SportSport.ba Tipster (OSVOJI BONUS 3x100 KM!)

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

admin
Site Admin
Kontakt:

Re: SportSport.ba Tipster (OSVOJI BONUS 3x100 KM!)

Post Postao/la admin » 19 dec 2018, 10:08

Mokes je napisao/la:Čitate li vi ovo što se piše ili je to više reda radi (s obzirom kakvih komentara ima :) )

I može li se ovaj bonus nekome pokloniti :think:
Jos bih jednom napisao da ne trazite od mene da budem sudija da li je neko nesto dobro prognozirao ili nije. Šta ja imam pametovati jel recimo korisnik SamirP napisao suvislu prognozu kad je lik u zadnjih 15 dana udesetostručio svoj ulog. Brojevi govore dovoljno. Ili da ja ocjenjujem savjet lika koji je od 30 parova pogodio jedan, ne vidim poentu.

Mada, napravićemo i dugme za prijavu posta, pa ćete moći prijaviti ako nesto mi propustimo.

Može se bonus pokloniti, dobitnici ce biti kontaktirani da daju sve ime na kladionici i mogu dati čije god žele.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 19 dec 2018, 13:45

Iz 57og puta je brat pogodio X na košarci.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 19 dec 2018, 14:59

sada ispod svake tabele piše ko u stvari učestvuje u takmičenju za bonus:

https://sportsport.ba/tipster/top-tipsteri

Pa ko želi, nek udara iksove na košarci, možda ubode dovoljno da se pokrije. Jednako kao i na pravoj kladionici.

bart
Kontakt:

Post Postao/la bart » 19 dec 2018, 15:33

da se i ja javim na ove prozivke, ja igram kako igram ako to nije u redu nek admin kaže i ja prekidam. upravo admin kako kaže u teoriji je moguće da se pokrije ovo pa da uđem u pozitivan bilans. druga stvar je da sam predložio da se ograniči na recimo 3 promašaja npr kvota iznad 5 pa ko treči put promaši kvotu iznad 5 ispada iz takmičenje za ovaj mjesec bez obzira na trenutni profit i to upravo da bi bilo puno ozbiljnije takmičenje. to što neču osvojit nagradu nije bitno, ovaj mjesec igram ovako bezzveze na sreču upravo što nema nekih ograničenja kvota. naredni mjesecm ako budem učestvovao u takmičenju, ču igrat ozbiljnije kao što inače igram na drugim takmičenjima. Ako se nekome od igrača ne sviđa to je njegova stvar, jedino ako admin nije za to onda prekidam.
naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 19 dec 2018, 15:42

Ako si ti King 11, gubiš vrijeme.

cilj je da ostvaljaš stvarne prognoze i stvarne analize, ne da čekaš jednu košarkašku utakmicu koja će se završiti iksom i dok je ne dočekaš svjesno spamiraš gluposti, trošiš naše vrijeme na odobravanje, svima kvariš igru, umanjuješ vrijednost cijelog sistema.

Meni je žao da pravim neka takva ograničenja, da ljudi ne mogu igrati ono što bi stvarno igrali. Ako budem morao to uraditi, uradiću. Vjerovatno ćemo u pravila uvesti kao što i kladionice imaju da imamo mogućnost izbaciti svakog za koga smatramo da pokušava na prevaru doći do bonusa.

Kao što i sam vidiš, trenutno imaš najveći minus u cijelom sistemu, logično je da kao takav ne možeš ništa osvojiti.

Unaprijed da napomenem da onaj ko planira otvoriti po jedan account za svaku prognozu i sa nje pucati X za košarku neće uspjeti u tom naumu. Bezveze gubite vrijeme u fintiranjima. Ako ništa drugo ne uspije, samo ćemo ukloniti ovu nagradu i vozdra.

bart
Kontakt:

Post Postao/la bart » 19 dec 2018, 15:58

admin je napisao/la:Ako si ti King 11, gubiš vrijeme.

cilj je da ostvaljaš stvarne prognoze i stvarne analize, ne da čekaš jednu košarkašku utakmicu koja će se završiti iksom i dok je ne dočekaš svjesno spamiraš gluposti, trošiš naše vrijeme na odobravanje, svima kvariš igru, umanjuješ vrijednost cijelog sistema.

Meni je žao da pravim neka takva ograničenja, da ljudi ne mogu igrati ono što bi stvarno igrali. Ako budem morao to uraditi, uradiću. Vjerovatno ćemo u pravila uvesti kao što i kladionice imaju da imamo mogućnost izbaciti svakog za koga smatramo da pokušava na prevaru doći do bonusa.

Kao što i sam vidiš, trenutno imaš najveći minus u cijelom sistemu, logično je da kao takav ne možeš ništa osvojiti.

Unaprijed da napomenem da onaj ko planira otvoriti po jedan account za svaku prognozu i sa nje pucati X za košarku neće uspjeti u tom naumu. Bezveze gubite vrijeme u fintiranjima. Ako ništa drugo ne uspije, samo ćemo ukloniti ovu nagradu i vozdra.
ja sam ti predložio da se ograniče kvote da ovako ne bi došlo do ovoga i da na kraju neko čistom srečom dođe do nagrade. i ja sam učestvovo u par sličnih igara gdje likovi u zadnja 2 -3 dana sa ovakvim načinom dođu do čak i 1 mjesta.
naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo

MrMagnificent

Post Postao/la MrMagnificent » 19 dec 2018, 21:35

.
Zadnja izmjena: MrMagnificent, dana/u 02 apr 2019, 01:09, ukupno mijenjano 1 put.

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 19 dec 2018, 21:46

admin je napisao/la:
Druze vidim da si mi obracunao jedan promasen par,to je vjerovatno ova kosarka Dijon-B.Bamberg koja je zavrslia x.Tipovao sam 2 na B.Bamberg koji je i dobio nakon produzetaka.Sve bi to bilo uredu ali ja sam stavio kvotu konacnog pobjednika pa msm da bi bilo realno da mi prepravis.

MirsoNi
Kontakt:

Post Postao/la MirsoNi » 19 dec 2018, 21:48

RafaGarros9 je napisao/la:
admin je napisao/la:
Druze vidim da si mi obracunao jedan promasen par,to je vjerovatno ova kosarka Dijon-B.Bamberg koja je zavrslia x.Tipovao sam 2 na B.Bamberg koji je i dobio nakon produzetaka.Sve bi to bilo uredu ali ja sam stavio kvotu konacnog pobjednika pa msm da bi bilo realno da mi prepravis.
Rečeno je već, ne gleda se konačni pobjednik, već pobjednik regularnog dijela utakmice, zato i prognoziramo 1, X, 2. Imaju pravila, piše sve..
Sometimes it's only madness that makes us what we are.

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 19 dec 2018, 21:57

MirsoNi je napisao/la:
RafaGarros9 je napisao/la:
admin je napisao/la:
Rečeno je već, ne gleda se konačni pobjednik, već pobjednik regularnog dijela utakmice, zato i prognoziramo 1, X, 2. Imaju pravila, piše sve..
Nisam znao da je to pravilo uvedeno iako mi je malo nelogicno jer bodovno u kosarci se nista ne mijenja da li pobjeda nakon regularnog ili nakon produzetaka...i pored toga kvota mi je koristena sa kon. pobjednika...to je malo nejasno i msm da bi se tu pravilo trebalo uvesti da se jasno zna...

SemirP
Kontakt:

Post Postao/la SemirP » 19 dec 2018, 22:07

Uglavnom uzimaj kvotu za regularno vrijeme, tako je to za sad, pa ce admini razmisliti kako i sta dalje

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 20 dec 2018, 09:22

MrMagnificent je napisao/la:
admin je napisao/la:.
Jutros sam postavio ovaj par ali izgleda da si ga zaboravio obracunat :?:
slika
Bilo bi mi mnogo lakse da odgovaram na ova pitanja kad bi vam nick na forumu i tipsteru bio isti. Ovako malo napamet...

Mislim da si jucer ujutro postavio utakmicu koja se igra u 15h. Kad smo je odobravali bila je vec zavrsena samim tim ne moze uci u obracun.

Vec ranije smo rekli da postavljate utakmice koje se nesto kasnije igraju, da se ima vremena objaviti tip. Nije ovo kladionica, poenta je da neko stigne procitati vasu analizu.

Ok, naglasicemo to da bude vidljivo i pri postavljanju tipova.

MrMagnificent

Post Postao/la MrMagnificent » 20 dec 2018, 10:34

.
Zadnja izmjena: MrMagnificent, dana/u 02 apr 2019, 01:10, ukupno mijenjano 1 put.

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 20 dec 2018, 11:17

MrMagnificent je napisao/la:Dobro postavio sam par oko 12 i mislio sam da ce brzo biti i postavljen i da ce biti dovoljno vremena da ljudi vide do 15:00 kad je par poceo ali nema veze sta je tu je
Tipove odobravaju oko 9-10 i oko 16-17 sati. Planiraj da ako hoces da objavis tip koji pocinje u 15:00 moras to uraditi navece ili ujutro prije 9 a za ove vecernje do 16 najdalje.

JDSuns
Kontakt:

Post Postao/la JDSuns » 20 dec 2018, 18:12

Samo da napomenem onoga ko vodi ovo da su pogriješili pri obračunu mojih parova. Sinoć sam igrao 2 para NBA od kojih je jedan prošao, a drugi ne. Inače oba para su mi obračunata kao promašena, pa bi bilo dobro da provjerite to još jednom. (Par u pitanju je 2 na Phoenix protiv Bostona). Inače korisničko ime tamo mi je Jdlasja. Hvala unaprijed. :)

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 20 dec 2018, 19:38

Valjalo bi kad bi bila opcija da kliknem na igraca i da mi izbaci svi njegove parove do sad. :D
!

SemirP
Kontakt:

Post Postao/la SemirP » 20 dec 2018, 22:56

U vezi Eurolige, utakmica Baskonia- Barcelona, meni i Basshi je u isto vrijeme odobren tip(tamo pise u 13:25), ali meni je kvota 3.25 a njemu 3.65, pa da i meni povecate :lol: :lol:

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 20 dec 2018, 23:07

SemirP je napisao/la:U vezi Eurolige, utakmica Baskonia- Barcelona, meni i Basshi je u isto vrijeme odobren tip(tamo pise u 13:25), ali meni je kvota 3.25 a njemu 3.65, pa da i meni povecate :lol: :lol:
Tako i meni na Legiu stoji @1.6 a liku ispod 2 :lol:
Ovom trecem samo 1.45 :D

SemirP
Kontakt:

Post Postao/la SemirP » 20 dec 2018, 23:24

A Legia namjestena utakmica samo tako :lol:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 21 dec 2018, 07:23

Gleda se kvota u trenutku odobravanja tipa. A kako je ta kvota na kladionicama promjenjiva, moguce je da dva igraca za istu utakmicu imaju razlicitu kvotu. Sumnjam da se moze desiti da su parovi odobreni istovremeno a sa razlicitim kvotama, provjericemo to.

Odgovori

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.