nemozes glat proci da ga **** ,uvijek cupavo mora bitijopaa7 je napisao/la:Nije lose ali samo 11, da je bar 13-14, ovako ce biti napetokladionicar03 je napisao/la: 9 pts u prvoj cetvrtini,dobar dobar

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
nemozes glat proci da ga **** ,uvijek cupavo mora bitijopaa7 je napisao/la:Nije lose ali samo 11, da je bar 13-14, ovako ce biti napetokladionicar03 je napisao/la: 9 pts u prvoj cetvrtini,dobar dobar
nakon sviranog faula prigovorio na sudiju levatVGS je napisao/la:Pa sto iskljucise levata ccc
Imam ga na jednomkladionicar03 je napisao/la:nakon sviranog faula prigovorio na sudiju levatVGS je napisao/la:Pa sto iskljucise levata ccc
ja imam murraya preko na jednom listicu ali izgleda ni on nece prebacit zbog BO,covjek bi reko i murray i jokara ide zajedno preko a na kraju ce obojica ostat ispodVGS je napisao/la:Imam ga na jednomkladionicar03 je napisao/la:nakon sviranog faula prigovorio na sudiju levatVGS je napisao/la:Pa sto iskljucise levata ccc
Odlican startkladionicar03 je napisao/la:ayton 14 na poluvremenu,mogao je jos jedan kos da ne cekamo drugo polimao sam ga na sve 4 listica,jedan listic mi oborio murray,ostala su mi 3 listica jos uljucujuci jopin triple,bit ce nesto nocas
meni je bio sigurica on protiv wizardsa kad sam pogledao u ponudijopaa7 je napisao/la:Odlican startkladionicar03 je napisao/la:ayton 14 na poluvremenu,mogao je jos jedan kos da ne cekamo drugo polimao sam ga na sve 4 listica,jedan listic mi oborio murray,ostala su mi 3 listica jos uljucujuci jopin triple,bit ce nesto nocas
Druže koliko imaš para na raspolaganju sedmično?miky_hz je napisao/la:Uzas ja nista nemogu pogoditi ,hiljadu sam u minusu od SP do sad zivotami.Nesmijem ni da uzmem da sabiram.Bas me stalo haosbambus je napisao/la:Uzet sedmicni bilten i otic u Fojnicu sa njim 5 dana i vratit se za vikend,sta znas mozda nesto i pogodimo.miky_hz je napisao/la:
Nista vise nije sigurno,nemogu na gol pogledati,nista od ovog
jopaa7 je napisao/la:George (24.5) više - Oklahoma ide u goste kod Utah, PG je u odlicnoj formi, zadnjih 10 tekmi na prosjeku od 29 poena, zadnjih 5 prosjek cak 31 poen. Prije 2 tjedna su igrali s njima kod kuce i PG je zabio 31. Jednostavno kad igra ovako dobro ga moram odigrati po ovoj granici.
D.Gallinari (20.5) više - Nesto slicno i s njime. U zadnje vrijeme igra odlicno i uz Harrisa zabija najvise u Clippersima. Zadnje tri utakmice zabija 28, 22 i 32. Denver mu je bivsi klub gdje je proveo 6 sezona i vjerujem da ce i to biti dodatna motivacija, a uz to je Denver i vodeca momcad Zapadne konferencije i ukoliko Clippersi zele pobjedu trebat ce raspolozenog Galu uz vec spomenutog Harrisa.
D.Ayton (15.5) više - Sunsi igraju protiv Washingtona koji je ocajan na centru, odnosno pod kosem. Redovno ih svaki malo bolji centar napuni a Ayton u zadnje tri igra super i zabija 18, 21 i 23. S druge strane Washington je u nekim od zadnjih 10 utakmica primao: Capela 20, Collins 20 (Dedmon 13), Turner 26, T.Thompson 23. Ayton je i nekim ekipama koje su bolje pod kosem zabijao po 20 pa vjerujem da moze i ovakvim Wizardsima.
Prosli i jedni i drugiVGS je napisao/la:Valencia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.