Stroj1946 je napisao/la:Ne znam kako se tako lako odvojio od svoje imovine i vlasnistva.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Stroj1946 je napisao/la:Ne znam kako se tako lako odvojio od svoje imovine i vlasnistva.
*dupla kruna mislišBenkara21 je napisao/la:Titula je na Koševu šmokljani.
Prioritet će biti ispunjen, a to usput ako pokupimoOsim13 je napisao/la:*dupla kruna mislišBenkara21 je napisao/la:Titula je na Koševu šmokljani.
Ko zna, zna.FrancescoTotti je napisao/la:Kone vidite kako se Amar i Hadzija mogu druzit skupa![]()
Najjača izjava ikad! U Trebinju više to pamte nego priču o aerodromu.Probisvjet je napisao/la:Ko zna?Mozda je pukla zastavica, mozda je nestalo vode, mozda izgubili kljuc...
Normalno kad su naši original.skoroalen je napisao/la:Ko zna, zna.FrancescoTotti je napisao/la:Kone vidite kako se Amar i Hadzija mogu druzit skupa![]()
THC kuknjavaSarajevoJeBordo je napisao/la:Najjača izjava ikad! U Trebinju više to pamte nego priču o aerodromu.Probisvjet je napisao/la:Ko zna?Mozda je pukla zastavica, mozda je nestalo vode, mozda izgubili kljuc...
ne sastajemo se mi bas cesto, jer uvjek napravimo neko sranje. zadnji put nas je sastavila jedna hepokovka jos u proslom stoljecu. bilo je to tacno 9 mjeseci prije tvog rodjenja.Rigoletto je napisao/la:Sastavi muhameda i tobea neces dobit 46 kromosoma zivota mi
alenpitar je napisao/la:ne sastajemo se mi bas cesto, jer uvjek napravimo neko sranje. zadnji put nas je sastavila jedna hepokovka jos u proslom stoljecu. bilo je to tacno 9 mjeseci prije tvog rodjenja.Rigoletto je napisao/la:Sastavi muhameda i tobea neces dobit 46 kromosoma zivota mi
Lobotomija je to bolani...ne dao dragi Bog nikome...fks74 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem, strumfovima sada iz uprave niko nije dobar. Prije par mjeseci su ih zakivali u zlato, ismijavali sve ostale klubove. Cak su i predvidjali propast Fk Sarajevo. Nikada se ne zna dragi strumfovi, sta zivot nosi. Zato ne treba previse visoko letjeti.
nije to nista prije nekog vremena dok si bio na putu svrati me tvoja hanuma iz tuzle . cujem da malu pazis kao da je tvoja kcerkaalenpitar je napisao/la:ne sastajemo se mi bas cesto, jer uvjek napravimo neko sranje. zadnji put nas je sastavila jedna hepokovka jos u proslom stoljecu. bilo je to tacno 9 mjeseci prije tvog rodjenja.Rigoletto je napisao/la:Sastavi muhameda i tobea neces dobit 46 kromosoma zivota mi
jel te izljubila?sidras je napisao/la:nije to nista prije nekog vremena dok si bio na putu svrati me tvoja hanuma iz tuzle . cujem da malu pazis kao da je tvoja kcerkaalenpitar je napisao/la:ne sastajemo se mi bas cesto, jer uvjek napravimo neko sranje. zadnji put nas je sastavila jedna hepokovka jos u proslom stoljecu. bilo je to tacno 9 mjeseci prije tvog rodjenja.Rigoletto je napisao/la:Sastavi muhameda i tobea neces dobit 46 kromosoma zivota mi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.