FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 19 dec 2018, 17:23

Ali 5001 :lol:
Pa nadje tu jednu ybo ga pare
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 19 dec 2018, 17:25

aleksandar_veliki je napisao/la:
irfo je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:.
Kad postajete novi medijski partner? :mrgreen:
Necemo biti medijski partner. Dovoljno je da nam se dozvoli da slobodno radimo svoj posao. Uvodjenje obavezne mix zone donijet ce mnogo medijima, a i navijacima.
hvala na ovim odgovorima, pisi cesce
I daj nam moderatora :kafa:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 19 dec 2018, 17:27

hamzaTM87 je napisao/la:A što se ta firma nije žalila odmah nakon što je konkurs završio ? Eno onaj most u Počitelju se ne pravi godinama već jer uvijek neka firma uloži žalbu i to se mora ispitati. Sada sve mogu mačku o rep okačiti
a, na sto ce se zaliti? Zeljo, kao UG, uopste nema obavezu objavljivanja javnog poziva/tendera za ponude. moze se, bukvalno, nakon sjedeljke i dogovora pruziti ruka i dogovoriti posao. naravno, NO bi trebao odobriti potpis ugovora.

i firma u kojoj radim, koja je d.o.o., u privatnom vlasnistvu. zatrazi po najmanje tri ponude za, recimo, tonere, iako nije u obavezi. ali, eto, pokusava se doci do najpovoljnije ponude, te se, ujedno, smanjuje mogucnost ugradjivanja office managera prilikom nabavke svega sto nam treba.

znam za prilike kada se vlasniku firme javljala njegova rodbina sa ponudama raznih proizvoda i usluga. on ih samo upucuje na office managera, da uporedi cijene i ako su jeftiniji ide se u posao. ako su skuplji, vlasnik im kaze rodbina je rodbina, druzba je druzba, sluzba je sluzba, a moja lova je moja lova.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 19 dec 2018, 18:14

Ne znam samo kako neko ista moze reci pozitivno za lopova koji pokusava da ugusi svaku kritiku svoga rada, tuzi po sudovima u zelji da novinari demantuju istinu koju su napisali, lik koji placa armiju botova da sere po forumima, portalima i drustvenim mrezama i velicaju ga, lik koji je od Zelje napravio sprdanciju i koji nema nikakav rezultat iza sebe. Kao sto sam i govorio ranije kakvo ba transparentno poslovanje haha ublehas baci koliko su KM zaradili od ulaznica za tekmu i fol transparentan a ovamo stimao skuplje izvodjace radova hahaha kakav krimos, ovaj ako ostane u klubu ogolice nas do koske, sta je samo Zeljine love potrosio, ono sto bi rekli po zakonu nas opeljusio a ovamo prica o milion i nesto od proslih uprava, samo na tenderu jednom izvukao pola miliona vise nego sto je trebalo od Zelje, ublehas i kriminalac.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 19 dec 2018, 19:22

Miske i ostali clanovi uprave, hvala vam na svemu, grijesili ste i totalno fulali sportski segment, ali niste sigurno to namjerno uradili, dokazali ste koliko volite Želju davajuci svoje pare za klub, HVALA VAM ZA GRBAVICU koju bez vas nikada ne bi napravili
FKŽ !

M0M4KD0M1N1R4
Kontakt:

Post Postao/la M0M4KD0M1N1R4 » 19 dec 2018, 19:31

Pozdravljam vas sve.

Već duže vrijeme pratim forum, nadam se da ćete me prihvatiti. :D

Došao sam da dominiram. Šalim se. ;)

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 19 dec 2018, 19:48

samoposmatram je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Evo i mene. Zavrsena je i sudska trakavica Misimovic protiv slobode govora. Od tuzbe za dusevnu bol i odstete 5001 km doslo se do ponude za nagodbu koju svako o kome pisemo ima i bez suda i koju smo ponudili prvi dan. Zasto je ponuda stigla ne znam.
https://sportsport.ba/fudbal/senad-misi ... nja/300326
edit: https://sportsport.ba/fudbal/senad-misi ... tba/300565
Evo i nagodbe da botovi ne pjene. Oprostite, nas se ticalo pa sam imao potrebu staviti.
Sta ti kazes na ovaj tekst u vezi izrade terena na Grbavici?
Pricali smo sa akterom price i ako je njemu vjerovati, mnostvo stvari je nalupano u tekstu. Sutra cemo objaviti razgovor.
Dobro je. Jer su teske optuzbe u pitanju bile.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 19 dec 2018, 19:49

aleksandar_veliki je napisao/la:Evo i mene. Zavrsena je i sudska trakavica Misimovic protiv slobode govora. Od tuzbe za dusevnu bol i odstete 5001 km doslo se do ponude za nagodbu koju svako o kome pisemo ima i bez suda i koju smo ponudili prvi dan. Zasto je ponuda stigla ne znam.
https://sportsport.ba/fudbal/senad-misi ... nja/300326
edit: https://sportsport.ba/fudbal/senad-misi ... tba/300565
Evo i nagodbe da botovi ne pjene. Oprostite, nas se ticalo pa sam imao potrebu staviti.
Sta ti kazes na ovaj tekst u vezi izrade terena na Grbavici?
Pricali smo sa akterom price i ako je njemu vjerovati, mnostvo stvari je nalupano u tekstu. Sutra cemo objaviti razgovor.
itekako nalupano, oni porede cijenu sa hibridom koju smo platitili oko 1,7 miliona sa njihovom cijenom koja je bila 1,2 mil, treba li reci da je hibrid kostao 500 hiljada i da je naknadno uradjen ? gluposti
FKŽ !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 dec 2018, 20:50

Jao panike na lobotomiji. :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 19 dec 2018, 20:55

TeaM87 je napisao/la:i
team87 nekad i sad.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 dec 2018, 21:01

ako može pitanje jedno nije prcanje niti se tiče situacije trenutne kod vas

vidio sam kod momaka plavu majicu sa likom vučka i 1921?
ko radi te majice?

pošto su naši iz kluba 2016-te potpisali sa Zoi ugovor da Vučko postane naša oficijelna maskota?
i na svim domaćim tekmama je

:hmmmmm: :?:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 dec 2018, 21:02

Denchi je napisao/la:ako može pitanje jedno nije prcanje niti se tiče situacije trenutne kod vas

ko radi te majice?

pošto su naši iz kluba 2016-te potpisali sa Zoi ugovor da Vučko postane naša oficijelna maskota?

1921 radi te majice odavno
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 dec 2018, 21:07

LjoZee je napisao/la:
Denchi je napisao/la:ako može pitanje jedno nije prcanje niti se tiče situacije trenutne kod vas

ko radi te majice?

1921 radi te majice odavno
1921.ba??
i koriste i zoijev znak koliko vidim?

ok, hvala za info :salut:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 dec 2018, 21:27

Kazu lobotomci, Miske ce ugasiti ss.ba :rol:

Kakva samarcina, ahahahahahaha

Buhahahahahahahahah
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 dec 2018, 22:17

Senad Misimović stvara jakog Želju. :lol: :rol:

Idi ubleho bjelosvjetska, pusti nas da se ugasimo, ne spašavaj nas više.
Voli te tvoje Sarajevo.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 19 dec 2018, 22:57

Sprema Ublehas sa planinarima igranku. Sve je igrokaz a za igrokaz se koristi i sluzbena stranica kluba. Od stecaja do ostavki. Sve u reziji covjeka koji je uspio podijeliti navijace. Po tome ce ostati upisan slovima u istoriju kluba.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 19 dec 2018, 23:32

TeaM87 je napisao/la:i
team87 nekad i sad.
hahahahah druze kakav je ovo odgovor ? ne znam je li mislis da sam protiv Amara ili sta, ali u potpunosti podrzavam dolazak Amara u klub, molim te mi reci sta si htio ovime reci ?
FKŽ !

M0M4KD0M1N1R4
Kontakt:

Post Postao/la M0M4KD0M1N1R4 » 19 dec 2018, 23:35

Amar je čovjek koji je imao harizmu, ima je i dan danas. Najbolji trener kojeg je Željezničar imao, ali nisu ni tad bajni rezultati bili u Evropi. :D

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 19 dec 2018, 23:52

Ja sam za da se vrati teren u vidu kaljuge i neznalice tipa Zolotić, Štilić, Mešanović, Savić, Adilović, Ćulum, Popović itd.
💩💩

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 20 dec 2018, 09:26

meni polako ta trava ide na neku stvar, svi koji nam dođu proigraju od meraka! a kad se za koji mjesec bude trebalo raditi servis trave nećemo imati od čega. nadam se da griješim.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], WeekendOffender i 12 gostiju.