Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Iz tvojih usta u Božije ušiLFCBiH je napisao/la:Neznam za vas ali ja imam nekakav velik osjecaj da bi sutra Villa mogla ugrabiti bodove protiv SCUMA nekako mi sve mirise na takav rasplet a nadam se da ce tako i biti jer ipak Scumu fale tri igraca koji mnogo znace u timu pogtovo onaj Ruzni (Runy) ipak je on njima glavna radilica po momo skromnom misljenju ....
Sve u svemu Daj Boze da Villa uzme sutra pun plijen zasluzio je to FCL zasluzili smo to i mi navijaci FCL-a..
Amin Boze,nadam se da te osjecaj ne varaLFCBiH je napisao/la:Neznam za vas ali ja imam nekakav velik osjecaj da bi sutra Villa mogla ugrabiti bodove protiv SCUMA nekako mi sve mirise na takav rasplet a nadam se da ce tako i biti jer ipak Scumu fale tri igraca koji mnogo znace u timu pogtovo onaj Ruzni (Runy) ipak je on njima glavna radilica po momo skromnom misljenju ....
Sve u svemu Daj Boze da Villa uzme sutra pun plijen zasluzio je to FCL zasluzili smo to i mi navijaci FCL-a..
Sta bolan jedva??? Pa Fulham nije imao udarca u okvir gola, ne znam jesu li brojali onaj slobodnjak Konchesky-og u 85 min kao udarac, ako i jesu to je to sto su oni uradili.Torres_9 je napisao/la:Jebote kako nam se sreca okrenu,sta smo sansi imali i jedva dobismo
LFCBiH je napisao/la: ovo danas me bilo pravo zabrinulo precke sijevaju ne 1 nego 3 ili 4 stativa toressa ali nece lopta u gol ...
..
Ajesi mozak pa jesi ti gledo utakmicu ? citas li sta pisu ljudi koji su gledali utakmicu ?niccolo je napisao/la:pa imali su srece u 92 minuti su zabili.
koliko nije imao srece? jesi li ti gledao utakmicu pa znas sta pricas ili bezze lupas samo da nesto napisesniccolo je napisao/la:a brate opet su imali srece pša ga zabili u 92, zamisli kolko fulhem nije imao srece onda pa jel covjece?
91 minuta nesrece i 1 minuta srece,pa da je uslo sve ono sto se nesretno odbilo od precku i stative,mozes mislit koji bi rezultat bioniccolo je napisao/la:pa imali su srece u 92 minuti su zabili.
3 -4 precke plus 1 stativa a bilo je preko 10 suteva u okvir gola dok fulham jedva da je jedan ili dva suta uputio i to daleko pored gola .... kakva sreca bolan ....niccolo je napisao/la:pa dobro rasturio ih liverpool 4 5 puta pogadjali okvir gola, ali 92 minuta napustila ih sreca i prime go ja mislim da bi im draze bilo da su izgubili 3 ili 4:0 nego ovako u 92 primiti.
LFCBiH je napisao/la:3 -4 precke plus 1 stativa a bilo je preko 10 suteva u okvir gola dok fulham jedva da je jedan ili dva suta uputio i to daleko pored gola .... kakva sreca bolan ....niccolo je napisao/la:pa dobro rasturio ih liverpool 4 5 puta pogadjali okvir gola, ali 92 minuta napustila ih sreca i prime go ja mislim da bi im draze bilo da su izgubili 3 ili 4:0 nego ovako u 92 primiti.
P.S. SCUM 1 - 1 A.Villa 31 minut ..dobro je mogu vam reci da je villa jos i bolja od scuma u dosadasnjem djelu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.