Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Siamo samo sa alfom prica, razocarao se u nizerangirane choporase. 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
-
- Kontakt:
nenadyebivi Siamo, pocele ga zebrice ozbiljno shvatati, sta drugo nego STRAH
fina analiza "purgera", naravno morao je dodati ono "ja sam to prvi najavio i prepoznao" ali dobro, navikli smo da se hvali, kao sto smo navikli i da podvije rep kad ofula(Stramacioni, Nagatomo, Guarin...)

fina analiza "purgera", naravno morao je dodati ono "ja sam to prvi najavio i prepoznao" ali dobro, navikli smo da se hvali, kao sto smo navikli i da podvije rep kad ofula(Stramacioni, Nagatomo, Guarin...)
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
Gefufna je latentni Rossonero, ubačeni element među najobjektivnijedinoo je napisao/la:A ja sam mislio da su mu svi juventini na ignore,a zasto Gefufna nije,cccc.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nije ni mene metnuo u filter
Inter je trenutno armija iz Gundabada, pripreme, kovanje oružja i "utezanje" dizgina na Nazgulima.

Inter je trenutno armija iz Gundabada, pripreme, kovanje oružja i "utezanje" dizgina na Nazgulima.

Zadnja izmjena: ramiral, dana/u 18 dec 2018, 18:19, ukupno mijenjano 1 put.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Oni dolaze godinama ali od jula do nove godine i onda udju u rupe do jula, pa ponovo dolaze dolaze dolaze i tako u krug...
Osvajali su oni skudeta za mjesec septembar, oktobar, legenda kaze da su jednom i decembar dobacili.. oni dolaze laganini u Evropa Ligu..
Osvajali su oni skudeta za mjesec septembar, oktobar, legenda kaze da su jednom i decembar dobacili.. oni dolaze laganini u Evropa Ligu..
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Udri ih Siamo.
Gondor calls for aid! And Rohan will answer!
Kad smo vec kod LOTR terminologije.
Gondor calls for aid! And Rohan will answer!

https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

Osjeti se strah na temi. Teško je i uci ovdje jer oni dolaze.
Inace, vjerovatno ne postoji gori forumas na forumu od ovog siama, ali daleko. Paja bi mu bio naj drug vjerovatno.
Inace, vjerovatno ne postoji gori forumas na forumu od ovog siama, ali daleko. Paja bi mu bio naj drug vjerovatno.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Kolko dugo traje strah, ja sam vec i zaboravio od cega nas je ono strah??
Sjetit ces se za 5-6 godina kad u januar udju sa -7, a ne -14. 

Teško da neko može biti gori od prosječnog klinca iz čopora.Pogba je napisao/la:Inace, vjerovatno ne postoji gori forumas na forumu od ovog siama, ali daleko. Paja bi mu bio naj drug vjerovatno.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
A o kome pricamo?Gefufna je napisao/la:Sjetit ces se za 5-6 godina kad u januar udju sa -7, a ne -14.

O njima.dinoo je napisao/la:A o kome pricamo?Gefufna je napisao/la:Sjetit ces se za 5-6 godina kad u januar udju sa -7, a ne -14.

Da Marotta nije tako propao sad bi imali 2 najbolja sportska direktora u ligi

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Paratici sve zavrsavao, Corki samo kupio kajmak. 

Objektivno govoreci, tako je, sto ce se i pokazati sada. 

Ronaldo i Mendes su zajednički slomili Florentina Pereza da ne pravi probleme u transferu, a Juventusov predsjednik Andrea Agnelli sa saradnikom Fabijem Paraticijem omogućio je sve uvjete za transfer.
Zadnja izmjena: Gefufna, dana/u 18 dec 2018, 20:40, ukupno mijenjano 1 put.
Kad se sjetim kako su pojedini navijači Barce, nakon što je Pep otišao u Bayern, govorili da je Vilanova bio pravi mozak iza tika-take da da je Pep samo brao kajmak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.