Imao je sta i potapsat

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ono predkraj, ja sam se zakocenuo... Ono strašenje...Abrofemy je napisao/la:Koja kolekcija
[youtube][/youtube]
Ovo jest šega, al su kečeri glupost haveru, za malu djecu, pa vidi se iz aviona da je namjesteno, kao sto neki klubovi namjestaju tekme ofirnosikirica je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ne gledam kecere,al ovo je stvarno....
kečeri su samo predstava i oni predstavljaju nekakav ''leteći cirkus''maestro< je napisao/la:Ovo jest šega, al su kečeri glupost haveru, za malu djecu, pa vidi se iz aviona da je namjesteno, kao sto neki klubovi namjestaju tekme ofirnosikirica je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ne gledam kecere,al ovo je stvarno....![]()
Lafo ga udari, pa se valja, pa ovaj njega, pa se on valja, ma daj...
ma haj što ona djeca to gledaju i vjeruju u to ,ali onoliko ljudi u dvorani i oni navijaju i skaču više nego djeca to mi nije jasno ,ali to samo može u Americibrazzo je napisao/la:kečeri su samo predstava i oni predstavljaju nekakav ''leteći cirkus''maestro< je napisao/la:Ovo jest šega, al su kečeri glupost haveru, za malu djecu, pa vidi se iz aviona da je namjesteno, kao sto neki klubovi namjestaju tekme ofirnosikirica je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ne gledam kecere,al ovo je stvarno....![]()
Lafo ga udari, pa se valja, pa ovaj njega, pa se on valja, ma daj...koji non stop izvodi te performanse u raznim gradovima kako u Sjevernoj Americi tako i u Europi ali naravno imaju vjerovatno i napisan scenarij po kojem onda i uređuju te predstave i kompletnu turneju. Ali hajd što je samo po sebi preglupo ali može se opet nekako i prihvatiti ali ono što mi nikako nije jasno kako su sebi dopustili toliku grešku da npr jedan šou završava u Miami-u tako što su se neke 2 budale trebale udarati i sad jedan od njih je u ringu a drugi kao ušao u dvoranu i završi epizoda(to sam jednom gledao na OBN-u) i naredna epizoda oni u Chicagu i počinje epizoda tako što ovaj stoji u ringu a ovaj na ulazu u dvoranu
![]()
Hebote, skočio sam sa stolicemandraX je napisao/la:postavio sam je na "chat-u", evo i ovdje cu
[youtube][/youtube]