e hvala ti na informacijizagor1987 je napisao/la:Nista se ne brini ima da vam se zamanta,ovo ti je provjerena informacija,sve ce da vam procvjetasvrakino1921 je napisao/la:pitari
lijep dan danas a još subota
a tek sutra je skupstina
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Sva sreca pa Misimovica otjerase,da im hoce amaw do kraja ostat glavni lik tj do sljedeceg godisnjeg odmora
belosevic28 je napisao/la:Hadzija o Awawu:

-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
- MocMahale444
Sta mai, jel slusaju ovi jufkarosi?svrakino1921 je napisao/la:Alejkum Selam sefeMocMahale444 je napisao/la:Selam alejkum.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Vidi ti lika, cega se dosjetio?! Nema ga 3-4 godine u klubu, lezi potrbuske i smislja kako ce tri puta naplatiti dugovanja.
Mozda je Awaw poceo zivjeti od zelje?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Zamisli koliki jad moras biti i ljudska 0 kad ti igraci bojkotuju klub javno,nece da treniraju a zna se na ciji znak,svuda bi ih na lomacu zbog toga,otjerali,protjerali,prebili al kod zelje i njegovih placenika ce zi da dobiju podrsku haha kakva ironija majko milabelosevic28 je napisao/la:Vidi ti lika, cega se dosjetio?! Nema ga 3-4 godine u klubu, lezi potrbuske i smislja kako ce tri puta naplatiti dugovanja.
MocMahale444 je napisao/la:Sta mai, jel slusaju ovi jufkarosi?svrakino1921 je napisao/la:Alejkum Selam sefeMocMahale444 je napisao/la:Selam alejkum.

-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
- MocMahale444
-
- Kontakt:
Sve dolazi na naplatu, prije ili kasnije...
Selam Muhamede brate.
De mi reci sto te Svrakino zove sefom, da nisi posto svodnik?
Selam Muhamede brate.
De mi reci sto te Svrakino zove sefom, da nisi posto svodnik?
Denchi je napisao/la:Ne da se Miske razbojnici![]()

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Nije nije ljepotosvrakino1921 je napisao/la:mislim da je taj sistem zbrajanja clanova preslikan od jednog kluba al ne mogu se sjetit imena trenutnoDenchi je napisao/la:hoćemo o broju članova![]()
35000/20=1750
a što vam piše 6milja na stranici
![]()
![]()
šta se ono kod vas poništavaju godišnje jel![]()
![]()
Totalno drugaciji sistem imate vi
Nemoj da vadim postove
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MocMahale444
-
- Kontakt:
Ne rece mi sto te zove sefomMocMahale444 je napisao/la:Alejkumu Selam Beli.
Gledaj ti zagora, sine uzmi Leksiliuma uzimaju ljudi duplu ovom Željo ne izlazi iz usta 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Kakvu duplu jednu su vec uzeli

MortemHz je napisao/la:Idemo na trostruku krunu ove sezone.Kaunas je napisao/la:Morto ubjedljiviji od PSGa u Ligi 1.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- svrakino1921
- Kontakt:
Selam Tuzlaksviunapad1010 je napisao/la:Kakvu duplu jednu su vec uzeli![]()
MortemHz je napisao/la:Idemo na trostruku krunu ove sezone.Kaunas je napisao/la:Morto ubjedljiviji od PSGa u Ligi 1.
nemate danas sigurno bio na izletu lijep dan
a gledaj ovih pitara
sutra ocekuju smak svijeta
Nije to poenta,vec kako ste muljali godinama,dok vam je legenda nabijala racune,i Zujo i slicni koje on podrzava a koji su vas pokrali,spominjem ovo sve da vidite kolike ste ljige,podrzati nekog koji vam rusi klub i nagovara igrace da bojkotuju je smijesno da vam hoce 100 godina ostat ziv i zdrav vam bio,imacete vjerovatno bolje rezultate jer nema ko da bojkotuje a za ostalo ce vjerovatno sipa rijesavat nekadOsim13 je napisao/la:Gledaj ti zagora, sine uzmi Leksiliuma uzimaju ljudi duplu ovom Željo ne izlazi iz usta
Pusti ga zagore, momak nije realan uopste, ja stvarno ne znam sta on ocekuje od te njihove skupstine. Sta misli da ce drugi nesto napraviti, mislim da oni nece imati nikada bolju upravu. Problem je kod njih neki drugi. Elem nejse, neka im bude.zagor1987 je napisao/la:Nije to poenta,vec kako ste muljali godinama,dok vam je legenda nabijala racune,i Zujo i slicni koje on podrzava a koji su vas pokrali,spominjem ovo sve da vidite kolike ste ljige,podrzati nekog koji vam rusi klub i nagovara igrace da bojkotuju je smijesno da vam hoce 100 godina ostat ziv i zdrav vam bio,imacete vjerovatno bolje rezultate jer nema ko da bojkotuje a za ostalo ce vjerovatno sipa rijesavat nekadOsim13 je napisao/la:Gledaj ti zagora, sine uzmi Leksiliuma uzimaju ljudi duplu ovom Željo ne izlazi iz usta
- svrakino1921
- Kontakt:
Jedne nedjelje se cula vriska
Sto dolazi iz hotela Bristol
Sto dolazi iz hotela Bristol
Gdje nisam realan, i gdje sam ijednom spomenuo skupštinu?fks74 je napisao/la:Pusti ga zagore, momak nije realan uopste, ja stvarno ne znam sta on ocekuje od te njihove skupstine. Sta misli da ce drugi nesto napraviti, mislim da oni nece imati nikada bolju upravu. Problem je kod njih neki drugi. Elem nejse, neka im bude.zagor1987 je napisao/la:Nije to poenta,vec kako ste muljali godinama,dok vam je legenda nabijala racune,i Zujo i slicni koje on podrzava a koji su vas pokrali,spominjem ovo sve da vidite kolike ste ljige,podrzati nekog koji vam rusi klub i nagovara igrace da bojkotuju je smijesno da vam hoce 100 godina ostat ziv i zdrav vam bio,imacete vjerovatno bolje rezultate jer nema ko da bojkotuje a za ostalo ce vjerovatno sipa rijesavat nekadOsim13 je napisao/la:Gledaj ti zagora, sine uzmi Leksiliuma uzimaju ljudi duplu ovom Željo ne izlazi iz usta
Samo požuri nemam puno vremena.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.