FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

plavousrcu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la plavousrcu » 17 dec 2018, 23:01

Azpi je napisao/la:Hvala vam na svemu, nazalost sportski dio je bio neuspješan i to je ono sto je u prvom planu fudbalskog kluba, ali hvala za sve ostalo :tokralju: :tokralju:

Amare dobro dosao nadam se nekoj normalnoj upravi, a za sportski dio sad se ne brinem :opaopa: :opaopa:
Trebat ce strpljenja. Naruseni su odnosi sa klubovima, Begic ne moze Najdrazeg nacrtanog a Ublehasov je kompanjon. Ako vec idu u sta sumnjam samo da ne friziraju financijske izvjestaje. Da ne bude u martu jos Petrovica.

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 17 dec 2018, 23:04

plavousrcu je napisao/la:
Azpi je napisao/la:Hvala vam na svemu, nazalost sportski dio je bio neuspješan i to je ono sto je u prvom planu fudbalskog kluba, ali hvala za sve ostalo :tokralju: :tokralju:

Amare dobro dosao nadam se nekoj normalnoj upravi, a za sportski dio sad se ne brinem :opaopa: :opaopa:
Trebat ce strpljenja. Naruseni su odnosi sa klubovima, Begic ne moze Najdrazeg nacrtanog a Ublehasov je kompanjon. Ako vec idu u sta sumnjam samo da ne friziraju financijske izvjestaje. Da ne bude u martu jos Petrovica.
Haj ba pustite se te price, ne pravite lopove od ljudi, budite gospoda i zahvalite im se na onom sto su uradili, ne pravite zuje, landze i ostale od njih ne treba vam to otisli su ljudi to je to, sretno idućim a oni ce biti zapamceni svaki put kad se pogleda istok :salut:
Zadnja izmjena: Azpi, dana/u 17 dec 2018, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 17 dec 2018, 23:05

Nisu ga oni napravili nego navijaci.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 17 dec 2018, 23:07

Azpi je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:

Haj ba pustite se te price, ne pravite lopove od ljudi, budite gospoda i zahvalite im se na onom sto su uradili, ne pravite zuje, landze i ostale od njih ne treba vam to otisli su ljudi koji ce biti zapamceni svaki put kad se pogleda istok :salut:
A Zujo je lopov? Sta je ukrao? I ko je rekao da su lopovi? Neznanjem su klub zavili u crno. Mi nikad vise nismo trosili u istoriji a cekale se pare od UEFE da se igrokaz napravi.

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 17 dec 2018, 23:10

Bezideja je napisao/la:Nisu ga oni napravili nego navijaci.
A ti si se registrovao slucajno prije mjesec dana da pljuje svakim postom?
Oni su pokrenuli akciju, oni su imali ideju, oni su je realizovali, opet kazem budite gospoda jednom u zivotu i ne blatite ljude nako reda radi, budite zahvalni za onom sto su uradili ;)

I ovo je zadnji post od mene na ovu temu, ljepse mi je kad ne ulazim ovdje da se raspravljam sa botovima, poyy :wave:
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 17 dec 2018, 23:16

Pokrenuli jesu ali ga nisu napravili sto je ogromno razlika. Ostali bi upisani zlatnim slovima da su ga napravili iz svog dzepa a ovako nemoj prodavat muda za bubrege botovima.

A ne mozes biti zahvalan ljudima koji su od Želje napravili šprdanciju. Pljuvanje prvog Amara,i to javno saopstenjima bruka decenije. Dalje tjeranjem igraca, trenera, i cega sve ne.

Da su bili gospoda otisli bi kao gospoda a ne kao posljednji klosari koji i dalje spletkare i sta sve ne radi.

Ovo je jako ruzno i odvratno.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 17 dec 2018, 23:16

Za rezultate koje je Osim napravio sa klubom 1,3 miliona je prihvatljiv dug koji za klub poput Zelje koji na samo procentu prodaje jednog igraca znao zaraditi tu cifru u eurima je smijesan. Koliko je taj dug strasan dovoljno govori cinjenica da mjesecna rata za otplatu istoga je manja nego plata Stojana Vranjesa, sto ukazuje da je taj dug bio toliko strasan Miske ne bi imao od cega da se razbacuje dovodeci Vranjese i slicne i placajuci njih i njihove menadzere basloslovnim ciframa. Kada bi pogledali koliko je Zeljo od 2015 do danas bacio love na Misketove akvizicije vidjeli bi da je ovih 1,3 miliona KM duga pickin dim, sta smo skrsili love mogli smo vlatiti i ovaj dug i kamatu odjednom.

Djuroje
Kontakt:

Post Postao/la Djuroje » 17 dec 2018, 23:24

braco je napisao/la:
Djuroje je napisao/la:Kakvi ljudi,cudo !!!Svi pljuvali ODLAZI,ODLAZI!!!A sad vam zao sto odlazi,pa ovo nidje nema...Mi navijaci??Mi smo dno dna!!!
Ako aludiraš na moj post svako ko je iole upratio moje postove zna da ja nisam nikad pisao ništa ni u vezi uprave ni u vezi ljudi protiv njih. Uvijek pišem o čisto fudbalskim stvarima, samo me zanima Željo i ništa više. Mada ne znam ni koji qrac pišem ovo, ispade da se pravdam nešto.
Nisam ni vidio tvoj post.

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 17 dec 2018, 23:39

Ne znam za sta bi im tacno trebao zahvalit.Ko god stavi svoj ego ispred kluba od mene nema respect a to sto neki govore da je uprava napravila istok nek okace macku o rep.Mi navijaci smo sve napravili sve i ne bacajte mit kao da je misimovic dao svoje pare za tribinu i ostale stvari na stadionu.Ljudi su jednostavno imali srece da su dosli u klub u pravom trenutku tj. kad smo imali najveci priliv novca u historiji kluba.Pare od transfera Edina kad je preso u Romu,pa lova od Rijada i Amira,Kvesica pa lova od transfera Sehica koje nam je Mersin dugovo godinama pa lova od evrope kad smo prosli Ferenca i jos dosta toga.Nemam vise sta za reci osim G.ovna uvjek isplivaju na povrsinu.A SAD ADIO :wave:
23

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 17 dec 2018, 23:48

Napravio se neki mit da neko ko s strane cita a nije upucen u sve, rekao bi da je taj Senad dao tri miliona. Ulozio u klub, a sad hoce neko da ga otjera.

A ne da je dosao na lovu koju spominje momak iznad u postu i sve to skrsio s svojim menadzercicima na Hervase, Elsner, Pozdere,Husice. Pa ljudi su zaboravili kakav smo mi cirkus pravili od kluba prije par godina s pojacanjima. Bogu za plakat.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 18 dec 2018, 00:34

Ovaj ne odustaje :lol: :facepalm:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

kontrasviju
Kontakt:

Post Postao/la kontrasviju » 18 dec 2018, 01:08

Kad za dvije godine propadne krov na zapadu i teren se vrati u stanje oranice, a ne bude se imalo para da se to uradi, kad budemo kupovali dresove od Jome i generalni sponzor nam bude "Budi Željo", kad klub ponovo bude u velikim dugovima i kada u vrhu napada bude igrao neki drugi Nedo Turković, sjetit' će te se najbolje uprave u poslijeratnoj historiji ovog kluba na čelu sa gosp. Senadom Misimovićem. Hvala vam za sve, a pojedinci će se ubrzo uhvatit' za vugla. Danas smo ponovo nazadovali za 10-15 godina.
1921

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 18 dec 2018, 01:25

kontrasviju je napisao/la:Kad za dvije godine propadne krov na zapadu i teren se vrati u stanje oranice, a ne bude se imalo para da se to uradi, kad budemo kupovali dresove od Jome i generalni sponzor nam bude "Budi Željo", kad klub ponovo bude u velikim dugovima i kada u vrhu napada bude igrao neki drugi Nedo Turković, sjetit' će te se najbolje uprave u poslijeratnoj historiji ovog kluba na čelu sa gosp. Senadom Misimovićem. Hvala vam za sve, a pojedinci će se ubrzo uhvatit' za vugla. Danas smo ponovo nazadovali za 10-15 godina.
Ma cega cemo se sjetiti? Mozda FK Autobuska stanica za trenere i igrace, autobuse za nase uslove preplacenih igraca i trenera? Sjeticemo se mozda sjajnog niza od pet poraza za redom od niza velikana iz etno sela, sela i prigradskih naselja? Sjeticemo se nula titula, sjeticemo se cirkusa sa suspendovanim igracima itd itd...

lobotomci pricaju o sponzoru na dresu a i ovoj upravi je bilo budi zeljo ili nije bilo nista na dresu sve do ove godine :lol: :lol:

Niko ne zna odrzavati teren samo Miske, bez Misketa nece biti moguce odrzavati ovaj teren samo on zna kako se to radi...zaduzice nas amar 1,3 miliona i propascemo, zaduzio se i donosio nam titule umjesto da ko Miske farba reflektore i daje raznoraznim igrackim trenerskim i menadzerskim ublehama velike pare da sisaju iz kluba.

Pitanje za tebe koliko je Miske potrosio klupskog novca na pomenute igrace, trenere i menadzere u proteklom mandatu?

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 18 dec 2018, 01:33

GOAT je napisao/la:Ne znam za sta bi im tacno trebao zahvalit.Ko god stavi svoj ego ispred kluba od mene nema respect a to sto neki govore da je uprava napravila istok nek okace macku o rep.Mi navijaci smo sve napravili sve i ne bacajte mit kao da je misimovic dao svoje pare za tribinu i ostale stvari na stadionu.Ljudi su jednostavno imali srece da su dosli u klub u pravom trenutku tj. kad smo imali najveci priliv novca u historiji kluba.Pare od transfera Edina kad je preso u Romu,pa lova od Rijada i Amira,Kvesica pa lova od transfera Sehica koje nam je Mersin dugovo godinama pa lova od evrope kad smo prosli Ferenca i jos dosta toga.Nemam vise sta za reci osim G.ovna uvjek isplivaju na povrsinu.A SAD ADIO :wave:
Spominju taj istok usput tribinu koju su dobar dio navijaci finansirali. A tribina je po svim normalnim standardima nedovrseni krs od najjeftinijih mogucih materijala naravno raja se sjeca onog sto je bilo prije tu pa im i ova polovna tribina dodje ko Emirates a realno tribina najnize moguce kvalitete a hvale se ko da su nov novcat stadion napravili i to od svojih para a ne donacija.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 18 dec 2018, 07:11

kontrasviju je napisao/la:Kad za dvije godine propadne krov na zapadu i teren se vrati u stanje oranice, a ne bude se imalo para da se to uradi, kad budemo kupovali dresove od Jome i generalni sponzor nam bude "Budi Željo", kad klub ponovo bude u velikim dugovima i kada u vrhu napada bude igrao neki drugi Nedo Turković, sjetit' će te se najbolje uprave u poslijeratnoj historiji ovog kluba na čelu sa gosp. Senadom Misimovićem. Hvala vam za sve, a pojedinci će se ubrzo uhvatit' za vugla. Danas smo ponovo nazadovali za 10-15 godina.
Ma ja, to sto nam prvi bjezi 15 bodova i sto ne mozemo nikog pobjediti, to nije bitno. Pet poraza u nizu nije zabiljezeno u historiji.
Koga to briga jelde? A sad zamisli kad je Nedo vedeta za ove propale amatere od igraca sto je doveo gosp autobus. Ma ni to nije bitno, nego je bitno sto vam nedo na profilu pise protiv gazde, a to je poenta navijac od 2015 mart.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 18 dec 2018, 07:20

Savjet.Da li mogu jos uvjek koristit halu na istoku jer sad nece bit Misketa.Moram li i tariguz ponijet ili bolje da se plaknem.

osobaodpovjerenja
Kontakt:

Post Postao/la osobaodpovjerenja » 18 dec 2018, 10:32

Amar nece biti trener.
Srdjan Stanic pitarski ker

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 18 dec 2018, 11:22

osobaodpovjerenja je napisao/la:Amar nece biti trener.
Senad je novi trener. Ipak to zna najbolje radit. Pomocnik sin :opaopa:

osobaodpovjerenja
Kontakt:

Post Postao/la osobaodpovjerenja » 18 dec 2018, 11:35

Senad je otiso, a Amar nece biti novi trener. Sta cemo sad?
Srdjan Stanic pitarski ker

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 18 dec 2018, 12:07

Amar što je rekao da će se očitovati, a i dalje ništa od tog očitovanja vezano za cjelokupnu situaciju i prije i za vrijeme Milimetra, pa i za dugovanja prema njemu samome, očigledno ide na onu: "Moja je riječ dukat a vi se navijači jbite!"
Stvarno kaki i on malo.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 19 gostiju.