To sto je bazirana na njima ne znaci da su dobri. Doduse Clyne nije los al mu bijela linija odvlaci paznjuOsim13 je napisao/la:Ček ba, kako su bekovi Liverpoola loši kad je većina igre bazirana na njima

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
To sto je bazirana na njima ne znaci da su dobri. Doduse Clyne nije los al mu bijela linija odvlaci paznjuOsim13 je napisao/la:Ček ba, kako su bekovi Liverpoola loši kad je većina igre bazirana na njima
Pa onda bi bili ko United onda. Nisu možda prvi red bekova svijeta, ali daleko od toga da su loši.harden je napisao/la:To sto je bazirana na njima ne znaci da su dobri. Doduse Clyne nije los al mu bijela linija odvlaci paznjuOsim13 je napisao/la:Ček ba, kako su bekovi Liverpoola loši kad je većina igre bazirana na njima
sekerbay je napisao/la:
Ne znam šta je sa hamom, hoće li bit spreman.
Muler ne igra. Sad, ako hamo bude igro plus roberi, koman i leva, ima da im izbuše onu smiješnu odbranu.
Kugla bi nam mogao zabiberiti kloponja ga digo iz mrtvihcoelho41 je napisao/la:Izuzetno opasan protivnik. Ali nije favorit, našim princezama se diže samo na opasne protivnike, malo zdravlja i prolazimo na neki šugav način.
Emocionalan povratak Shaqirija na Allianz Arenu
Nema on pojma ni sad šta se dešava, kamoli tada šta će bit'.Centre forward je napisao/la:Niko nema pojma šta će do tad bit?
Tolisso je po TM do 15.3 out. Znaci nista od njega za 1/8 finala.sekerbay je napisao/la:Jedino čega se bojim jeste to da se flopini kovaču opasno poklapaju neke stvari.
Da neće medzed osvojit lp pa da onda do penzije ostane na bajinoj klupi
Muler ne igra, revanš na našem stadionu, hamo i toliso će bit u formi, roberi koji će još ednom poželjet da zablistaju na najvećoj sceni...
Ma mislio sam da niko ne zna šta će bit', a podrazumijeva se da Niko od svih ljudi u i oko kluba, je najveći nemač pojma.S-Y-L-A-R je napisao/la:Nema on pojma ni sad šta se dešava, kamoli tada šta će bit'.Centre forward je napisao/la:Niko nema pojma šta će do tad bit?
Kad sam rekao da smo autsajder, mislio sam na trenutnu formu, svakako. Do tog dvomeča, ko živ, ko mrtav. U svakom slučaju, u ovakvim duelima ni to ne igra toliko važnu ulogu. Možeš izgubiti 10 utakmica zaredom i to od nekih levata, opet ćeš na samu himnu LP podići i moral, i formu, i nivo igre. Sve je to u par deka i odlučivati će se na jednu loptu, analize 2 mjeseca unaprijed nemaju smisla.
Asime ne. bi trebalo izostati uzbudjenje.nadam se da ce bajern proci a ako i vi prodjeye navijacu da idete do samog kraja i da uzmete EPL i Lp.mogu pricati pool vaki naki ali jedno je sigurno da je najveci klub u engleskoj i jedan od najv. na svjetu.Osim13 je napisao/la:Samo nek bude dobar dvomeč za gledati, a u to ne sumnjam
Centre forward je napisao/la:Ma mislio sam da niko ne zna šta će bit', a podrazumijeva se da Niko od svih ljudi u i oko kluba, je najveći nemač pojma.S-Y-L-A-R je napisao/la:Nema on pojma ni sad šta se dešava, kamoli tada šta će bit'.Centre forward je napisao/la:Niko nema pojma šta će do tad bit?
Kad sam rekao da smo autsajder, mislio sam na trenutnu formu, svakako. Do tog dvomeča, ko živ, ko mrtav. U svakom slučaju, u ovakvim duelima ni to ne igra toliko važnu ulogu. Možeš izgubiti 10 utakmica zaredom i to od nekih levata, opet ćeš na samu himnu LP podići i moral, i formu, i nivo igre. Sve je to u par deka i odlučivati će se na jednu loptu, analize 2 mjeseca unaprijed nemaju smisla.![]()
@Jup majstore, ako mi samo jednom pravilno citiras nick, osvojićemo LP bez po' muke.![]()
Isto vrijedi i za Mukija.
![]()
Klop je zeljan osvete. Nabrijat' će ih na biturbo. On je naš najveci protivnik. Samo da mu se šta otkine u glavi pa da Henderson odigra 90 minuta, u ovom dvomeču.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.