FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Bezideja
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bezideja » 22 dec 2018, 16:43

Isto kao da je neko retardiran od nas.

Dan pred skupstinu dosli su do izvjestaja, da mogu preko svojih 20 profila da laju, al da imaju materijal kako su zamisli oni razocarani. O sunce ti poljubim kakvi glupani.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 22 dec 2018, 16:51

helemnejse11 je napisao/la:Jedino dobro što je Misimovic uradio za klub za svoje vrijeme
Placen jos nije. Ide na teret novog UO.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 22 dec 2018, 18:15

Bezideja je napisao/la:Isto kao da je neko retardiran od nas.

Dan pred skupstinu dosli su do izvjestaja, da mogu preko svojih 20 profila da laju, al da imaju materijal kako su zamisli oni razocarani. O sunce ti poljubim kakvi glupani.
Mogu guzicu obrisati sa tim izvještajem,kad uđe novi UO,prvo će reviziju izvršiti,malo su pohitili u vezi duga prema A.Osimu i blokiranim računima.
Sva tri računa su aktivna.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 22 dec 2018, 18:17

Sad se jasno, otvoreno i direktno vodi kampanja da je Amar ukro pare od kluba, sve ono sto su prije preko poltrona isprobavali nekim sitnim maglovitim izjava se sad jasno manifestira, samo pokazuje se dokle su spremni ici i u kolikom okviru zapravo radi internet masinerija, nema veze jer uskoro ce im sve da se vrati ko bumerang.
Ne obra se bostan dok sljive ne popadaju sto bi rekli nadrealisti.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 22 dec 2018, 18:42

Od prve pres konferencije Ublehasa vidjelo se da je njegova primarna zadaca popljuvati sve prije 2015. Jedini predsjednik koji je uspio zavaditi brata sa bratom, druga sa drugom. Najmanje sto ocekujem je milion km na racunu, njima je ostalo vise od 3 nakon Gredicevog odlaska. Ocekujem i ako znam da nema jer uplatili bi plate i poreze za 11 i poreze za 10 mjesec da ima.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 22 dec 2018, 18:47

Daj Pay-per-view skupštine, kunem vam se da bi samo od toga obezbjedili budžet kluba za 2019. :lol:

Cevap
Kontakt:

Post Postao/la Cevap » 22 dec 2018, 18:49

Nakon što je prethodna garnitura u klubu nedavno podnijela ostavke, njih će naslijediti novi ljudi koji će ući u Upravni odbor kluba. Tako će prema najnovijim nepotvrđenim informacijama predsjednik Upravnog odbora biti Željko Pervan bivši direktor BSO osiguranja dok će članovi UO biti Nihad Selimović, te Kasim Imširević i Mustafa Duraković iz Unigradnje. Najtrofejniji bosanskohercegovački trener Amar Osim će dobiti svoju ulogu menadžera, a pomoćnik će biti Almir Memić.

Da li se misli na trenera/menadžera ili u drugom smislu te riječi.
Ako on neće ko će biti trener? Opet neka neznalica ili konačno neko dugotrajno pravo rješenje,Lalatovića daj negdje pročita nakon skandala koji se desio da bi mogao raskinuti saradnju sa Radničkim

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 dec 2018, 18:50

braco je napisao/la:Daj Pay-per-view skupštine, kunem vam se da bi samo od toga obezbjedili budžet kluba za 2019. :lol:
Neka puknu live, a mi cemo poranit po kokice, cips i kolu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 22 dec 2018, 18:52

Treba ozvaniciti ostavke i **** nogom u guzicu nabiti. Ublehasu jednu iza usiju vaspitnu i statutom mu zabraniti dolazak na Grbavicu.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 22 dec 2018, 21:36

Mi sa Zeljom Zeljo snama skupstina nam pod nogama.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 22 dec 2018, 21:41

Nema Zelje ovdje. Kada vidim kakvu prljavu kampanju vodi Ublehas u ostavci sa svojim analnim planinarima znam da ovdje Zelje nema. Lagati onako preko sluzbenih Zeljinih dokumenata moze samo medicinski slucaj. Njega razumijem a pojedine dupelizce ne mogu. Smije nam se cijela drzava sta nam radi Ublehas od kluba.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 22 dec 2018, 21:51

Jao zamjene teza u ovom posljednjem saopštenju za članove skupštine, pa ovo je za ne povjerovati. Ovoj se misketovoj upravi i njegovim uvlakašima mora skinuti kapa za spinovanje. Hahahahahaha, kažu neće prezentovati izvještaj o poslovanju na skupštini da ne bi bilo pritisaka i uznemiravanja članova skupštine. Zar je toliki problem pogledati ljudima u oči i odgovoriti im na pitanja o lošim rezultatima i lošim odlukama, a bilo bi ih sigurno? Ne, bolje je okrenuti pricu da neformalna struktura, koju naravno predvodi Amar, vrši pristiske i uznemirava članove skupštine, pa će oni njih zaštiti tako što neće prezentovati svoj izvještaj o poslovanju. Hahahahahahahah. Al nije ni bitno izgleda, jer su i za pet uzastopnih poraza u ovom saopštenju već okrivili neformalnu strukturu. Sad su nas prosvijetlili, Amar i neformalna struktura su krivi sto nismo pobijedili goska, etno selo itd. Ako je već tako, onda se samo pitam što otjeraše Odu i suspendovaše Jovana i Bogija, a ko već nije niko drugi kriv do Amara i neformalne strukture. Ili je i Oda bio dio neformalne strukture, sad sam zbunjen :D

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 22 dec 2018, 21:55

Platili Amar injegovi ljude igrace nase da igraju slabo. Platili i sudije da sviraju protiv nas. Kako su mocni ljudi. Takvi nam u klubu trebaju. Begicu cuvaj se, ode ti haver a dolazi covjek kojeg ne mozes nacrtanog a ni on tebe. Sad cemo i vas u savezu da karamo razbojnici.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 22 dec 2018, 22:27

Mi ne navijamo za isti klub.
Izgleda da postoje najmanje dva Željezničara.
Jedan sa filozofijom daj titule sve i odmah bez obzira na način ostvarenja cilja.
Drugi je ona ideja zbog koje je i osnovan, kao filozofija kao priča. Ponekad je to i bajka da i mali mogu biti veliki ako su hrabri, odani, pošteni i strpljivi. On baštini tu radničku ideju.
Ja navijam za ovaj drugi. I uvijek ću.

HAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 dec 2018, 22:46

Ovo kod nas nije ljubav prema Zeljo vec ljubav prema Amaru ili Misimovicu. Jedni dizu u nebesa jednog, drugi ovog drugog. Tesko nama sa nama samima. Dusmani nam ne trebaju. Ovo ko slijepa ljubav pa nijedan ne grijesi nigdje sve perfektno.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 22 dec 2018, 22:50

LjoZee je napisao/la:Ovo kod nas nije ljubav prema Zeljo vec ljubav prema Amaru ili Misimovicu. Jedni dizu u nebesa jednog, drugi ovog drugog. Tesko nama sa nama samima. Dusmani nam ne trebaju. Ovo ko slijepa ljubav pa nijedan ne grijesi nigdje sve perfektno.
Ne sjecam se da si osudjivao trogodisnje pljuvanje po najtrofejnijem treneru naseg Zelje u istoriji. Ovo je samo kulminacija svega, labudji pjev bolesnog Ublehasa
Iz istorije ga sutra izbrisati. Kad je Galatasaray mogao Sukura izbrisati mozemo i mi ovu pogan ljudsku.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 dec 2018, 22:56

plavousrcu je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Ovo kod nas nije ljubav prema Zeljo vec ljubav prema Amaru ili Misimovicu. Jedni dizu u nebesa jednog, drugi ovog drugog. Tesko nama sa nama samima. Dusmani nam ne trebaju. Ovo ko slijepa ljubav pa nijedan ne grijesi nigdje sve perfektno.
Ne sjecam se da si osudjivao trogodisnje pljuvanje po najtrofejnijem treneru naseg Zelje u istoriji. Ovo je samo kulminacija svega, labudji pjev bolesnog Ublehasa
Iz istorije ga sutra izbrisati. Kad je Galatasaray mogao Sukura izbrisati mozemo i mi ovu pogan ljudsku.
Sve mi je jadno. Prozivanje ovih sto se tice titula, Amarovog stava da moze birat funkciju u klubu, Senadovog ponasanja da je Tito tbjrbi i sl. Svega vjeruj mi. Mislio sam da neki spoj ovih(Amara i Uprave ove) bi mozda bio ok, ali sad najradije bih da dodje neko ko nikad nije bio i da krenemo ispocetka bez podjela i pm.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 22 dec 2018, 23:00

Ma **** Amara, postajat ce klub i bez njega. Nece voditi klub vjecno, samo ovo sto se radi je vise nego odvratno i bolesno. Pa ovo je vise preslo da se ozbiljno mora poceti raditi s ljudima koji pisu sta vec pisu. Zaista psihicki bolesne osobe i transvestiti, i s njima se treba raditi. Ovo je odron.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 dec 2018, 23:09

Meni je tuzno sto mi jedini u Bosni pricamo o Upravama i tim funkcijama. Evo od pocetka ove pauze ne mozes stranicu jednu od ovog foruma ispuniti postovima o igracima, nekom pojacanju i slicno tome. Kod nas samo ili je Amar rekao kaficu nesto ili je Misimovic i ovi negdje prenijeli nesto lose, prebacili. Pa i tokom sezone vise se Misimovic i Amar spomenu nego npr. igra Sinise lupam. Boze sacuvaj i sakloni.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 22 dec 2018, 23:13

Kakav proljev od izvjestaja hahaha ali sta kazu nece ga prezentovati na skupstini da ne bi bilo neugodnih pitanja dje su otisle pare i za sta...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 4 gosta.