Dobro Liverpool igra, sjedim sa navijacem Chelsea i zabi ga Sturidge u 89 ovaj samo sto nije poceo plakatOsim13 je napisao/la:Biće to sve dobro, samo sabura

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Dobro Liverpool igra, sjedim sa navijacem Chelsea i zabi ga Sturidge u 89 ovaj samo sto nije poceo plakatOsim13 je napisao/la:Biće to sve dobro, samo sabura
Brate, ovo se izgleda ne zna ko je gori. Sumnjiv mi je i Misimovic i Amar. Ovog prvog prozivaju vecinom po portalima, a ovaj drugi suti. Trebao se i on oglasiti, ovako znaci istina je vecina i za dug i kamate i sve. Nisu to male stvari da ti neko kaze dva puta uzimas pare, kamate i ti sutis. Sad ima navijaca, mimo foruma sto ih znam, da nisu ni za jednog ni za drugog. Uradis toliko dobrog za Zelju i na kraju padnes u ocima mnogih. I to obojica. Sve zbog njihovog “ja sam najbitniji”.irfo je napisao/la:@Ljozee ovima nista ne treba vjerovati, nije prvi put da muljaju i lazu, hajde da sacekamo da se oglasi druga strana pa da mozemo suditi
Dobri su jbt, mislio sam da će do sada biti raspad sistema kad ono oni sve sigurniji i zreliji...valjda nastave tako da se barem negdje obradujemZeljo92 je napisao/la:Dobro Liverpool igra, sjedim sa navijacem Chelsea i zabi ga Sturidge u 89 ovaj samo sto nije poceo plakatOsim13 je napisao/la:Biće to sve dobro, samo sabura
Pravi covjek na pravom mjestuJedan od novih članova Uprave trebao bi biti i Jasmin Badžak, biznismen iz Konjica, koji je ujedno i dosadašnji član Skupštine FK Željezničar.
“Ima neke priče o mom ulasku u Upravu. Kolege su me zvale i ja sam dao zeleno svjetlo. Bilo je pregovora i dao sam svoj glas, uz naglasak da je i ova uprava korektno radila i da želim da budemo dio zajedničke price. Nadam se plavom proljeću”, kazao je Badžak za ****.ba.
Ne samo to. Ovog ublehasa treba prekriziti iz svih Zeljinih knjiga. Pa picka mu materina jeste li toliko slijepi da ne vidite sta radi od kluba i cime se sluzi. Podnio si ostavku, idi se u pizdu materinu bolesnu. Dovoljno si nam jada donio lazni Mamicu.LjoZee je napisao/la:Samo da ovo prodje sutra sve. Sto prije taj novi/stari neko mora krenuti sa rjesavanjem problema igrackog kadra, trenera, ugovora i tih stvari. Evropa ove sezone nam je vrh vrhova. Ako se uspiju fino “razviti” Osmanovic, Zilic, Zuban i ta djeca za sljedecu sezonu odlicno. Vremena nemamo, a imamo mnogo problema nazalost.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.