FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

drug

Re: FK Željezničar

Post Postao/la drug » 19 okt 2010, 13:18

@džidžante odakle ti to? To je neko bombu bacio, sjever bude jednak i vama i nama zato tišu

drug

Post Postao/la drug » 19 okt 2010, 13:24

samir_tm87 je napisao/la:
goldboy je napisao/la:
goldboy je napisao/la:raja ima li ko one 2 pjesme od seje bajraktarevica,jedna je nova sto je bila protiv celika a ona 2 je od prosle godine

http://www.fkzeljeznicar.com/multimedija/audio

ovu novu treba delete i zaboravit na nju :D
koliko vidim, nema tu sejine pjesme. A ova nova nije uopšte loša, bar po meni. Mozda ti nije legla na prvo slusanje ali nekako se onaj refren udje u glavu :D

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 19 okt 2010, 13:31

Danas je u Plavom salonu održana konferencija za medije, na kojoj se javnosti obratio trener Željezničara Amar Osim uoči sutrašenjg revanša u ovkiru Kupa BiH kada na Grbavici gostuje banjalučki Borac.

Nakon što je prvi susret na Gradskom stadionu u Banja Luci završio bez golova i pobjednika 0:0, plavi na Grbavici imaju dobre šanse da se plasiraju u naredni krug u najmasovnijem fudbalskom klupskom takmičenju u Bosni i Hercegovini.

"Naš cilj u Kupu Bosne i Hercegovine je poznat, a to je osvjanje ovog takmičenja. Biće šteta za jednu od ekipa kakve su Borac i Željo da takmičenje završi već u osmini finala, jer obje ekipe imaju ambicije da osvoje ovo takmičenje", rekao je na konferenciji za medije Amar Osim, trener sarajevskih plavih.
"Za nas je dobro što moramo ići na pobjedu, ali nećemo srljati i igraćemo strpljivo. Očekujem i od Borca čvrstu i ne previše ofanzivnu igru, jer oni u gostima tako i igraju. Ukoliko budemo igrali kao u prvom susretu u Banja Luci, onda se možemo nadati prolasku dalje.
Neću kalkulisati sa sastavom. Igraće najbolji, a o derbiju sa Sarajevom u ovom trenutku ne razmišljam mnogo. Doći će i za to vrijeme", dodao je Osim.

Ohrabrujuće za stratega plavih je to što se u ekipu vraćaju Lazar Popović i Zajko Zeba, koji će biti u sastavu za sutrašnji meč.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 19 okt 2010, 13:37

U 2010. godini ovo nam je 5. utakmica protiv Borca i do sada nismo ni jednu izgubili uz tri nerješena rezultata. Istina je, da smo i u uzvratu KUPa ostali bez trofeja, nakon što smo im dali dva fore i na kraju je završeno 2:2, što im je donijelo naslov u KUPu. Borac treba respektirati, ali im i pokazati ko je gazda na Grbavici. I ne samo na Grbavici. Mi smo aktalni šampioni i oni bi se trebali zamisliti malo nad ovim naprijed navedenim činjenicama. Mora i njima jednom sreća okrenuti leđa, a okrenuće im zato što smo kvalitetnija ekipa od ove iz manjeg BH entiteta. I Borac i pitare ćemo oderati i to tako da će im se sve vrtjeti u glavi. Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 19 okt 2010, 13:44

avlami97 je napisao/la:U 2010. godini ovo nam je 5. utakmica protiv Borca i do sada nismo ni jednu izgubili uz tri nerješena rezultata. Istina je, da smo i u uzvratu KUPa ostali bez trofeja, nakon što smo im dali dva fore i na kraju je završeno 2:2, što im je donijelo naslov u KUPu. Borac treba respektirati, ali im i pokazati ko je gazda na Grbavici. I ne samo na Grbavici. Mi smo aktalni šampioni i oni bi se trebali zamisliti malo nad ovim naprijed navedenim činjenicama. Mora i njima jednom sreća okrenuti leđa, a okrenuće im zato što smo kvalitetnija ekipa od ove iz manjeg BH entiteta. I Borac i pitare ćemo oderati i to tako da će im se sve vrtjeti u glavi. Željo je šampion.
joj sto volim kad ste samouvjereni :)

tad najvise zaboli :)

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 19 okt 2010, 13:47

kolika je cijena hordasima na derbiju, sve iznad 10 je sramota ?
Pazza Inter Amala

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 19 okt 2010, 13:49

Ohrabrujuće za stratega plavih je to što se u ekipu vraćaju Lazar Popović i Zajko Zeba, koji će biti u sastavu za sutrašnji meč.

sama rijec kaze , ohrabrujuce :D

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 19 okt 2010, 13:57

Razlog zbog kojeg smo samouvjereni?
Navijamo za ŽELJU!

Naravno da smo samouvjereni!
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 19 okt 2010, 14:03

SVI BI VI DA BUDETE MI, A MI NIKAD KAO VI
Jer si jedan jedini,
jer si nepobjedivi
naprijed Željo moja ljubavi...
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

goldboy
Kontakt:

Post Postao/la goldboy » 19 okt 2010, 14:09

drug je napisao/la:

http://www.fkzeljeznicar.com/multimedija/audio

ovu novu treba delete i zaboravit na nju :D
koliko vidim, nema tu sejine pjesme. A ova nova nije uopšte loša, bar po meni. Mozda ti nije legla na prvo slusanje ali nekako se onaj refren udje u glavu :D[/quote]
Nema ovdje one 2 a dajte link za novu

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 19 okt 2010, 14:32

slika

Vjerujemo u naš tim, i na terenu i na klupi. ;)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 19 okt 2010, 15:17

Gigant je napisao/la:A zasto je picama na sjeveru karta 10 a nama 15, za istu tribinu?? Sto sada ne pricate o (ne)regularnosti????
To je laž,naši na sjeveru plaćaju istu cijenu kao i vi.
ali nema para,sve se rastalilo....

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 19 okt 2010, 15:35

Pobjeda kao imperativ.Prolaz ne na penale, već pobjeda čista kao suza i podizanje morala za k.i.t.a.r.c.i.c.e.
Trenutak istine za sve nas da pokažemo da možemo i da prođemo Borca, iako su nas bili otpisali kad smo izvučeni kao par.Ko što rekoh..., il Bos il Hadžija.
Vjerujem u naše momke i vjerujem da će pružiti maksimum pred najboljim navijačima,a ako bude tako prolaz ne dolazi u pitanje.
Najbolji taktičar ima formulu za Kup ( prošle god bez poraza sa Rudarom, Zrinjskim, Veležom, i Borcem),tako da smo tu u prednosti.
P.S.Dok je Brke--nema frke!
Zadnja izmjena: MU'MIN T.M., dana/u 19 okt 2010, 15:46, ukupno mijenjano 1 put.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 19 okt 2010, 15:45

Normalan je napisao/la:
Gigant je napisao/la:A zasto je picama na sjeveru karta 10 a nama 15, za istu tribinu?? Sto sada ne pricate o (ne)regularnosti????
Lažu te. Dođi slobodno nekad na utakmicu, pa vidi koliko vam karte koštaju.
edotm87 je napisao/la:
Hamo je napisao/la:Koliko će biti karte za DERBI,JUG i Sjever :?: Koliko obično budu :?:
jug 5, istok 7 sjever 10, kitama 15, zapad 20, u vecini slucajeva... otprilike... znam da je jug 5 ostalo me ne zanima... :)
Eto zasto sam to napisao...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 19 okt 2010, 15:51

Gigant je napisao/la:
Normalan je napisao/la:
Lažu te. Dođi slobodno nekad na utakmicu, pa vidi koliko vam karte koštaju.
edotm87 je napisao/la:
Hamo je napisao/la:Koliko će biti karte za DERBI,JUG i Sjever :?: Koliko obično budu :?:
jug 5, istok 7 sjever 10, kitama 15, zapad 20, u vecini slucajeva... otprilike... znam da je jug 5 ostalo me ne zanima... :)
Eto zasto sam to napisao...
karte na sjveru su 8 KM bar su tako bile a vama su iste kao za sjever ili za istok ;)
svoj ti pos'o !

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 19 okt 2010, 15:53

Grbavica moj zivot je napisao/la: karte na sjveru su 8 KM bar su tako bile a vama su iste kao za sjever ili za istok ;)
Nikad nam nisu bile 8KM karte za sjever isto kao za istok.....znam jer sam svaki put na sjeveru i placao sam 10-15 KM zavisi kako kad.....prema tome ne lupaj bezveze
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 19 okt 2010, 15:55

Gigant je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la: karte na sjveru su 8 KM bar su tako bile a vama su iste kao za sjever ili za istok ;)
Nikad nam nisu bile 8KM karte za sjever isto kao za istok.....znam jer sam svaki put na sjeveru i placao sam 10-15 KM zavisi kako kad.....prema tome ne lupaj bezveze
ti si GIGANT u svakom smislu te rijeci
Za zivot cijeli!

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 19 okt 2010, 15:57

Stole i Seyo------------Ja i Željo...
Jel' to nama neko fali?

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 19 okt 2010, 16:01

Gigant je napisao/la:
Ja lupetam jeli,vi dolazite na grbavicu pof pokrivenu tribinu treba 20 KM karta da bude za istok na grbavici karta je 15 KM pa GIGANTE skontaj ;)
svoj ti pos'o !

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 19 okt 2010, 16:08

Grbavica moj zivot je napisao/la: Ja lupetam jeli,vi dolazite na grbavicu pof pokrivenu tribinu treba 20 KM karta da bude za istok na grbavici karta je 15 KM pa GIGANTE skontaj ;)
Cekaj saberi se malo......vidis li ti sta pises uopste.....karta za istok na grbavici 15KM??gdje to??? ovde se govori o razlici u cijenama, za dio sjevera koji pripada nama, i dio koji pripada vama.....ali posto vidim da nisi dobar nikako, kada skontas sta si napisao, mozes se javiti.....ja sam cuo da ce cijene sjevera biti 10KM za obje strane, i zato mi nije bilo jasno sto je napisano da je za vas dio 10, a za nas 15.....a ovaj lupeta o nekakvim istocima za 15....kao prvo ono nije tribina, kao drugo ako je nama sjever 20KM onda treba biti i vama.....polako, nadoci ces.......

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: dark44, JuzniVjetar1979, Kajkutenjoyer, Pablo11, pinki i 43 gosta.