FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Auuuh
- bavaracmujo
- Kontakt:
Ja ipak mislim da smo jaci po imenima igraca, po individualnim kvalitetama cak sam i siguran da smo jaci.bavaraccccc je napisao/la:Jači? U igračkom kadru? Jesi li ti zdravo?bavaracmujo je napisao/la:Mislim da je liverpul favorit u ovom dvomecu, samo iz razloga sto je kloponja trener i sto ce prejebat ovu nasu smlatu.
Sto se tice igrackog kadra mi smo jaci sigurno, al ovaj nas to ne zna iskoristit i mislim da je red da se pozdravimo sa lp dok ne dodje neko ozbiljniji na klupu.
Ocekujem neku ludu utakmicu za gol vise i mislim da ce bit spektakl.
Ne vidim razlog sto se cudis jer je rodrigez iz jupovog sistema bolji od bilo kojeg njihovog igraca ili ti leva ili tiago, tako da sam siguran da imamo jace individualce samo je pitanje dali ova smlata moze izvuci iz toga bilo sta.
Bice bolje kad Jozo dođesljivo je napisao/la:Sje.ba mi ionako sje.ban dan.harden je napisao/la:...

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- bavaracmujo
- Kontakt:
Eh aj sad niko brate nakon kiksa borusije i ti izijani sutra i da gasimo mjesalicu.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Dobar ovaj Lukebakio mogli bi ga zaganjat da ponekad odmori Lewu. Prvo nama sada i zutaljima. Sutra po pobjedu i na -6. Valjda Ajatolah iz odabrane neće igrati
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kiks zutalja..kako igramo kuci - remi je dobar isto. 
A nekad smo goste ispracali sa 3+ kuci..valjda i sutra konzerve izbusimo.

A nekad smo goste ispracali sa 3+ kuci..valjda i sutra konzerve izbusimo.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Idemo na -6, u formi smo, Lajpcig nema šansi. Kud još nema koje kolo.
-
- Kontakt:
Izgleda smo mi ipak dobro prosli sa Fortunom 

Bayern@heart je napisao/la:Dobar ovaj Lukebakio mogli bi ga zaganjat da ponekad odmori Lewu. Prvo nama sada i zutaljima. Sutra po pobjedu i na -6. Valjda Ajatolah iz odabrane neće igrati

Pravda za Tyson Furya
Poraz žutih od Fortune dođe kao opravdanje Kovaču. Tri gola Lukebakia na domaćem i remi ili jedan gol Lukebakia i poraz u gostima ne zna se šta je gori.
Tako naš Kovač od pragmatičara do nafakaša, još samo da nafaku potvrdi protiv Liverpoola, a Hasan bi na pauzi mogao otići do rodne mu Jablanice da ubaci koji euro u turbe i potvrdi nafaku.
A ja lično sam sa Kovačem počeo da proživljavam Štokholmski sindrom i nekako sam se srodio sa našim nafakašem najlošijim trenerom još od 2009.
Tako naš Kovač od pragmatičara do nafakaša, još samo da nafaku potvrdi protiv Liverpoola, a Hasan bi na pauzi mogao otići do rodne mu Jablanice da ubaci koji euro u turbe i potvrdi nafaku.
A ja lično sam sa Kovačem počeo da proživljavam Štokholmski sindrom i nekako sam se srodio sa našim nafakašem najlošijim trenerom još od 2009.
Opa! Žuti već zatitrali, a mi na -9 i u jednoj od najgorih sezona ikad. 
Uzima ovo Niko hladno do kraja, ovi će se sami uništiti.

Uzima ovo Niko hladno do kraja, ovi će se sami uništiti.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ono sto govorim danima veceras se pocelo ispunjavati a to je da imamo sansu da sustignemo BvB ako oni do polusezone negdje kiksaju a upravo se to desilo.
No, nista ovo nece znaciti ako se sutra ne dodje do pobjede protiv Leipziga.
Cak i remi ne bi bio prihvatljiv jer bi bodovna razlika i u tom slucaju bila velika ali vidjecemo, vjerujem da je ekipa sad dobila jos vise morala i da ce sutra pritisnuti gas do kraja.
No, nista ovo nece znaciti ako se sutra ne dodje do pobjede protiv Leipziga.
Cak i remi ne bi bio prihvatljiv jer bi bodovna razlika i u tom slucaju bila velika ali vidjecemo, vjerujem da je ekipa sad dobila jos vise morala i da ce sutra pritisnuti gas do kraja.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Da upotpunimoharden je napisao/la:OFFICIAL: In a press release, Bayern have confirmed that Bayern's president Uli Hoeneß will remain as the chairman of Bayern's supervisory board for the next 4 years.

After being re-elected as chairman of the board until 2022, Uli Hoeneß has the veto right for transfer packages of over €25m (including salary). Therefore, he will be calling the shots in the future planning.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
dirkules je napisao/la:Da upotpunimoharden je napisao/la:OFFICIAL: In a press release, Bayern have confirmed that Bayern's president Uli Hoeneß will remain as the chairman of Bayern's supervisory board for the next 4 years.
After being re-elected as chairman of the board until 2022, Uli Hoeneß has the veto right for transfer packages of over €25m (including salary). Therefore, he will be calling the shots in the future planning.

41.21.1.

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Teško je bilo očekivati da se na skupštini kluba izglasa nepovjerenje Ulinatoru s obzirom da Bayern niže uspjehe na financijskom planu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anelbavarac
- Kontakt:
Njemacko tuzilastvo odlicno zna njegove "uspjehe" na finansijskom planu. 

Kakvi finansijski uspjesi i bakrači. Okupio je oko sebe ljude koji će ga podržavati i oni mu daju povjerenje. Previše ima moći i sav uspjeh/neuspjeh i rad Bayerna se veže za njega i ni za koga drugog, što je loše u osnovi (a ne znači da će to biti u praksi). Sad će i onaj drugi da produži.
Momci moze li mi ko rec. Spomenutu vezu boatenga ili koga cec od nasih igraca sa ajatilahom 

Pravda za Tyson Furya
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.