FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Zeljo92
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zeljo92 » 22 dec 2018, 12:17

Osim13 je napisao/la:Biće to sve dobro, samo sabura :pray:
Dobro Liverpool igra, sjedim sa navijacem Chelsea i zabi ga Sturidge u 89 ovaj samo sto nije poceo plakat :mrgreen:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 dec 2018, 13:13

Ljudiii, pobijedili smo nekog :D

Satrali TOSK na turniru 5:0
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 22 dec 2018, 13:56

kakav levatski izvjestaj :lol:
Najavili kule i gradove za 2019. a ove reklamne panoe od 2016 na skupstini miske najavljuje svake godine
Jedva cekam da dodju novi ljudi pa da onda tek saznamo kako su ovi radili
I kofa ovi uspjeli doci do izvjestaja :lol: , bit ce da je procurilo, kakva propaganda svaka im cast
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 dec 2018, 13:59

Ovdje niko nije zlatan. Ni ovi ni Amar ni pm. Po Misimovicu klub je njegov jer se napravilo ovo sve na stadionu, a po Amaru njegov jer je osvojio titule. Ustvari, Zeljo ne pripada nijednom pa da oni sad uslovljavaju ako ne udju ovi ja necu ili ako nece ostat ovaj ja necu ostati. Mrs ba, daj nekog lijevog, a ovi nek se kolju po kaficima.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 22 dec 2018, 14:06

@Ljozee ovima nista ne treba vjerovati, nije prvi put da muljaju i lazu, hajde da sacekamo da se oglasi druga strana pa da mozemo suditi

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 dec 2018, 14:10

irfo je napisao/la:@Ljozee ovima nista ne treba vjerovati, nije prvi put da muljaju i lazu, hajde da sacekamo da se oglasi druga strana pa da mozemo suditi
Brate, ovo se izgleda ne zna ko je gori. Sumnjiv mi je i Misimovic i Amar. Ovog prvog prozivaju vecinom po portalima, a ovaj drugi suti. Trebao se i on oglasiti, ovako znaci istina je vecina i za dug i kamate i sve. Nisu to male stvari da ti neko kaze dva puta uzimas pare, kamate i ti sutis. Sad ima navijaca, mimo foruma sto ih znam, da nisu ni za jednog ni za drugog. Uradis toliko dobrog za Zelju i na kraju padnes u ocima mnogih. I to obojica. Sve zbog njihovog “ja sam najbitniji”.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 22 dec 2018, 14:44

Ko god sutra bude u upravi, bio to Amar ili Senad imat ce moju podrsku, nova godina nova nafaka, sretno nam.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 22 dec 2018, 14:48

Treba ostaviti ove Senadove miševe u klubu, ne treba biti kao on i tjerati sve redom. Vratiti se u vrijeme prije gdje smo bili svi skupa, bez pljuvanja i suspendovanja svaka 2 mjeseca. Trazenje izmisljenih truli jabuka i bacanja supljih prica.

Vratiti suspendovane igrace, dovesti nekog igraca koji ce odskakati ako je to uopce u ovom periodu moguce, a onda ganjati evropu jer ce borba biti do posljednjeg kola.

Ja iskreno nisam da Amar bude SD, neka bude ono sto se pokazalo da zna a to je dobar trener. Ako nece da bude trener, baciti se na posao i naci kvalitetan strucni kadar.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 22 dec 2018, 15:22

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 22 dec 2018, 15:24

Zeljo92 je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:Biće to sve dobro, samo sabura :pray:
Dobro Liverpool igra, sjedim sa navijacem Chelsea i zabi ga Sturidge u 89 ovaj samo sto nije poceo plakat :mrgreen:
Dobri su jbt, mislio sam da će do sada biti raspad sistema kad ono oni sve sigurniji i zreliji...valjda nastave tako da se barem negdje obradujem :pinokio:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 dec 2018, 16:02

Prema saznanjima Radio...sarajevo.ba Badzak, Selimovic i Dzindo(predsjednik Skupstine) vjerovatno mijenjaju ove, Durakovic nece uci u Upravu, a Amar ne zeli da govori za medije.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 22 dec 2018, 16:06

Pogledati samo izvjestaj.

2015 godine su imali od transfera 2,4 miliona maraka. Kao s neba palo.

Kako oni imaju podrsku od 2016, prihodi od clanskih 78.000KM, u 2018. God. prihodi 35.000KM.

Veliku podrsku imaju nema sta.
Zadnja izmjena: Bezideja, dana/u 22 dec 2018, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 22 dec 2018, 16:07

Kakvi bijedni pokusaji najvece ublehe u istoriji kluba. Ne zna jadnicak da sto ga vise pokusava ocrniti da ga Zeljovci sve vise vole.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 22 dec 2018, 16:09

Jedan od novih članova Uprave trebao bi biti i Jasmin Badžak, biznismen iz Konjica, koji je ujedno i dosadašnji član Skupštine FK Željezničar.

“Ima neke priče o mom ulasku u Upravu. Kolege su me zvale i ja sam dao zeleno svjetlo. Bilo je pregovora i dao sam svoj glas, uz naglasak da je i ova uprava korektno radila i da želim da budemo dio zajedničke price. Nadam se plavom proljeću”, kazao je Badžak za ****.ba.
Pravi covjek na pravom mjestu

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 dec 2018, 16:10

Samo da ovo prodje sutra sve. Sto prije taj novi/stari neko mora krenuti sa rjesavanjem problema igrackog kadra, trenera, ugovora i tih stvari. Evropa ove sezone nam je vrh vrhova. Ako se uspiju fino “razviti” Osmanovic, Zilic, Zuban i ta djeca za sljedecu sezonu odlicno. Vremena nemamo, a imamo mnogo problema nazalost.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 22 dec 2018, 16:16

LjoZee je napisao/la:Samo da ovo prodje sutra sve. Sto prije taj novi/stari neko mora krenuti sa rjesavanjem problema igrackog kadra, trenera, ugovora i tih stvari. Evropa ove sezone nam je vrh vrhova. Ako se uspiju fino “razviti” Osmanovic, Zilic, Zuban i ta djeca za sljedecu sezonu odlicno. Vremena nemamo, a imamo mnogo problema nazalost.
Ne samo to. Ovog ublehasa treba prekriziti iz svih Zeljinih knjiga. Pa picka mu materina jeste li toliko slijepi da ne vidite sta radi od kluba i cime se sluzi. Podnio si ostavku, idi se u pizdu materinu bolesnu. Dovoljno si nam jada donio lazni Mamicu.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 22 dec 2018, 16:18

Ne mogu da se otmem dojmu da na drugim forumima pisu zaista muskarci. Toliko plakanja, tuge, bolesti ljubomore da nekad pomislim da pisu samo transvestiti je.bo me svako...

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 22 dec 2018, 16:25

Sutra predvidjam opstu tucu na Skupstini. Ublehas nece lako dati poziciju. Bolestan lik i spreman je na sve. Spinuju da se zovu clanovi Skupstine od druge strane a oni to rade vec 20 dana. Sluze se prijetnjama, i na posao nekih skupstinara udaraju. Necete razbojnici.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 22 dec 2018, 16:30

U sjecanju ce ostati vrhunac Misimoviceve vladavine.

slika

helemnejse11
Kontakt:

Post Postao/la helemnejse11 » 22 dec 2018, 16:40

Jedino dobro što je Misimovic uradio za klub za svoje vrijeme

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.