FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

GOAT
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la GOAT » 20 dec 2018, 13:16

Pa zar i ti kolega adjicu. :tralala: i ne vracaj se!
23

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 20 dec 2018, 13:26

Odlazi grande ubleho.
Ponesi i trofej kupa ako hoćeš.
💩💩

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 20 dec 2018, 13:31

Osim13 je napisao/la:KOLEGA HADŽIĆU KAKO ĆEMO BEZ TEBE :plac:
Pogotovo kako cemo bez njegovih presica :plac: :plac: lik je cirkusant pravi :rol: :rol:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 20 dec 2018, 13:43

Sta nam uradi od kluba...
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 20 dec 2018, 13:45

Cim su ovakvi napadi od upravinih placenika to znaci da oni jos nisu zavrsili sa klubom....
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 20 dec 2018, 13:46

irfo je napisao/la:Cim su ovakvi napadi od upravinih placenika to znaci da oni jos nisu zavrsili sa klubom....
Budala je onaj koji zeli Zelju gledati kako se bori za trece mjesto iducih sezona na celu sa Misimovicem, sa njim napretka nema.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 20 dec 2018, 13:46

Evo neće ni skupštinu da vode,kakve smo mi bolide imali u klubu.
Hladno ostaviše klub na milost i nemilost.
U historiji kluba nezabilježeno.
Sad je apsolutno jasno da su ovi poremećeniji nego što se i mislilo.
Pojele im procedure mozak.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 20 dec 2018, 13:48

Zeljo92 je napisao/la:
irfo je napisao/la:Cim su ovakvi napadi od upravinih placenika to znaci da oni jos nisu zavrsili sa klubom....
Budala je onaj koji zeli Zelju gledati kako se bori za trece mjesto iducih sezona na celu sa Misimovicem, sa njim napretka nema.
Ma jok, to su pravi navijači.
Trofej kupa i dva puta drugi za pet sezona, to je iznad Željinog prosjeka.Tako kažu.
💩💩

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 20 dec 2018, 13:51

UBIPITAR je napisao/la:Evo neće ni skupštinu da vode,kakve smo mi bolide imali u klubu.
Hladno ostaviše klub na milost i nemilost.
U historiji kluba nezabilježeno.
Sad je apsolutno jasno da su ovi poremećeniji nego što se i mislilo.
Pojele im procedure mozak.
Djeca, ljuti sto ne mogu ostati u klubu i sad sve preko Zeljinih ledja ide, inate se, glupiraju, dok njihovi sateliti pljuju Amara.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 20 dec 2018, 13:54

Al najjace kad ovi sto im je cudno sto je kolega Hadzic bio na takvoj funkciji pa se cude kako niko drugi nije htio, bas je cudno sto niko nece da radi sa misketom, sto li Boze....

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 dec 2018, 14:21

U kakvom smo k ne bi me cudilo da sezonu zavrsimo na 10 mjestu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 20 dec 2018, 14:30

Dok drugi produzuju ugovore s najboljim igracima, prvi su na tabeli i bjeze nam 15 bodova. Mi raspravljamo o propalom novinaru s OBN a, i nekom malom potrcku Senada. Pri tome imamo igracki kadar 0 bodova, nemamo trenera, imamo samo hibrid **** im on sve. Tugo moja od obecanja evropskog Zelje, gdje nas je doveo Senad.

Bogu za plakat bas. Fuj
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 20 dec 2018, 14:37

Bezideja je napisao/la:Dok drugi produzuju ugovore s najboljim igracima, prvi su na tabeli i bjeze nam 15 bodova. Mi raspravljamo o propalom novinaru s OBN a, i nekom malom potrcku Senada. Pri tome imamo igracki kadar 0 bodova, nemamo trenera, imamo samo hibrid **** im on sve. Tugo moja od obecanja evropskog Zelje, gdje nas je doveo Senad.

Bogu za plakat bas. Fuj
Pa i kod nas izgleda svi ostaju na okupu. To je neki pomak, zar ne? Gdje ce u **** iz Zelje? Dobijaju masne plate kakve nigdje drugo ne mogu dobiti. Treba nama dobra godina, godina i po da se kutarasimo ovog skarta koji nam je Grande navukao u klub.
Mi najavili pohod na titulu sa Zaimom i Zecom kao udarnim iglama na krilima i bucom Curjuricem. Ma mi trebamo na hladjenje kolektivno, ovdje vise niko nije dobar s glavom nakon svih ovih desavanja u 4 godine...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

idevlak
Kontakt:

Post Postao/la idevlak » 20 dec 2018, 14:54

Bezideja je napisao/la:Dok drugi produzuju ugovore s najboljim igracima, prvi su na tabeli i bjeze nam 15 bodova. Mi raspravljamo o propalom novinaru s OBN a, i nekom malom potrcku Senada. Pri tome imamo igracki kadar 0 bodova, nemamo trenera, imamo samo hibrid **** im on sve. Tugo moja od obecanja evropskog Zelje, gdje nas je doveo Senad.

Bogu za plakat bas. Fuj
Moram se složiti s tobom, 13.01 treba da bude prozivka, mi ne znamo ništa, ni o pojačanjima, treneru,pripremama, planu i programu, svjesno se radi da nam ostave sto vise problema.
Nadam se da ćemo iz ovoga izaći samo jači.
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 20 dec 2018, 14:55

Samo sabura, jbg.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 20 dec 2018, 15:05

evo i potpredsjednik skupstine dao ostavku, sad s obzirom da su i predsjednik i potpredsjednik skupstine dali ostavke a i svi odbori u klubu, ko ce voditi sjednicu skupstine?

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 20 dec 2018, 15:07

Pitari su fakat iznenadili , rade pravi posao , Rahman do 2021 , Tatar isto onaj mali Mujkic ,Pidro , Velkovski ce produzit , njima je akademija posla plodove izbacivat i nece im se izgleda ponavljat Duljevic i Saric , a Zeljo , fakat ja sve imaam osjecaj da ove silne malverzacije sa stadionom , za kojeg mi je drago da ima tupav jedan jos osim onog u Zenici mada su obecavali i jug i krovove , ko zna ocel ista od tog bit vise , mislim da su zbog tih ogromnih para se uvukli ljudi koji su iznutra unistili sportski dio jer nisu pojma imali
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 20 dec 2018, 15:08

Bas su nam ostavili evropski klub kako su najavili. Odron od kluba napravili, jedino hibrid imamo i onu sklepanu tribinu na vrat na nos. Ne bude li se natkrila i sredilo sve sto je napuklo od betona pa nadalje urusit ce se.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 20 dec 2018, 15:10

kerimatomic1921 je napisao/la:

Bogu za plakat bas. Fuj
Pa i kod nas izgleda svi ostaju na okupu. To je neki pomak, zar ne? Gdje ce u **** iz Zelje? Dobijaju masne plate kakve nigdje drugo ne mogu dobiti. Treba nama dobra godina, godina i po da se kutarasimo ovog skarta koji nam je Grande navukao u klub.
Mi najavili pohod na titulu sa Zaimom i Zecom kao udarnim iglama na krilima i bucom Curjuricem. Ma mi trebamo na hladjenje kolektivno, ovdje vise niko nije dobar s glavom nakon svih ovih desavanja u 4 godine...
Ovo me podstaklo malo da uporedimo trenutni kadar sa kadrovima s kojim smo završali prethodne sezone:

2018/2019

slika

2017/2018

slika

2016/2017

slika

2015/2016

slika

Eto pa recite kakav je trenutni sastav u odnosu na ove prije. Bio sam u dilemi kod nekih pozicija pa stavim dva igrača zbog čestih rotacija kao npr. u sezoni 2015/2016 gdje su Stana i Memija igrali čas krila čas bekove. Faria slabo i da je igrao nešto završni dio te sezone tako ga nisam stavio u sastav.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 dec 2018, 15:17

Mi ako mislimo minimalno mijenjat igracki kadar u problemu smo. Nema 2-3 normalna igraca, a oni mogu “pobjeci” kakva je atmosfera. Ne znam kakve su nam financije i to, ali ovo nije dovoljno ni za 4 mjesto ako bi neko Kup osvojio pa da idemo u Evropu. Tek vidis sad u kakvom mi s.anju.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MrkiMedo i 32 gosta.