PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

alenpitar
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la alenpitar » 19 dec 2018, 16:59

MocMahale444 je napisao/la:Samo pogledaj tobetija, odleprsa mu pamet.

Denchi nemoj se praviti lud znaci imas 3 accta. Izdajes se sam :kafa:
You smoke bad weed.
ljubomoran si sto je mala dala osimu a tebi nije..polako doces i ti na red :kafa:
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 dec 2018, 16:59

MocMahale444 je napisao/la: Denchi nemoj se praviti lud znaci imas 3 accta. Izdajes se sam :kafa:
You smoke bad weed.
samo 1 haveru, ovaj
stari ugasila moderacija trajno
a znaš da ne fumare :urnebes:

koji bi bio treći baš me interesuje?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 19 dec 2018, 17:00

alenpitar je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Samo pogledaj tobetija, odleprsa mu pamet.

Denchi nemoj se praviti lud znaci imas 3 accta. Izdajes se sam :kafa:
You smoke bad weed.
ljubomoran si sto je mala dala osimu a tebi nije..polako doces i ti na red :kafa:
:urnebes: Rodila majka tobetija hajvana, pola vlaha pola muslimana.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 19 dec 2018, 17:04

skoroalen je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:
Mozda je najkonstantniji ali za mene si ti bolji od njega triput i više. Nego me bezveze napadate podjelio sam link nigdje ne pise za koga da se glasa jel tako? Greška je sto to nije urađeno odmah na pocetku i da svi imaju podjednake šanse.

I @skoro imate ovih krkana na forumu 10 puta vise nego manejaci. Kod njih je bio @neandertalac koji ne znam jel aktivan vise. E vi tih neandertalaca imate puta 10.
Ne vidim što te napadaju, fakat je izlaznost užasna. Sjećam se prošle godine, na diskusijama se nakucalo 20ak stranica, sad jedva 7-8. Treba malo afirmisat.
Mislim, ovi izbori su važni k'o izbori za članove džematskog odbora u mjesnoj zajednici, al eto kad smo već tu, treba glasat.
Upravo tako do sada je bila zezancija sa onima sa evropskih liga.

I kazes mortem najkvalitetniji, kako objašnjavaš da ga je tobe pobjedio ubjedljivo prošle godine. Doduse tada mortem nije bio moderator ili je toliko podigao kvalitet postova u zadnjoj godini :rol:

slika
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 19 dec 2018, 17:05

Denchi je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la: Denchi nemoj se praviti lud znaci imas 3 accta. Izdajes se sam :kafa:
You smoke bad weed.
samo 1 haveru, ovaj
stari ugasila moderacija trajno
a znaš da ne fumare :urnebes:

koji bi bio treći baš me interesuje?
Ti jos zderes one bobe? **** to kad zamirise zelenilo nema dalje. Prije par dana zena 40 godina, onako solidno izgleda. Iz torbe vadi pola kese, reko drotica sigurno. Sve srolano vec. Zapali koza u cosku "prostorije" niko nista.
Reko da nije unuka od Griselda Blanco la madrina.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 dec 2018, 17:12

MocMahale444 je napisao/la:
Ti jos zderes one bobe? **** to kad zamirise zelenilo nema dalje. Prije par dana zena 40 godina, onako solidno izgleda. Iz torbe vadi pola kese, reko drotica sigurno. Sve srolano vec. Zapali koza u cosku "prostorije" niko nista.
b'an liječi se gđa :D
sigurno glaukom, ms ili slično...
a da se bocnula inzulinom za šećer ne bi ništa reko :urnebes:
stvarno si rasista :rol: :urnebes:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 19 dec 2018, 17:16

Denchi je napisao/la:
b'an liječi se gđa :D
sigurno glaukom, ms ili slično...
a da se bocnula inzulinom za šećer ne bi ništa reko :urnebes:
stvarno si rasista :rol: :urnebes:
Jok to, izvuce dusu onom jointu. Potegnu vina malo i kao da nista nije bilo. Kontas da moras imati dozvolu gazde kafane, moras biti bez straha ostalih oko tebe. Nije to jednostavno ili neki privatni party pa zmaris kaj dalabu.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 19 dec 2018, 17:20

Realno pitara je najvise ovdje na forumu i na neke glupe fore krene djelovati smajli brigada. I mislite da nekog zaboli qurac za tim. Tema otišla u 3 pm.

Ovaj Matija tobe gospa sa lavora sa dijagnozom zoofilije baca neke gifove i blamira se do te mjere da izostaje vec i podrska pomenute smajli brigade, jer vide da je poremećen totalno.

Hajde sto je on takav kakav jeste ali nemate nikoga ko je korektivni faktor u vasim redovima i koji će mu reći da je debil.

Ja svakom svom koji je debil to ću i reći. Evo muha tako otrese svoje ako su debili i pretjeraju. Kod vas se niko nije pojavio ni jednom kada ste pisali danima o ratnim zločincima i postavljali slike ovdje i da kaze stanite ba pa ovo nema smisla koji vam je qurac dosta je.

Imaju neke stvari gdje treba imati granicu. Ti ratni zločinci su previše i na ovoj temi :salut:
Zadnja izmjena: sviunapad1010, dana/u 19 dec 2018, 17:25, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 19 dec 2018, 17:24

Ja svakom svom koji je debil to ću i reći. Evo muha tako otrese svoje ako su debili i pretjeraju. Kod vas se niko nije pojavio ni jednom kada ste pisali danima o ratnim zločincima i postavljali slike ovdje i da kaze stanite ba pa ovo nema smisla koji vam je qurac dosta je.
Ovo je kad realno gledas situaciju, oni pustaju svoje da blate druge i jedva cekaju da ko sta napise iz huje pa da napadaju s smajli brigadom.
Evo za njihovog kapetana:
I don't want her, you can keep the whore, she fiendin' for some more.

:kafa:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 dec 2018, 17:25

vazda moreš preseliti na tuzlanski forum ako ti nije milo na Sarajevskom
:urnebes: :rol:

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 19 dec 2018, 17:26

Denchi je napisao/la:vazda moreš preseliti na Tuzlanski forum ako ti nije milo na Sarajevskom
Prvo yebem ti učiteljicu.

Drugo ceif mi ici vam na zivce :kafa:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 19 dec 2018, 17:28

Denchi je napisao/la:vazda moreš preseliti na tuzlanski forum ako ti nije milo na Sarajevskom
Zasto? Jel sto je realan?
Onda to moras reci i Pastrmki ostalim mostarcima, ljudima iz Zenice itd.

A kad sam ja malo zezao onog vaseg iz kladuse vi ste skocili da ga branite. Mislim ja sam se salio malo znas kako je ovdje.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 19 dec 2018, 17:29

Pa za ovo je upravu @1010. Ja sam bukvalno par mjeseci prestao ulaziti na temu kad su se "tenkiste" i logoraši sa pavlakom vrtili. Granice se trebaju valjda znati.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 dec 2018, 17:29

Denchi je napisao/la:vazda moreš preseliti na Tuzlanski forum ako ti nije milo na Sarajevskom

Prvo nekrofilu znao sam da si neki perverznjak

Drugo pa što plačeš onda da si majoriziran meraklijo?

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 dec 2018, 17:31

Denchi je napisao/la:vazda moreš preseliti na tuzlanski forum ako ti nije milo na Sarajevskom

A kad sam ja malo zezao onog vaseg iz kladuse vi ste skocili da ga branite. Mislim ja sam se salio malo znas kako je ovdje.
niko od njih ne nakuca 200 postova do podne s pričom kontra šehera i teorija zavjere o Sa

pa i ja se klonim teme kad mi nije interesantno, ne napadam svakog da se ponaša kako ja hoću jbt...

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 19 dec 2018, 17:32

Denchi je napisao/la:

Prvo nekrofilu znao sam da si neki perverznjak

Drugo pa što plačeš onda da si majoriziran meraklijo?

Drži se denchi nemoj puknut ko kokica :rol:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 19 dec 2018, 17:35

Denchi je napisao/la:

niko od njih ne nakuca 200 postova do podne s pričom kontra šehera i teorija zavjere o Sa

pa i ja se klonim teme kad mi nije interesantno, ne napadam svakog da se ponaša kako ja hoću jbt...
Istina je i ovo ali smo to sveli na minimum.
Mislis ozbiljno da bi tobeti bio forumas da nisam ja dobio ban od monologa.
Odma sam preko drugih accta rekao raji da glasa za tobetija. Istina ziva.

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 19 dec 2018, 17:37

svilajnac1010 je napisao/la:
Ovo je kad realno gledas situaciju, oni pustaju svoje da blate druge i jedva cekaju da ko sta napise iz huje pa da napadaju s smajli brigadom.
Evo za njihovog kapetana:
I don't want her, you can keep the whore, she fiendin' for some more.

:kafa:
:ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota:

slika
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 19 dec 2018, 17:38

@sviunapad pa lani se otvoreno vodila kampanja za Tobeta, Muha i pola Manijaka su hajcali da bude Tobe forumaš godine, da syebemo one sa ino sporta. I svi smo usmjerili glasove na njega, da se ne rasipaju za ostale. Kao što sam ja ove godine napisao "mojim" da ne glasaju za mene, jer tih 15-20 glasova bi moglo samo syebat Mortema, a neka čovjeku ta laskava titula, why not. Ove godine u užem izboru dobili dvojicu dobrih s ove teme, nema nikakve dogovorene kampanje jer su ovi s ino sporta svakako uyebani. I onda prirodno, glasa ko za koga hoće. Win-win situacija.

A za ratne zločince sam ja X puta pisao, dok me nisu bukvalno otjerali sa "svete" teme, jer ja "ne kontam" zayebanciju. I kanio sam se ćorava posla, digao ruke od tog. Što da mene jedinog dotiče i da izigravam nekom plave šljemove, pa da opet mene pljuju jer sam "lažni moralista".
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 dec 2018, 17:40

Drži se denchi nemoj puknut ko kokica :rol:
znači milo ti je na Sarajevskom hajd fino otćejfi onda samo skiči manje :urnebes: :wave:
:wave:
slika

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.