FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

braco
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la braco » 20 dec 2018, 11:05

irfo je napisao/la:
braco je napisao/la:
irfo je napisao/la:Auu kakvi ljudi ulaze u klub :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

miskoni je za ove manji od makovog zrna
Jel’ to Nihad Selimović ulazi? :kafa:
Samo cu ti reci covjek sa preko 50 trofeja u bogatoj karijeri
slika

Ti konto ja se zajebavam :P

slika

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 20 dec 2018, 11:14

Ne moze Amar otic na utakmicu Sparsa da ga ne povezu odmah :mrgreen:
Ne bi bilo lose imati Selimovica u upravnom odboru doduse
I btw sta im znaci ovo bit ce skupstina otvorena za medije ali nece moci raditi video ni tekstualni prenos, pa sta je poenta medija onda tu.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 20 dec 2018, 11:50

SportSport.ba saznaje da će odlazaka biti i iz administrativnog sektora kluba. Naime, FK Željezničar će ostati bez generalnog sekretara Amera Duvnjaka, a očekuje se još promjena kada je u pitanju sama administracija.
Zeba u Olimpiku zvanično

slika
Zadnja izmjena: braco, dana/u 20 dec 2018, 12:24, ukupno mijenjano 1 put.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 20 dec 2018, 12:14

TeaM87 je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:i
team87 nekad i sad.
hahahahah druze kakav je ovo odgovor ? ne znam je li mislis da sam protiv Amara ili sta, ali u potpunosti podrzavam dolazak Amara u klub, molim te mi reci sta si htio ovime reci ?
Nekad smo ovo gledali i diskutovali. Sad diskutujemo sve sto nije vezano za fudbal.
Nedjelim nikoga na za i protiv bilo koga. Samo se prisjetio starih dana.

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 20 dec 2018, 12:17

braco je napisao/la:SportSport.ba saznaje da će odlazaka biti i iz administrativnog sektora kluba. Naime, FK Željezničar će ostati bez generalnog sekretara Amera Duvnjaka, a očekuje se još promjena kada je u pitanju sama administracija.

Zeba u Olimpiku zvanično

slika

E i on mi vise ode na ****. Priredili smo mu oprostaj za pamcenje prepun emocija, koji mozda nije ni zasluzio jer je dokazano da je supak. Naporan si Zajko...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 20 dec 2018, 12:17

FK Željezničar ostao i bez predsjednika Skupštine: Hadžić podnio neopozivu ostavku!

Kako saznajemo, FK Željezničar je ostao i bez predsjednika Skupštine. Naime, Adis Hadžić je podnio neopozivu ostakvu na tu funkciju i tako napustio klub.

Saznajemo da bi njegov nasljednik mogao biti Admir Džindo, ali sve će biti jasnije već u nedjelju kada je zakazana Skupština FK Željezničar.

Bilo kako bilo, jasno je da nas u narednim danima očekuju mnogo novosti iz kluba sa Grbavice. Sa nestrpljenjem ih očekuju i navijači.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 dec 2018, 12:19

:rol: :rol: :rol: :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 20 dec 2018, 12:22

E nek’ si i ti otisao klosaru. **** te, sta smo mi dozivili i evo hvala Bogu prezivili.. dvorska luda i covjek kome se smije pola drzave je bio na ovakvoj poziciji u nasem klubu. Cuo sam da je i onaj mini smetljar, Misketov potrcko koji je htio prevariti Zakarica za ugovor, Duvnjak, dao otkaz. Satro vrhunski pravnik koji je jedno vrijeme imao vise dodira sa igracima od sefa strucnig staba pod direktnim komandovanjem Grande ublehe.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 dec 2018, 12:36

Šta čovjek uradi od kluba. :bow:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 20 dec 2018, 12:39

E ja stvarno ne znam kako ce klub funkcionisati bez Duvanjaka i Hadzica, mozda bi najpametnije bilo da stavimo kljuc u bravu :cry:

Samo je sportsport danas "on fire" sa ovim vijestima iz kluba :lol:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 20 dec 2018, 12:47

Novinar sa ss.ba mi je rekao da je onaj tekst za teren pun lazi i neistina, tako da to nije mjerodavno. Mislim da je to vec neko i spomenuo na forumu. Sa druge strane, postoji mogucnost da je savez zavalio Misketa za hibridni dio travnjaka - 500.000km koje su obecali nikada nisu isplatili jer je valjda taj deal bio samo usmeno postignut...

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 20 dec 2018, 12:50

kerimatomic1921 je napisao/la:Novinar sa ss.ba mi je rekao da je onaj tekst za teren pun lazi i neistina, tako da to nije mjerodavno. Mislim da je to vec neko i spomenuo na forumu. Sa druge strane, postoji mogucnost da je savez zavalio Misketa za hibridni dio travnjaka - 500.000km koje su obecali nikada nisu isplatili jer je valjda taj deal bio samo usmeno postignut...
yebe nas savez uveliko a mi im se naguzili

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 20 dec 2018, 12:52

kerimatomic1921 je napisao/la:Novinar sa ss.ba mi je rekao da je onaj tekst za teren pun lazi i neistina, tako da to nije mjerodavno. Mislim da je to vec neko i spomenuo na forumu. Sa druge strane, postoji mogucnost da je savez zavalio Misketa za hibridni dio travnjaka - 500.000km koje su obecali nikada nisu isplatili jer je valjda taj deal bio samo usmeno postignut...
Zanimljivo da Miske nije transparentan, cuj usmeni dogovor. Joj sto tonu polako u lazima.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 20 dec 2018, 12:55

irfo je napisao/la:
Doduse, davno smo mi prodali dusu djavolu. (Savezu)
Tesko mi je ovo i izustiti, ali izgleda da je bolje igrati na svojoj livadi nego da ti ovi lopovi i balije svlacionicu izidaju. I onda se cudite penalima i faulovima i nepostojecim ofsajdima....

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 20 dec 2018, 12:56

kerimatomic1921 je napisao/la:
irfo je napisao/la:
Doduse, davno smo mi prodali dusu djavolu. (Savezu)
Tesko mi je ovo i izustiti, ali izgleda da je bolje igrati na svojoj livadi nego da ti ovi lopovi i balije svlacionicu izidaju. I onda se cudite penalima i faulovima i nepostojecim ofsajdima....
Ma 100%, vidis da polahko misevi se noge fataju. Heeeej, kolega Hadzic, Melisa droca, Oprasic pitar i Duvnjak lazni pravnik. Zabetoniro se poltronima i misli ufatio Boga za muda.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 20 dec 2018, 13:05

KOLEGA HADŽIĆU KAKO ĆEMO BEZ TEBE :plac:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 20 dec 2018, 13:08

ja sto administracija na lobotomiji pravi profile i pljuje Amara :rol: :rol: "Pozz ja sam novi, evo jedna insajderska...." pa popljuje Amara :bow:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 20 dec 2018, 13:10

Zeljo92 je napisao/la:ja sto administracija na lobotomiji pravi profile i pljuje Amara :rol: :rol: "Pozz ja sam novi, evo jedna insajderska...." pa popljuje Amara :bow:
Eo sad od brice čuo :rol:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 20 dec 2018, 13:13

Osim13 je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:ja sto administracija na lobotomiji pravi profile i pljuje Amara :rol: :rol: "Pozz ja sam novi, evo jedna insajderska...." pa popljuje Amara :bow:
A svaki razlicito govori, dok im je glavna recenica Amar Kamatar :rol:. Zamisli, 5 profila napravljeno za manje od 48h. :mrgreen:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 20 dec 2018, 13:16

Zeljo92 je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:
A svaki razlicito govori, dok im je glavna recenica Amar Kamatar :rol:. Zamisli, 5 profila napravljeno za manje od 48h. :mrgreen:
Hahaha e **** im pojedinacno nane nanine

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.