Previse si zaludjen da se mozes upustati u realne komentare.
Vidim i kulturan si.

Moderator/ica: GracanicaAA
Teško da ćemo je popiti al eto. melka možda i može al ja jook.HeliosIzDomzala je napisao/la:Ti i ja popijemo kafu kad hoćeš i gdje, da vidis da frajera ne gotivim, al ovo je smiješno. Nije tema tosk vise
Posto dominiraju Tesnjaci i Mostarci na stranici prve lige, cijeli tim ce biti sastavljen od te dvije ekipe. Po meni ni Vlado a pogotovo Zvonic nisu najboljisemso2345678910 je napisao/la:Sta vi misliti jel Vlado Koprivica zaista najbolji stoper lige haha,mislim da je to apsurdno da lik koji je 7 penala napravio bude najbolji stoper lige ,za njega je šera doktor![]()
Zašto tebe nema ?sviunapad1010 je napisao/la:Jos 3 dana do kraja glasanja za forumaša i kantu godine:
viewtopic.php?f=43&t=13907
viewtopic.php?f=43&t=13908
Neki tvrde da ne znaju da je glasanje u toku.
Dase napravi nova tema o Mrgudi ?HeliosIzDomzala je napisao/la:Ti i ja popijemo kafu kad hoćeš i gdje, da vidis da frajera ne gotivim, al ovo je smiješno. Nije tema tosk vise
haha nije MourinhoImbecilniLudak je napisao/la:Dase napravi nova tema o Mrgudi ?HeliosIzDomzala je napisao/la:Ti i ja popijemo kafu kad hoćeš i gdje, da vidis da frajera ne gotivim, al ovo je smiješno. Nije tema tosk vise
Tu je to negdjePivo je napisao/la:haha nije MourinhoImbecilniLudak je napisao/la:Dase napravi nova tema o Mrgudi ?HeliosIzDomzala je napisao/la:Ti i ja popijemo kafu kad hoćeš i gdje, da vidis da frajera ne gotivim, al ovo je smiješno. Nije tema tosk vise
Da li se zaputio ka Tesnju hahaplavobijeliii je napisao/la:Trumic napustio Slaven. Eh ..
Zanimljiv spisakplavobijeliii je napisao/la:Sutra nastupaju Strika, Vaha, Dino komada dva, Sadik, Travancic, Nikolic, Huseinspahic Dzenis, Igor Šimunović, Igor Rasic, Ilija Simic
Trenutno korisnika/ca: IstokZapad, legendarnadruga, rishovski i 16 gostiju.