Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
nisu ga vratili kad se ustalio vec kad je zavrsila sezona . ni tad oni u dinamu nisu vjerovali u njegove vrijednosti , ali nebitno
Evo na Čelikovom pdf-u poceli sa "joj da znate kakav nam igrač dolazi"

- prisonbreak
- Kontakt:
Ono je zeza, zato sto je zamrla tema.FoSte95 je napisao/la:Evo na Čelikovom pdf-u poceli sa "joj da znate kakav nam igrač dolazi"![]()
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
[quote="rodjak"][quote="rodjak"][quote="hskzmostar"][quote="Denchi"]
i nakon te sezone više se ničega nisam
ne pjeni bezveze,kakav mitoman ,sta lupas.Spomenuo sam ti dva igraca (koja nisu Velezova) a koja su bili najbolji igraci Evrope i svijeta koja su igrala na mostarskom terenu(kao odgovor na konstataticiju da niko prije a ni poslije nece igrati na mostarskim terenima bolji od Luke).Kao igrac koji je najvise osvojio priznanja u svijetu stoji da je Luka na vrhu to niko ne spori,ali je izbor realno malo prenapuhan ,ali ipak bolje je i on iz nase regije nego neko drugi
.
Samo ne znam sto se vi zrinjevci kitite Lukinim perijem kad to nije vas igrac,nego je Diinamov koji vama posudjen da malo igra jer tamo nije dobijo puno prilike da igra u prvom sastavu posto je bio mlad i neiskusan.Pa niste vi stvorili tog igraca,niti se nesto Luka pregulio igrajuci u zrinjskom.Cim se Luka malo ustalio u prvom timu Dinamo ga je vratio nazad
.
Vjerovatno je zato sto nemate nekih vecih legendi u klubu pa ga zato svojatate,razumljivo
[/qu
Slika sve govori...ove nebuloze sto si napisao mogu samo se grohotom nasmijati...
Luka dobije prvu individulnu nagradu u zivotu u Zrinjskom kao najbolji igrac za tu sezonu, kao 18 godisnjak i mi ga svojatamo..hahaha sta neces procitati ovdje...

ne pjeni bezveze,kakav mitoman ,sta lupas.Spomenuo sam ti dva igraca (koja nisu Velezova) a koja su bili najbolji igraci Evrope i svijeta koja su igrala na mostarskom terenu(kao odgovor na konstataticiju da niko prije a ni poslije nece igrati na mostarskim terenima bolji od Luke).Kao igrac koji je najvise osvojio priznanja u svijetu stoji da je Luka na vrhu to niko ne spori,ali je izbor realno malo prenapuhan ,ali ipak bolje je i on iz nase regije nego neko drugi

Samo ne znam sto se vi zrinjevci kitite Lukinim perijem kad to nije vas igrac,nego je Diinamov koji vama posudjen da malo igra jer tamo nije dobijo puno prilike da igra u prvom sastavu posto je bio mlad i neiskusan.Pa niste vi stvorili tog igraca,niti se nesto Luka pregulio igrajuci u zrinjskom.Cim se Luka malo ustalio u prvom timu Dinamo ga je vratio nazad

Vjerovatno je zato sto nemate nekih vecih legendi u klubu pa ga zato svojatate,razumljivo

Slika sve govori...ove nebuloze sto si napisao mogu samo se grohotom nasmijati...
Luka dobije prvu individulnu nagradu u zivotu u Zrinjskom kao najbolji igrac za tu sezonu, kao 18 godisnjak i mi ga svojatamo..hahaha sta neces procitati ovdje...
Daj mi furadana!
Digli bi krov da nisu strucnom stabu keramiku radili, ovako ce se strpit neko vrijeme.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Nemojte tako njihova legenda kluba i najbolji strijelac svih vremena je Nemanja Bilbija sa 40 golova

Evo Fajic u nas u polusezoni dao 18. Da ne spominjemo Hrvica sa 1000 golova ili Mujica,Bajevica,Halilhodzica uhvatit cemo se ovog trenutnog stanja tako ocekujemo da im predje najboljeg strijelca svih vremena za godinuU subotu je upisao svoj stoti nastup za Zrinjski, a sa dva nova pogotka postao je i najbolji premijerligaški strijelac Zrinjskog od kada se igra zajednička Premijer liga.
Sa ukupno 40 pogodaka Bilbija je prestigao Krešimira Kordića koji je doveću poziciju držao sa 39 pogodaka.

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
je li velez dao ukupno 40 golova u premier ligi ?
Vidi ovog internet huligana...daj cenera klosaru za svoj klub, pa onda drzi predavanja.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nemojte tako njihova legenda kluba i najbolji strijelac svih vremena je Nemanja Bilbija sa 40 golova
Evo Fajic u nas u polusezoni dao 18. Da ne spominjemo Hrvica sa 1000 golova ili Mujica,Bajevica,Halilhodzica uhvatit cemo se ovog trenutnog stanja tako ocekujemo da im predje najboljeg strijelca svih vremena za godinuU subotu je upisao svoj stoti nastup za Zrinjski, a sa dva nova pogotka postao je i najbolji premijerligaški strijelac Zrinjskog od kada se igra zajednička Premijer liga.
Sa ukupno 40 pogodaka Bilbija je prestigao Krešimira Kordića koji je doveću poziciju držao sa 39 pogodaka.![]()
Daj mi furadana!
Što Slišković naruži sve živo na izboru sportiste

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Od 40,Bilbija 30 s penalaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nemojte tako njihova legenda kluba i najbolji strijelac svih vremena je Nemanja Bilbija sa 40 golova
Sa ukupno 40 pogodaka Bilbija je prestigao Krešimira Kordića koji je doveću poziciju držao sa 39 pogodaka.![]()

Samo jedno ime
Shullenta je napisao/la:
prva individualna nagrada ,izabran od SVOJIH navijaca kao najbolji

Ove ostale nagrade su za respekt sto jest jest ,vrlo tesko ce neko njega ukaditi.A to sto su mu navijaci njegovog kluba dali kao nagradu za najboljeg igraca nije toliko revalantno jer mu nisu davali neutralni glasaci.
Mene ova nagrada od svojih igraca izgleda isto kad bi u Yugoslaviji proglasili recimo Yugu 45 kao auto godine

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- Gradonacelnik
- Kontakt:
A stolice su otišle u plombe, jer je stvarno bilo groblje kod Ibre i Džafera!Rigoletto je napisao/la:Digli bi krov da nisu strucnom stabu keramiku radili, ovako ce se strpit neko vrijeme.
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Imas li klip od toga?Osim13 je napisao/la:Što Slišković naruži sve živo na izboru sportiste![]()
Mezarje. Ibro ima zube kao partizanov dres.Gradonacelnik je napisao/la:A stolice su otišle u plombe, jer je stvarno bilo groblje kod Ibre i Džafera!Rigoletto je napisao/la:Digli bi krov da nisu strucnom stabu keramiku radili, ovako ce se strpit neko vrijeme.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
cini mi se se malo pravis zaostalim . priznanje je za najboljeg igraca Zrinjskog u pojedinoj sezoni .rodjak je napisao/la: prva individualna nagrada ,izabran od SVOJIH navijaca kao najbolji.Pa zar i to brojite kao neku mjerodavnu nagradu od svojih navijaca
Ove ostale nagrade su za respekt sto jest jest ,vrlo tesko ce neko njega ukaditi.A to sto su mu navijaci njegovog kluba dali kao nagradu za najboljeg igraca nije toliko revalantno jer mu nisu davali neutralni glasaci.
Mene ova nagrada od svojih igraca izgleda isto kad bi u Yugoslaviji proglasili recimo Yugu 45 kao auto godine(objektivno nema sta)
medju igracima Zrinjskog, on je najbolji za tu sezonu 2003/04 ... ne biraju ultrasi najboljeg igraca lige ili najboljeg igraca na svijetu .
lani je npr izabran todorovic , preklani jakovljevic itd
nagrada k'o nagrada ima simbolicku vrijednost vjerojatno za momke koji su iz mostara , ali meni ko navijacu zrinjskog je drago da se modric toga sjetio . mogao je hladno reci prvi trofej mi je titula ili kup s dinamom , sta su vec prvo osvojili . tko bi mu prigovorio ...
vec zavidan spisak
2000./2001. Slaven Musa
2001./2002. Ivica Matas
2002./2003. Armando Marenzzi
2003./2004. Luka Modrić
2004./2005. Zoran Rajović
2005./2006. Ivica Džidić
2006./2007. Sulejman Smajić
2007./2008. Mario Ivanković
2008./2009. Krešimir Kordić
2009./2010. Toni Šunjić
2010./2011. Marin Aničić
2011./2012. Igor Melher
2012./2013. Pero Stojkić
2013./2014. Anto Radeljić
2014./2015. Vučina Šćepanović
2015./2016. Daniel Graovac
2016./2017. Slobodan Jakovljević
2017./2018. Ognjen Todorović
-
- Kontakt:
Nu ovog ovdi , škipljiš li zubin ? Iđi vrvi nonamopenke je napisao/la:Od 40,Bilbija 30 s penalaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nemojte tako njihova legenda kluba i najbolji strijelac svih vremena je Nemanja Bilbija sa 40 golova
![]()

Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
[/quote]
Od 40,Bilbija 30 s penala
[/quote]
Nu ovog ovdi , škipljiš li zubin ? Iđi vrvi nonamo
[/quote]
Zovi druga Dragana da ti pomuze staru
Od 40,Bilbija 30 s penala

Nu ovog ovdi , škipljiš li zubin ? Iđi vrvi nonamo

Zovi druga Dragana da ti pomuze staru

Samo jedno ime
Tu je i Sulejman Smajić legenda ZrinjskogFaustinoAsprilla je napisao/la:cini mi se se malo pravis zaostalim . priznanje je za najboljeg igraca Zrinjskog u pojedinoj sezoni .rodjak je napisao/la: prva individualna nagrada ,izabran od SVOJIH navijaca kao najbolji.Pa zar i to brojite kao neku mjerodavnu nagradu od svojih navijaca
Mene ova nagrada od svojih igraca izgleda isto kad bi u Yugoslaviji proglasili recimo Yugu 45 kao auto godine(objektivno nema sta)
medju igracima Zrinjskog, on je najbolji za tu sezonu 2003/04 ... ne biraju ultrasi najboljeg igraca lige ili najboljeg igraca na svijetu .
nagrada k'o nagrada ima simbolicku vrijednost vjerojatno za momke koji su iz mostara , ali meni ko navijacu zrinjskog je drago da se modric toga sjetio . mogao je hladno reci prvi trofej mi je titula ili kup s dinamom , sta su vec prvo osvojili . tko bi mu prigovorio ...
vec zavidan spisak
2000./2001. Slaven Musa
2001./2002. Ivica Matas
2003./2004. Luka Modrić
2005./2006. Ivica Džidić
2009./2010. Toni Šunjić
2010./2011. Marin Aničić
2011./2012. Igor Melher
2012./2013. Pero Stojkić

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
- Kontakt:
Penaltiky je napisao/la:Tu je i Sulejman Smajić legenda ZrinjskogFaustinoAsprilla je napisao/la:cini mi se se malo pravis zaostalim . priznanje je za najboljeg igraca Zrinjskog u pojedinoj sezoni .rodjak je napisao/la: prva individualna nagrada ,izabran od SVOJIH navijaca kao najbolji.Pa zar i to brojite kao neku mjerodavnu nagradu od svojih navijaca
vec zavidan spisak
2000./2001. Slaven Musa
2001./2002. Ivica Matas
2003./2004. Luka Modrić
2005./2006. Ivica Džidić
2009./2010. Toni Šunjić
2010./2011. Marin Aničić
2011./2012. Igor Melher
2012./2013. Pero Stojkić

❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
- stocktontomalone
- Kontakt:
Bosnian Premier League: The story of Yaya Toure, Dzeko, Modric, history of the league and the tragedy that surrounds it
https://whatafinish.com/drowning-in-cor ... rrassment/
https://whatafinish.com/drowning-in-cor ... rrassment/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.