudima treba zabranit prilazak klubu
Sto ne bi slavio, nije mu zabranjeno, ne znaci to odmah da ce imati funkciju u klubu, naravno da nece

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 23 dec 2018, 17:29

TeaM87 je napisao/la:sto ovo violina slavi dolazak nove uprave, ima li neko vise informacija ? takvim ljudima treba zabranit prilazak klubu
Sta je taj violina uradio lose klubu?

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 23 dec 2018, 17:36

samoposmatram je napisao/la:
ucestvovao u pripisivanju imovine sportskom drustvu i time direktno stetio klubu, na Željino ime zaradio boga pitaj koliko hiljada, prodavajuci dresove i opremu "ispod stola", licno sam bio prisutan, i ja budala sto ti pricam, ko da ne znas i sam ko je violina i sta je radio u Želji
FKŽ !

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 dec 2018, 17:52

Samo da se “igrac” koji je u sredini na slici ne vrati. Eno mu Olimpika. Kad moze Zeba, moze i on. Yebo li ga Zrinjski da ga yebo
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 23 dec 2018, 18:04

LjoZee je napisao/la:Samo da se “igrac” koji je u sredini na slici ne vrati. Eno mu Olimpika. Kad moze Zeba, moze i on. Yebo li ga Zrinjski da ga yebo
Sto se ne bi vratio?
Sta je on tu kriv sto je Misimovic htio da ga izlevati? Bio ubjedljivo nas najbolji bek tada, i ponude mu platu manju nego kod Projica koji sjedi na klupi, a onda za vece pare ublehu Mehremica dovedu. I ja bih otiso da me neko budalom pravi. On kad je bio na terenu uvijek je davao 120% posto i nadam se da ce se vratit.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 23 dec 2018, 18:04

TeaM87 je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:
ucestvovao u pripisivanju imovine sportskom drustvu i time direktno stetio klubu, na Željino ime zaradio boga pitaj koliko hiljada, prodavajuci dresove i opremu "ispod stola", licno sam bio prisutan, i ja budala sto ti pricam, ko da ne znas i sam ko je violina i sta je radio u Želji
SD Zeljeznicar nije neprijatelj kluba. Ja licno halalim svaku marku koju dam u klub i znam kako se pare dijele. Da licno nikad nebi to radio nebi, ali i da mi nude da prodajem u ime kluba, ja bi glatko odbio. Talovi na svakom koraku.

Ista ova odbjegla uprava je najavljivala iznosenje u javnost sve poslove koje je doticni radio u klubu. Ja jos nisam vidio nista od najavljenog.
Iz tog razloga pitam te.

Tesko mi je citati na ovom forumu. Prepoznajem dosta forumasa ovdje, koji su promjenili se zbog desavanja u klubu. I ti si medju njima, ali dobar si u odnosu na Virtu4l-a i Irfe. Halale mi nadam se.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 26 gostiju.