mrzim ružnog grafitea, fuj...anlayan je napisao/la:prvi strijelac Bundeslige je grafite (20), pa onda ibisevic(18), helmes(17) i dzeko (15) mislim da dzeko ima realne sanse da bude prvi strijelac bundeslige, ako ne bude prvi, sigurno ce biti drugi.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
- miralem444
- Kontakt:
DZEKO DIJAMANTU
MISKE CAROBNJACE NAS
SAMO TO MOGU RECI ZA OVA DVA NASA IGRACA STVARNO IM SVAKA CAST
MISKE CAROBNJACE NAS
SAMO TO MOGU RECI ZA OVA DVA NASA IGRACA STVARNO IM SVAKA CAST
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Dzeko je dobar igrac i odlican momak!!!
Čitam danas da ga Milan želi ne samo u talijansku ligu
Care sretno!

Care sretno!
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ja mislim da bi mu najbolje bilo u Barci....hah
al Dzeko je lav...dijamant...kakve je golove dao danas...svaka mu cast...svaka cast majstore...
al Dzeko je lav...dijamant...kakve je golove dao danas...svaka mu cast...svaka cast majstore...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
edin igrač utakmice
http://www.goal.com/de/news/827/bundesl ... edin-dzeko
gledali su ga danas wengerovi ljudi

svaka cast edine dijamantu majstore braco a evo na forumu wolfsburga njihovi navijaci dali mu nadimak EDINALDO HEHEHE POSTA NAM DIJAMANT BRAZILAC BOSNA BOSNA

Edinaldo mi vise zvuci talijanski, bolje zvuci Edinho., a sto bi mu davali brazilska imena kad je to 100% bosanacesso je napisao/la:svaka cast edine dijamantu majstore braco a evo na forumu wolfsburga njihovi navijaci dali mu nadimak EDINALDO HEHEHE POSTA NAM DIJAMANT BRAZILAC BOSNA BOSNA![]()

100% sportski i krajnje opušten potpis
O Dzeki je suvisno komentarisati...PO MENI NAJBOLJI NAPADAC...DZEKO KRALJ
drugi gol je bio odlican.DdIiNnOo je napisao/la:Ima li tih golova da vidimo od danas ... ,?
You are someone else I am still right here
Sta kazu jeli zadovoljiomone je napisao/la:edin igrač utakmice![]()

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
fera je napisao/la:drugi gol je bio odlican.DdIiNnOo je napisao/la:Ima li tih golova da vidimo od danas ... ,?
Čelik do bagro
- TheScouser
- Kontakt:
Evo na naslovnici pise da ga "ganja" i pijani Fergie, nadam se da NIKAD nece potpisati za Man Utd, najbolje bi mu bilo da ostane jos jednu sezonu u Wolfsburgu, jer kako su krenuli mogli bi lako uzeti prvenstvo i plasirati se u LP, onda bi tek vidjeli pravog Edina.mone je napisao/la:gledali su ga danas wengerovi ljudi
Ukoliko bi doslo do transfera u Englesku, za njega bi pravi klub bio Arsenal ili eventualno neki od ovih klubova iz sredine, gdje bi Edin igrao svaku minutu, iskreno, moje su zelje da ga vidim u dresu mog Liverpoola, al' daj Boze da bi ga Rafa tada bacao u vatru sa Torresomm, jer znamo da preferira igru sa jednim klasicnim napadacem.
Zamislite samo taj tandem, *ebo Eto'oa *ebo Villu haha

Hajde Rafa trzni se i "uzmi" nam ovog decka, lepo bi izgledao nas zmaj u crvenom dresu! Mislim da bi se i Marjan slozio sa mnom...

This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Evo i na Unitedovom forumu ljudi spominju Dzeku kao zamjenu za Teveza.
h**p://community.manutd.com/forums/t/37779.aspx (ne znam smiju li se postavljati linkovi
)
h**p://community.manutd.com/forums/t/37779.aspx (ne znam smiju li se postavljati linkovi

nevjerovatno, ali istinito.esso je napisao/la:svaka cast edine dijamantu majstore braco a evo na forumu wolfsburga njihovi navijaci dali mu nadimak EDINALDO HEHEHE POSTA NAM DIJAMANT BRAZILAC BOSNA BOSNA![]()
nisu dali nadimak Dzeki, nego je to jedno od imena Grafitte-a.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Najbolje bi mu pristajalo Džekson...ali mislim da mu ipak najbolje lezi ime i prezime EDIN DŽEKO-
DIJAMANT

mB!
najbolje bi za njega bilo da ostane, ali kad bi isao negdje neka to mjesto bude gdje ce redovno igrati, i da transfer vrijedi bar 20 miliona eura 

teško će ga Wolfsburg zadržati, pogotovo kada stignu masne ponude iz Engleske od Arsenala, Manchestera..
ja da sam na njegovom mjestu ja bi otisao u ekipu tipa Tottenham,Villarreal,Atletico Madrid,Everton....gdje bi imao mjesta da igra a ne odma real,barca,milan,manchester..propao bi tamo 100% kao i mnogi igraci..
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 13 gostiju.