Stroj1946 je napisao/la:Nađi mi snimak, yebo te tvoj klub u analni otvor, gdje ždereš i sereš čvarkeGradonacelnik je napisao/la: Istinu ne treba kriti, to je jablanički dorat izjavio u kameru iz bolničkog kreveta.
Zna brato to vrlo dobro, jer ima dovoljno godina da je gledao Tv 92ge.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Brato sta ces. Objasnis mu u vezi legendi a on se u nedostatku argumenata uhvati kako se Vaha slucajno propucaoVanja8 je napisao/la:Ja ne znam zasto se sa moronima upustas u polemiku...Eto navedes im igrace,legende,Fudbalere kojimse cijeli svijet divio,a moron prica o upucavanju u dupe...NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato Velez ne egzistira od rata ko vi tako da ti to pada u vodu. Nasa istorija je jedna i ona traje od 1922. Velezove legende su Mujic,Bajevic,Halilhodzic,Tuce i da ih ne nabrajam. Bilo je tu olimpijskih medalja,kapitena reprezentacije,najboljih strijelaca prvenstava Francuske(dva puta) ili Grcke,bronzanih kopacki evrope,osvajaca prvenstava kao igrac trener i SD,drugi strijelac Juge svih vremena,trenera reprezentacija ucesnika SP i to su sve igraci koji su produkt Velezove skole i Velezove istorije. Nema ovdje posudbi iz Dinama ili pojacanja iz Slobode,Iskre iz Bugojna da bi ih smatrali svojim legendama. Banalno je brato sa tobom pricati na tu tematiku. Haj sad nastavi sa tim skutorskim posalicama predgradje i ti fazoni. Mitomanija na high leveluHum94 je napisao/la:Tu su Mrkva i Vladavic,najvece legende kluba iz predgradja
Pa da ima i jedan argumrnt izložio bi ga...
De molim te Neretvanska pastrmku ne podcjenjuj sebe ,jer Kada Neretva presusi ,kada se izbrise iz atlasa,ni tada ne možes uporediti ove "lentare" sa Veležom,ostavi ih neka se koprcaju u sopstvenoj kaljuzi nemoci...
Oteli su stadion,htjeli bi ukrasti i istoriju i tradiciju i legende Veleža,ali ne može...Nije ovo rat pa uperi pusku i pisi ovo je moje...

Kad smo i kod pocetaka evo jedan clanak iz 1923 koji otkriva gdje su igrali sirasi krupnije gradje a gdje tehnicki potkovani momci. Istorija je sacuvana i ona ne laze

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
- Kontakt:
Od 40,Bilbija 30 s penalapenke je napisao/la:

Nu ovog ovdi , škipljiš li zubin ? Iđi vrvi nonamo

Zovi druga Dragana da ti pomuze staru

jel o tome Draganu pričaš ?... u Širokom Brijegu Dragan Čović (HDZ BiH) osvojio je 9.588 glasova (85,04 %).

Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Nema veze sto se slucajno propucao, nego sto je poslje izjavio da je prva zrtva CetniCke agresije.
A to drugo, onda smo mi igrali u oba kluba, a vi biliu mejtefu.

A to drugo, onda smo mi igrali u oba kluba, a vi biliu mejtefu.

Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Kad smo i kod pocetaka evo jedan clanak iz 1923 koji otkriva gdje su igrali sirasi krupnije gradje a gdje tehnicki potkovani momci. Istorija je sacuvana i ona ne laze
[/quote][/quote]
Nismo to mi brato, mi smo 1992 u Međugorju osnovani...

Nismo to mi brato, mi smo 1992 u Međugorju osnovani...
Daj mi furadana!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Evo skutora opet s mitomanijom i krvnim zrncima a najbolji fudbaleri koji su u Velezu igrali Mujic,Halilhodzic,Tuce,Kajtaz,braca Hadziabdic. Ako ces opet brojat krvna zrnca muslimani su i dva kupa donijeli u Mostaru,Vaha protiv Zelje i Ceca Bijedic protiv Dinama,pravoslavac Dusko nas odveo u 1/4 kupa uefa. Od osnivanja Veleza najvise je bilo pravoslavaca u timu i nemoj da ti ih nabrajam ali opet ja Velez ne gledam kroz nacionalnu prizmu,to samo ti mozes u svom bolesnom mozgu. Ljude gledam po ljudskim i moralnim kvalitetama a ne po imenu i prezimenu. Vidis brato koja je razlika izmedju tebe i mene. Kasnis 500 godina za normalnim narodom.Gradonacelnik je napisao/la:Nema veze sto se slucajno propucao, nego sto je poslje izjavio da je prva zrtva CetniCke agresije.
A to drugo, onda smo mi igrali u oba kluba, a vi biliu mejtefu.![]()
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Dobro ba **** vas politika I sta koji klinac navijaci klubova iz federalne rade na temi premijer liga? Ima li admina u zivotu?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Inace mi nije jasno ovo prepucavanje,imate pp pa se tamo prepucavajte svi,ali jok to nimo ne vidi sta se pise.
Klasicno za BiH. Malo progledas kroz prste i odmah se to vidi kao slabost i poziv za orgijanje. Necu vise upozoravati, tema je Premiker liga. Mislim da sam dovoljno rekao.
Kada ce biti skupsina FK Slobode , jer ode nam Nalic u Zelju ako ne bude skupstine 

Ako je tema premijer liga zasto onda dopustas ovim nizeligasima da pisu ovdje?admin je napisao/la:Klasicno za BiH. Malo progledas kroz prste i odmah se to vidi kao slabost i poziv za orgijanje. Necu vise upozoravati, tema je Premiker liga. Mislim da sam dovoljno rekao.
Ovaj mazlum moze provocirati i vrijedjati, kada mu se odgovori brise se...
Nemojte da netko dobije po glavi prvom prilikom u Mostaru...
Budite sigurni da hoce ako se nastavi s brisanjem ili baniranjem...
Daj mi furadana!
Aj opasni prosetaj. Drago nam je sto smo se druzili.Shullenta je napisao/la:Ako je tema premijer liga zasto onda dopustas ovim nizeligasima da pisu ovdje?admin je napisao/la:Klasicno za BiH. Malo progledas kroz prste i odmah se to vidi kao slabost i poziv za orgijanje. Necu vise upozoravati, tema je Premiker liga. Mislim da sam dovoljno rekao.
Ovaj mazlum moze provocirati i vrijedjati, kada mu se odgovori brise se...
Nemojte da netko dobije po glavi prvom prilikom u Mostaru...
Budite sigurni da hoce ako se nastavi s brisanjem ili baniranjem...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Usvajanje novog budžeta: Za FK Sloboda i izgradnju Tušnja rekordna sredstva
RSD Sloboda će, zahvaljujući većem budžetu Grada Tuzla, dobiti rekordnu tranšu u iznosu od 1.175.000 KM umjesto ovogodišnjih 700.000 KM.
Također, usvajanjem novog budžeta za izgradnju i rekonstrukciju stadiona Tušanj biti izdvojeno 1.389.219,66 KM.
Sjednica Gradskog vijeća Grada Tuzle bit će održana u četvrtak, 20. decembra, a predložen je dnevni red koji sadrži 18 tačaka među kojima je i usvajanje budžeta za 2019. godinu.
Kada je u pitanju FK Sloboda i tranša od 1.175.000 KM prema RSD “Sloboda” navijačima i simpatizerima to ulijeva dosta nade za nastavak sezone “Crveno-crnih” i borbu za sami vrh tabele i izlazak u Evropu.
RSD Sloboda će, zahvaljujući većem budžetu Grada Tuzla, dobiti rekordnu tranšu u iznosu od 1.175.000 KM umjesto ovogodišnjih 700.000 KM.
Također, usvajanjem novog budžeta za izgradnju i rekonstrukciju stadiona Tušanj biti izdvojeno 1.389.219,66 KM.
Sjednica Gradskog vijeća Grada Tuzle bit će održana u četvrtak, 20. decembra, a predložen je dnevni red koji sadrži 18 tačaka među kojima je i usvajanje budžeta za 2019. godinu.
Kada je u pitanju FK Sloboda i tranša od 1.175.000 KM prema RSD “Sloboda” navijačima i simpatizerima to ulijeva dosta nade za nastavak sezone “Crveno-crnih” i borbu za sami vrh tabele i izlazak u Evropu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vlada FBiH nagrađuje klubove i sportiste: Zrinjskom 15 hiljada KM za osvajanje Premijer lige
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
E jesu se vala pritrgli..MortemHz je napisao/la:Vlada FBiH nagrađuje klubove i sportiste: Zrinjskom 15 hiljada KM za osvajanje Premijer lige

- Brcanskamalta
- Kontakt:
Pa vise dobije prvak San Marina

"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
-
- Kontakt:
Taman za jedan nepostojeci penal. Petnes milja i neki Doslo ce da svira.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ćuo sam da će skupštinu održati u biblioteci.mirza24 je napisao/la:Kada ce biti skupsina FK Slobode , jer ode nam Nalic u Zelju ako ne bude skupstine

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.