FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

braco
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la braco » 23 dec 2018, 12:24

Nihad Selimović odabran za novog predsjednika kluba.
"Cijeli život sam u sportu. U ovom trenutku Želji je važan mir i jedinstvo. Ne dolazim iz klanova. Novi upravni odmor mora nastaviti projekte, alibez sportskog segmenta nema ništa. Čovjek sam koji radi u timu i jedino timski rad može donijeti dobro. Željo ne smije da zavisi od jednog čovjeka, svi smo mi prolazni", kazao je pri obraćanju Selimović.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 dec 2018, 12:29

@braco kad budes imao vremena mozes li malo u svom stilu pretraziti informacije o ovom Selimovicu?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 dec 2018, 12:48

Pored Selimovića u UO FK Željezničara ušli su, prema našim saznanjima, i Jasmin Badžak, Mirza Ustamujić, Željko Pervan, Abdurahman Drkić, Admir Džubur i Jasmin Lizde.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 23 dec 2018, 12:50

Sa srećom i hairli, šta drugo da kažem
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 23 dec 2018, 12:50

Hvala bivsi, sretno novi, nek je i ovo gotovo idemo sad jako :kafa:

Mozda dobijemo KK Zeljo :mrgreen:
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 23 dec 2018, 12:52

Osim13 je napisao/la:Sa srećom i hairli, šta drugo da kažem
Isto...iako mi se ovo ne svidja, vidjet cemo vremenom dal je istina da su na silu izbaceni iz kluba Misimovic i ostali, ako jeste idalje cu Zelju pratit preko streama, ako nije, eto me na stadion.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 dec 2018, 12:53

U Nadzorni odbor kluba ušli su Midhat Terzić, kao predsjednik, te Almir Hodžić i Enis Džihanić, kao članovi odbora. Midhat Terzić poznat je u bh. javnosti kao uspješan privrednik i dugogodišnji direktor Sarajevo osiguranja.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 23 dec 2018, 12:55

Drago mi je sto je Mirza Ustamujic u upravnom odboru. Zeljovac veliki, sposoban i posten covjek!
Ovi ostali sto ih znam sto su odborima isto se cini jako dobro, vecina uspjesni biznismeni ili ljudi koji su godinama u sportu.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 dec 2018, 12:58

Ja iskreno nista ne znam o svim nabrojanim. Neki novi ljudi, novi vjetrovi. Neka im je sa srecom. Vrijeme je pred nama da pokazu svoje namjere, znanje i slicne stvari. Prosloj Upravi veliko hvala na svakoj uradjenoj stvari na stadionu. I Vama sretno u Vasim privatnim poslovima ili sta vec radite.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 23 dec 2018, 13:03

Samo Amar dolazi u obzir !
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 23 dec 2018, 13:04

Ovaj Drkić je vrh...ako je suditi po prezimenu..slijedi sjajna budućnost.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 dec 2018, 13:08

Promijenit cemo mu prezime..

Trebali smo kakav konkurs opalit za izbor UO. Prvi uvjet dobro prezime. Ako je on normalan insan nek se preziva i Penis zaboli me djon.

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 23 dec 2018, 13:08

Azpi je napisao/la:Hvala bivsi, sretno novi, nek je i ovo gotovo idemo sad jako :kafa:

Po novim pravilima UEFA-e koji traže i KK, te ženski FK i još tonu stvari, to će i biti ;)
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 23 dec 2018, 13:10

Zeljo92 je napisao/la:
Isto...iako mi se ovo ne svidja, vidjet cemo vremenom dal je istina da su na silu izbaceni iz kluba Misimovic i ostali, ako jeste idalje cu Zelju pratit preko streama, ako nije, eto me na stadion.
Kakvom silom? To kofa ono nesto prijetili im? :lol:
Pokusavaju lazima preko lobotomije sve da urade da se ne saznaju neke stvari, pa danima vec su najavljivali preko poltroncica ulaze u klub zujo, durakovic, imsirevic itd. a gdje su ti??? Nema ih! Nista im ne treba vjerovati, samo lazu, a sad ce fino novi ljudi da pokrenu reviziju finansijskog izvjestaja pa da se vidi kako se radilo ;)
Sad ce da pojedu sva **** sto su izasrali

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 dec 2018, 13:10

Novi Upravni odbor FK Željezničar čine: Nihad Selimović, Mirza Ustamujić, Jasmin Badžak, Željko Pervan, Admir Džubur, Boriša Misirača, Abdurahman Drkić, Muris Bećirević i Jasmin Lizde.

U Nadzornom odboru su Midhat Terzić, Almir Hodžić i Enis Džihanić.

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 23 dec 2018, 13:15

CashMan je napisao/la:
Azpi je napisao/la:Hvala bivsi, sretno novi, nek je i ovo gotovo idemo sad jako :kafa:

Po novim pravilima UEFA-e koji traže i KK, te ženski FK i još tonu stvari, to će i biti ;)
Iskreno malo mi je cudno da ti uefa moze traziti KK klub, tako da bas u to ne vjerujem jer onda 95% timova bi ga moralo osnovati :mrgreen:
Ja sam ovdje vise aludirao na KK Zeljo Spars, jos se to jednom i bilo spominjalo :mrgreen:

Ma jos samo nek objave da je Amar trener i lagano dlaje nastaviti :salut:
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 23 dec 2018, 13:16

irfo je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:
Kakvom silom? To kofa ono nesto prijetili im? :lol:
Pokusavaju lazima preko lobotomije sve da urade da se ne saznaju neke stvari, pa danima vec su najavljivali preko poltroncica ulaze u klub zujo, durakovic, imsirevic itd. a gdje su ti??? Nema ih! Nista im ne treba vjerovati, samo lazu, a sad ce fino novi ljudi da pokrenu reviziju finansijskog izvjestaja pa da se vidi kako se radilo ;)
Sad ce da pojedu sva **** sto su izasrali
Mislis da im vjerujem, ni 1%. Dobra igranka je bila ali vidjeh sta napisa UO sta se desavalo pa zato, bacise suhvu al eto, vrijeme ce reci svoje. Drago mi je da nisu durakovic i imsirevic u klubu, vidjet cemo na sta ce ovo licit. Bitno je da je Amar popljuvan a za sve ostalo manje vise je bitno.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 23 dec 2018, 13:17

Nist novo se nije desilo sto vec nismo znali. Sad slijedi jako tezak posao jer kako je novi predsjednik rekao da su racuni blokirani, da novca nema, sad ce trebati upumpati dobru svotu novca ako misle nesto uraditi.

Isto bih volio vidjeti ko su drugi kandidati za trenera, naravno pored Osima?.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 23 dec 2018, 13:17

Upravni odbor jaci i sposobniji 10 puta od misketovih poslusnika

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 dec 2018, 13:19

Nema ljudi iz starih Uprava i to mi je drago. Ti su imali svoju sansu. Ovako moze stanje bit i gore da se razumijemo, ali moze i bolje. Sta ce bit Bog samo zna. Nadati se najboljem.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.