FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

sekerbay
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la sekerbay » 17 dec 2018, 22:49

coelho41 je napisao/la:Nešto što nama ide u prilog uvijek u ovim utakmicama osmine finala jeste zimska pauza.
Bayern pauzira od 22.12. do 18.1. dok Liverpool u tom periodu ima 7 utakmica i to naprimjer sa Cityem i Arsenalom. Potom u terminu dvomeča Bayern između 1. i 2. meča igra tri utakmice, dok Liverpool igra četiri utakmice.
To je ono što ja govorim.
Nevjerovatno je kako se flopini kovaču sve živo poklapa :o
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 dec 2018, 23:00

sekerbay je napisao/la:
coelho41 je napisao/la:Nešto što nama ide u prilog uvijek u ovim utakmicama osmine finala jeste zimska pauza.
Bayern pauzira od 22.12. do 18.1. dok Liverpool u tom periodu ima 7 utakmica i to naprimjer sa Cityem i Arsenalom. Potom u terminu dvomeča Bayern između 1. i 2. meča igra tri utakmice, dok Liverpool igra četiri utakmice.
To je ono što ja govorim.
Nevjerovatno je kako se flopini kovaču sve živo poklapa :o
Ne boj se, Kovacu nist pomoci ne moze. Ako prodjemo to ce biti jer smo igracki kvalitetniji :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 17 dec 2018, 23:27

Ocekujem nesto slicno onom dvomecu sa Arsenalom iz šampionske sezone 2013. U Liverpulu 0-3 za Bajern, u Monaku 1-3 za njihove, ili nesto nalik. Ne moze se Bajern olako kurtalisati Nike Kovača, a i neka ga. Zidan mu nije ravan.
Sto rece neko, pravi trener poput Jupa bi razneo Liverpul, najjaca Klopovljeva Prusija je bila bolja (raznovrsnija) od ovog Liverpula, ili mi se cini?

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 17 dec 2018, 23:46

bavaracmujo je napisao/la:Mislim da je liverpul favorit u ovom dvomecu, samo iz razloga sto je kloponja trener i sto ce prejebat ovu nasu smlatu.
Sto se tice igrackog kadra mi smo jaci sigurno, al ovaj nas to ne zna iskoristit i mislim da je red da se pozdravimo sa lp dok ne dodje neko ozbiljniji na klupu.
Ocekujem neku ludu utakmicu za gol vise i mislim da ce bit spektakl.
Jači? U igračkom kadru? Jesi li ti zdravo?
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 17 dec 2018, 23:47

farinelli123 je napisao/la: Sto rece neko, pravi trener poput Jupa bi razneo Liverpul, najjaca Klopovljeva Prusija je bila bolja (raznovrsnija) od ovog Liverpula, ili mi se cini?
Mislim da je ovosezonski Liverpool taktički najbolje skrojena Kloppova ekipa. Nije to baš tipično Jurgenovski, gegenpress se pali po potrebi. Poprilično se disciplinovanije igra.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 18 dec 2018, 00:06

Čini mi se da je njegov prajm Dortmund imao više stila i ideje ali ovaj Liverpool je snažniji i spremniji. Ko je gledao protiv PSG-a mogao je vidjeti kada su u 35 minuti preuzeli loptu i postavili se u linije radili su nevjerovatan presing do 80-te minute - ono wtf?. Fizički i tempom to je nešto neviđeno. Također i protiv Mančestera gdje su čitavih 90 minuta uz par minuta odmora radili sličnu stvar igrajući sve, i praveći nevjerovatan pritisak, imajući kreaciju u zadnjoj trećini, praveći šanse, radeći kretnje, sve. Junajted je jednostavno upao u vrtlog prije reći maelstrom iz kojeg se nisu nikako uspjeli izvući. Ono što nama ide u korist je činjenica da takvu igru niko nikad nije mogao održati, niti će, na duže staze. Da l će pasti prije, i zaletiti se opet ili pasti kad budu igrali sa nama pitanje je njihove dubine i povreda.

A kako se treba igrati protiv njih je skupiti linije da nemaju prostora za zamah, pa kombinacijama igrača koji su tu blizu razbijati njihove presing šeme, staviti dvojicu zadnjih veznih koji će zajedno pokrivati prostore koji oni pritišću i onda upošljavati krila da šire igru i razbijaju njihove šeme, ili da se igra postavi visoko da lopta bude daleko od njihovih prednjih igrača gdje bi morali izlaziti iz pozicija da uzimaju loptu ili da brane. Opet tekma protiv PSG-a, šta se može uzeti kao zaključak: njihovi (PSG) štoperi i bekovi su odigrali tekmu kakvu nisu u pet godina - Tuhel je pobjedio taktički a ne ukupnom igrom ekipe, na foru je dok se ovi nisu postavili napao preko onih "indijanaca" i zabijao golove, kasnije su pali - postavio je blok Markinjosa i Verrattija koji su bili pregaženi (iako je Nejmar dosta pomogao odbrani Mbappe i Kavani nisu ništa radili) a da kasnije TT nije ojačao taj blok izbacujući Cavanija a Mbappea postavio gore da ometa build up i ovamo Čuponešto... i ko je već ušao da udupla blok oko Veratija, ko zna kako bi završili. Pep je radio preskakanje igre protiv Dortmunda da bi neutralisao presing (koji tada nama šta da presinguje).

Mi nemamo individualna krila kao što su Nej i Mbappe, i nemamo tako mobilne štopere, niti to isto, za većinu igrača sredine terena. Thiago i Goretzka bi trebali igrati. Mislim da su dovoljno iskusni da znaju razbijati i postavljati se gdje treba. Igrao bi i James koji bi se mogao gurnuti ispred njih da kreira, izbacije krila a isto tako on može raditi odličan presing. Na krila bih postavio brze igrače koji bi imali zadaću samo da idu što dalje sa loptom ne zadržćavajući je na jednom mjestu dugo. Lewa naprijed svakako i on može taj biti kotra teg da pokušamo i mi odigrati presing spuštajući loptu na njega. E odbrana. To je velik problem. Rafku zaboravimo, Kimmich nek igra gore. Alaba može proći. Štoperi su upitnik. Nit su mobilni nit su brzi a to je bitno, jer sad Liverpool ima dosta akcija preko krila, ne samo uključujući ona tri šošona već i bekove. Morat će biti dosta trke, pomaganja i borbe. Ribery i Robben nikako od prve, mogu odigrati 20 minuta kad padne tempo. Bitna stavka bi i bila tajming pogotka kao ono ko ga prvi zabije.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 18 dec 2018, 11:37

harden je napisao/la:Ne boj se, Kovacu nist pomoci ne moze.
Još ćeš se ti uvjerit u njegovu nafaku :sick:

Samo ne znam zašto se raja boji l'poola :roll:
Pa nismo mi murinjova prćija da igramo na 1:0
Biće to spektakl.
Jes da smo tanki u odbrani, ali i oni su.
Ne može onaj hurra-fudbal izdržati onaj ludi tempo niti može pokriti sve rupe u odbrani.
Fura ba i kod njih.
Ako naši virtuozi na lopti ostanu zdravi, ima da ih buše ko sir.
Početi sa komanom, pa u drugom ubaciti riberija da ih dokusuri.
Biće golova i u našoj mreži, al mislim da smo u stanju da u dvomeču uvaljamo jedan više.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 18 dec 2018, 12:09

sekerbay je napisao/la:al mislim da smo u stanju da u dvomeču uvaljamo jedan više.
Ja sam ubijeđen da ce to biti vise.
Liverpul je dobar i bit ce dobre utakmice, al nas "Zidan" ce to "lako" rijesiti :cool: :D
Mia San Mia

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 18 dec 2018, 12:14

sekerbay je napisao/la:

Samo ne znam zašto se raja boji l'poola :roll:
Pa nismo mi murinjova prćija da igramo na 1:0
Biće to spektakl.
Jes da smo tanki u odbrani, ali i oni su.
Ne može onaj hurra-fudbal izdržati onaj ludi tempo niti može pokriti sve rupe u odbrani
Fura ba i kod njih.
Ako naši virtuozi na lopti ostanu zdravi, ima da ih buše ko sir.
Početi sa komanom, pa u drugom ubaciti riberija da ih dokusuri.
Biće golova i u našoj mreži, al mislim da smo u stanju da u dvomeču uvaljamo jedan više.
Amidza jeate da smo tanji nego prije od kad smo pod kolacom kada je u pitanju presing ,kontra presing ali kolko se meni cicni mi smo po tome uz prcelonu i prajm klopov domuz. Bili najpoznatiji i najdominaantniji .

Nema samse da kloponjin tim moze izdrazati gegen presinga svih 90 minuta a da mi ne cinimo makar malo. Matere mi raja prica i stcicem dojam da smo kilavi da nemeremo meda potrcati.iako neki igraci zaista tako djeluju. Narocito stoperi. Mislim da je naj. problem u glavi stoperskog djela ekipe .pool je **** ekipa sa onim sto bi sljivo reko. sosonima. Maneom firmom i salahijem ali.moze se proci samo treva da svi budemo na nivou i digne formu znacajnije. A i kolac da se malo takticko strateski potrudi.
Pravda za Tyson Furya

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 18 dec 2018, 12:25

sekerbay je napisao/la:
Što se mene tiče, neka te nafake ako ćemo uzeti lp. Davno smo rekli da je on naš Zizu :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 18 dec 2018, 12:26

Jozo dobio otkaz.hajde uli i rolex dovedite jozinja
Pa da show pocne :mrgreen: :cool:
Pravda za Tyson Furya

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 18 dec 2018, 12:33

Jup je napisao/la:Jozo dobio otkaz.hajde uli i rolex dovedite jozinja
jos nam je on trebao , onako retardiran, radje Kovaca gledati na klupi nego onog cigana
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 18 dec 2018, 12:36

bolje da Uli i Kalle sjede na klupi :nedam:

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 18 dec 2018, 12:39

harden je napisao/la:
bolje da Uli i Kalle sjede na klupi :nedam:
:lol: zamislite jozo dodje i krenu malo losiji rezultati. I jozo nas pocne trolati ko mancu :rol: neprocjenjivo tog covjeka mozes voljeti ili mrziti ali ga nemozes ignorisati
Pravda za Tyson Furya

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 dec 2018, 14:19

Jose bi se sa ovom ekipom prošetao u CL. :kafa:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 18 dec 2018, 14:27

Jozo nije za napadačkog fudbala Real i Utd su to pokazali, a Chelsea, Inter, Juve, Atletiko to su timovi u kojima on razvaljuje ili bi razvaljivao. Sve u svemu Bayern ne smije filozofiju koja se njeguje pa hajmo reći 50 godina, a to je napadački fudbal da oskrnavi nekim trenerom poput Joze ili još gore šta je Dortmund uradio zaposlio onog frajera iz Kelna.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 18 dec 2018, 14:34

Jozo i naša uprava odnosno politika i plan koji se želi ići? Hmm, neće da može.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 18 dec 2018, 16:26

sljivo je napisao/la:Jozo i naša uprava odnosno politika i plan koji se želi ići? Hmm, neće da može.
Jozo i ozbiljan trenerski posao više neće da može. Ostalo je nebitno.
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 18 dec 2018, 17:04

OFFICIAL: In a press release, Bayern have confirmed that Bayern's president Uli Hoeneß will remain as the chairman of Bayern's supervisory board for the next 4 years.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 18 dec 2018, 17:12

harden je napisao/la:...
Sje.ba mi ionako sje.ban dan. :thumbdown:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.