ljubomoran si sto je mala dala osimu a tebi nije..polako doces i ti na redMocMahale444 je napisao/la:Samo pogledaj tobetija, odleprsa mu pamet.
Denchi nemoj se praviti lud znaci imas 3 accta. Izdajes se sam![]()
You smoke bad weed.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ljubomoran si sto je mala dala osimu a tebi nije..polako doces i ti na redMocMahale444 je napisao/la:Samo pogledaj tobetija, odleprsa mu pamet.
You smoke bad weed.
samo 1 haveru, ovajMocMahale444 je napisao/la: Denchi nemoj se praviti lud znaci imas 3 accta. Izdajes se sam![]()
You smoke bad weed.
alenpitar je napisao/la:ljubomoran si sto je mala dala osimu a tebi nije..polako doces i ti na redMocMahale444 je napisao/la:Samo pogledaj tobetija, odleprsa mu pamet.
You smoke bad weed.
Upravo tako do sada je bila zezancija sa onima sa evropskih liga.skoroalen je napisao/la:Ne vidim što te napadaju, fakat je izlaznost užasna. Sjećam se prošle godine, na diskusijama se nakucalo 20ak stranica, sad jedva 7-8. Treba malo afirmisat.sviunapad1010 je napisao/la:
Mozda je najkonstantniji ali za mene si ti bolji od njega triput i više. Nego me bezveze napadate podjelio sam link nigdje ne pise za koga da se glasa jel tako? Greška je sto to nije urađeno odmah na pocetku i da svi imaju podjednake šanse.
I @skoro imate ovih krkana na forumu 10 puta vise nego manejaci. Kod njih je bio @neandertalac koji ne znam jel aktivan vise. E vi tih neandertalaca imate puta 10.
Mislim, ovi izbori su važni k'o izbori za članove džematskog odbora u mjesnoj zajednici, al eto kad smo već tu, treba glasat.
Ti jos zderes one bobe? **** to kad zamirise zelenilo nema dalje. Prije par dana zena 40 godina, onako solidno izgleda. Iz torbe vadi pola kese, reko drotica sigurno. Sve srolano vec. Zapali koza u cosku "prostorije" niko nista.Denchi je napisao/la:samo 1 haveru, ovajMocMahale444 je napisao/la: Denchi nemoj se praviti lud znaci imas 3 accta. Izdajes se sam![]()
You smoke bad weed.
stari ugasila moderacija trajno
a znaš da ne fumare![]()
koji bi bio treći baš me interesuje?
b'an liječi se gđaMocMahale444 je napisao/la:
Ti jos zderes one bobe? **** to kad zamirise zelenilo nema dalje. Prije par dana zena 40 godina, onako solidno izgleda. Iz torbe vadi pola kese, reko drotica sigurno. Sve srolano vec. Zapali koza u cosku "prostorije" niko nista.
Reko da nije unuka od Griselda Blanco la madrina.
Jok to, izvuce dusu onom jointu. Potegnu vina malo i kao da nista nije bilo. Kontas da moras imati dozvolu gazde kafane, moras biti bez straha ostalih oko tebe. Nije to jednostavno ili neki privatni party pa zmaris kaj dalabu.Denchi je napisao/la:b'an liječi se gđaMocMahale444 je napisao/la:
Ti jos zderes one bobe? **** to kad zamirise zelenilo nema dalje. Prije par dana zena 40 godina, onako solidno izgleda. Iz torbe vadi pola kese, reko drotica sigurno. Sve srolano vec. Zapali koza u cosku "prostorije" niko nista.
Reko da nije unuka od Griselda Blanco la madrina.![]()
sigurno glaukom, ms ili slično...
a da se bocnula inzulinom za šećer ne bi ništa reko![]()
stvarno si rasista![]()
Ovo je kad realno gledas situaciju, oni pustaju svoje da blate druge i jedva cekaju da ko sta napise iz huje pa da napadaju s smajli brigadom.sviunapad1010 je napisao/la:
Ja svakom svom koji je debil to ću i reći. Evo muha tako otrese svoje ako su debili i pretjeraju. Kod vas se niko nije pojavio ni jednom kada ste pisali danima o ratnim zločincima i postavljali slike ovdje i da kaze stanite ba pa ovo nema smisla koji vam je qurac dosta je.
Prvo yebem ti učiteljicu.Denchi je napisao/la:vazda moreš preseliti na Tuzlanski forum ako ti nije milo na Sarajevskom
![]()
Zasto? Jel sto je realan?Denchi je napisao/la:vazda moreš preseliti na tuzlanski forum ako ti nije milo na Sarajevskom
![]()
Prvo nekrofilu znao sam da si neki perverznjaksviunapad1010 je napisao/la:Prvo yebem ti učiteljicu.Denchi je napisao/la:vazda moreš preseliti na Tuzlanski forum ako ti nije milo na Sarajevskom
![]()
Drugo ceif mi ici vam na zivce
niko od njih ne nakuca 200 postova do podne s pričom kontra šehera i teorija zavjere o SaMocMahale444 je napisao/la:Zasto? Jel sto je realan?Denchi je napisao/la:vazda moreš preseliti na tuzlanski forum ako ti nije milo na Sarajevskom
![]()
Onda to moras reci i Pastrmki ostalim mostarcima, ljudima iz Zenice itd.
A kad sam ja malo zezao onog vaseg iz kladuse vi ste skocili da ga branite. Mislim ja sam se salio malo znas kako je ovdje.
Drži se denchi nemoj puknut ko kokicaDenchi je napisao/la:Prvo nekrofilu znao sam da si neki perverznjaksviunapad1010 je napisao/la:Prvo yebem ti učiteljicu.Denchi je napisao/la:vazda moreš preseliti na Tuzlanski forum ako ti nije milo na Sarajevskom
![]()
Drugo ceif mi ici vam na zivce
Drugo pa što plačeš onda da si majoriziran meraklijo?
![]()
Istina je i ovo ali smo to sveli na minimum.Denchi je napisao/la:niko od njih ne nakuca 200 postova do podne s pričom kontra šehera i teorija zavjere o SaMocMahale444 je napisao/la:Zasto? Jel sto je realan?Denchi je napisao/la:vazda moreš preseliti na tuzlanski forum ako ti nije milo na Sarajevskom
![]()
Onda to moras reci i Pastrmki ostalim mostarcima, ljudima iz Zenice itd.
A kad sam ja malo zezao onog vaseg iz kladuse vi ste skocili da ga branite. Mislim ja sam se salio malo znas kako je ovdje.
pa i ja se klonim teme kad mi nije interesantno, ne napadam svakog da se ponaša kako ja hoću jbt...
MocMahale444 je napisao/la:Ovo je kad realno gledas situaciju, oni pustaju svoje da blate druge i jedva cekaju da ko sta napise iz huje pa da napadaju s smajli brigadom.svilajnac1010 je napisao/la:
Ja svakom svom koji je debil to ću i reći. Evo muha tako otrese svoje ako su debili i pretjeraju. Kod vas se niko nije pojavio ni jednom kada ste pisali danima o ratnim zločincima i postavljali slike ovdje i da kaze stanite ba pa ovo nema smisla koji vam je qurac dosta je.
Evo za njihovog kapetana:
I don't want her, you can keep the whore, she fiendin' for some more.
znači milo ti je na Sarajevskom hajd fino otćejfi onda samo skiči manjesviunapad1010 je napisao/la:
Drži se denchi nemoj puknut ko kokica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.