Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Atalanta mi je toliko simpatična da bi volio da se kako dovuku do 4. pozicije, mada teško.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Mala bara, puno krokodila (Roma, lazio, Milan). Ništa od Atalante na 4om mjestu.
embrace the chaos
Mislis gustera?Denno je napisao/la:Mala bara, puno krokodila (Roma, lazio, Milan). Ništa od Atalante na 4om mjestu.
Kakvi krokodili
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ko kaze da Atalanta ne moze u top 4? Neobjasnjivo lose su usli u prvenstvo, ali sad su vec po formi u top4-5. Da su bolje odradili prvih 6-7 kola bili bi glat treci. Poremetila ih Evropa, nisu znali ni oni sta hoce, igrati ili ne. Borit ce se Atalanta za LP sigurno. Nadam se. 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Vraca ga Corki u Inter, taman da sahranimo karijere dvije muhe jednim udarcem. 

Pogba je napisao/la:Vec vidim portugalskog firauna u A.C. Milanu.
Nemoj bogohuliti pls

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Daj Jozu u Inter, neka zakuha malo. I onako je liga totalni smor.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
LOL.Zasto bi Inter mijenjao trenera?
Zato sto ste izgubili na ciganstini posljednjih godina, pa je portugalski rom idealno prelazno rjesenje dok ne dodje kralj cigana - Simeone. 

Polako,strah dolazi postepeno i lagano vam se uvlači pod kosti.Neki su shvatili da ce doci čim je Suning preuzeo.Nisam skroman jer necu lagat bio sam među prvima koji su uvidili što će donijeti novi vlasnici dok ni pojedini Interovi fanovi nisu odmah prepoznali.Ostali su se pak smijali i govorili kako će Kinezi upropastit klub.Danas samo dvije godine poslije vec se mijenja pristup i pokusava se ozbiljnije pisat o Interovom projektu dok se prije dvije godine ta rijec kod tih istih neznalica nije mogla ni pročitati kada se spominjao Inter.Ljeto 2018. Inter u zadnjih godinu dana ima skoro 20M vece prihode od talijanskog prvaka i to bez LP,vlastitog stadiona i za mizernim novcem od glavnog sponzora Pirellija.Neznalice se i dalje grohotom smiju i pored zdravih ociju negiraju podatke koje donosi Deloitte.2018. godina i uprava Jome mijenja pristup jer su na vašu sreću prije fanova neznalica shvatili šta dolazi i pokušavaju se pripremit za to.Samo pogedat koliko se Agnellijeve izjave oko Intera mijenjaju,čovjek očito zna prepoznat kada situacija postaje ozbiljna i to je vasa sreća u nesreći.Prosinac 2018. i Inter dovodi toliko hvaljenog Marottu u upravu kao jos jedan korak naprijed.Neznalice se i dalje sad vec izrazito glupavo smiju i negiraju ono što se radi u klubu i što dolazi u nadolazecem periodu.No međutim i kod takvih neznalica,što god trenutno pisali,strah je duboko u njima i velik je,uistinu.Oni sto se pretvaraju da su malo ozbiljniji pokusavaju više ne pisat sa podsmijehom.Stvari se mijenjaju.On dolazi.Polako,ali sigurno.Za svakog pravog Interistu sam proces dolaska je ono u čemu najviše uživaju dok ce konačan čin biti samo kao šlag na tortu koja je u izradi.Uživaju dok gledaju kako prožima sve ostale koji odbijaju povjerovati u proces.On dolazi.I nece to biti lijep period za one koji ne prihvate tu činjenicu.
nece tebi biti lijepo kad te juventini dohvate :lol:
Svi su na ignoreu.Ne čitaju mi se budalštine.Samo povremeno naletim kad ih netko citira jer se ne moze sakrit ničiji citat.Puštam ih da me konstantno uzaludno citiraju pokusavajuci uci u diskusiju kao da ce to ista promijeniti i kao da ce to zaustaviti ono što dolazi i kao da im razgovor sa mnom moze pomoci ublažiti strah kojeg počinju osjecati.A kada dođe i preuzme ih potpuno mozda ih tada na trenutak i skinem sa ignorea da vidim konačnu reakciju nakon negiranja onog očitog što je iza ugla.
Bokte, lik opisa Kineza ko da se radi o drugom povratku Isusa.
Purgeru, pazi - mala je razlika izmedju Isusa i Dedzala.

Purgeru, pazi - mala je razlika izmedju Isusa i Dedzala.

Nije opis Kineza nego procesa koji se prirodno morao dogoditi i događa se sa svime što su Kinezi donijeli u klub,a što ranije nije bilo prisutno ili je bilo u znatno slabijem obliku.Oni su "samo" motor.Proces je iznad svega.
A Dedzal ne znam tko je.
A Dedzal ne znam tko je.
Pa to i kazem, drugi dolazak je vise proces nego lik. Bemu misa, pa gledao si LOTR, ako nisi citao Bibliju ili Kur'an.
Doduse, ti furas konfucionizam, taoizam, kineski budizam, dubravacko-maksimirski antimamicizam i tako to.

Doduse, ti furas konfucionizam, taoizam, kineski budizam, dubravacko-maksimirski antimamicizam i tako to.

Zadnja izmjena: Gefufna, dana/u 18 dec 2018, 16:44, ukupno mijenjano 2 puta.
6za vas, juventus
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Ja sam sve mislio da se sali,trola i slicno...medjutim,Siamo je ozbiljan. Ono bas pravo ozbiljan. Ozbiljno ozbiljan.
Pa i jest se salio i trolao donedavno, ali sada vidi svijet drugim ocima.

A ja sam mislio da su mu svi juventini na ignore,a zasto Gefufna nije,cccc.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.