FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

harden
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la harden » 17 dec 2018, 15:42

Osim13 je napisao/la:Ček ba, kako su bekovi Liverpoola loši kad je većina igre bazirana na njima :mrgreen:
To sto je bazirana na njima ne znaci da su dobri. Doduse Clyne nije los al mu bijela linija odvlaci paznju :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 17 dec 2018, 15:49

Mene već uzima onaj osjećaj nervoze u stomaku kad se sjetim februara 2019 i utakmice koju ćemo odigrati :D Dobro je ovo, dobro je što smo odmah izvukli jednog od najjačih protivnika. Nedostaje mi onaj period kada nismo pretjerano razmišljali kojeg protivnika će nam kuglica donijeti. Bayern mora opet početi graditi taj pobjednički mentalitet. Što se tiče same utakmice vjerovatno je rano davati prognoze jer Bog zna kakvi će rosteri biti i kod jednih i drugih dok dođe vrijeme utakmice. Dobro je i to što Niko ima vremena pripremiti se za utakmicu. Jasno je kako ce Liva igrati i to se mora iskoristiti. Jasno je i ako prođemo da će to biti velikim dijelom zbog zasluga Kovača kao menadžera jer se na sami igrački kadar ne mozemo osloniti.
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 17 dec 2018, 15:51

harden je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:Ček ba, kako su bekovi Liverpoola loši kad je većina igre bazirana na njima :mrgreen:
To sto je bazirana na njima ne znaci da su dobri. Doduse Clyne nije los al mu bijela linija odvlaci paznju :mrgreen:
Pa onda bi bili ko United onda. Nisu možda prvi red bekova svijeta, ali daleko od toga da su loši.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 17 dec 2018, 16:59

sekerbay je napisao/la:
Ne znam šta je sa hamom, hoće li bit spreman.
Muler ne igra. Sad, ako hamo bude igro plus roberi, koman i leva, ima da im izbuše onu smiješnu odbranu.
:lol:

Pa ta smijesna odbrana je primila najmanje golova od svih timova u ligi petice, cak 11 manje od Bayerna.

Nek vam je sa srecom bavarci, ako ostane Niko pojest ce ga Klopp vec na Anfieldu.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 17 dec 2018, 17:09

Izuzetno opasan protivnik. Ali nije favorit, našim princezama se diže samo na opasne protivnike, malo zdravlja i prolazimo na neki šugav način.
Emocionalan povratak Shaqirija na Allianz Arenu :mrgreen:

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 17 dec 2018, 17:37

coelho41 je napisao/la:Izuzetno opasan protivnik. Ali nije favorit, našim princezama se diže samo na opasne protivnike, malo zdravlja i prolazimo na neki šugav način.
Emocionalan povratak Shaqirija na Allianz Arenu :mrgreen:
Kugla bi nam mogao zabiberiti kloponja ga digo iz mrtvih
Pravda za Tyson Furya

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 17 dec 2018, 17:45

Liverpool je u naletu, euforični su i imaju tu ogromnu kolicinu pozitivne energije koju Klop akumulira duži period. Do februara je dugo. Niko nema pojma šta će do tad bit? Ono najosnovnije, koje će diktirat' mnogo toga, je kako će Liverpool stajat' u domaćem prvenstvu. To za nas i nije toliko bitno. Poslije toga dolaze povrede i eventualne kupovine na zimu oba tima.

Protivnik je po mjeri, a tekme će nam pokazat' gdje smo mi to u ovom momentu, koliko možemo, jer ovo što sad gledamo je lutanje po nekoj matrici ?! Da li će Niko uspjet' da nadje lijek za njihovu trku i presing, i kako će postavit' vlastitu taktiku? Ključan će bit' Lewa, jer je odbrana protivnika možda i najslabiji dio tima. Vjerujem da se u taboru Liverpoola više plaše ovog dvomeča neg' mi. Šanse za prolaz su nekako pola-pola. Jedina ekipa koja bi nam napravila kastraciju u dvomeču je Juventus, za kog smatram da ove godine ide do kraja, i to dominantno.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 17 dec 2018, 18:07

Centre forward je napisao/la:Niko nema pojma šta će do tad bit?
Nema on pojma ni sad šta se dešava, kamoli tada šta će bit'. :mrgreen:

Kad sam rekao da smo autsajder, mislio sam na trenutnu formu, svakako. Do tog dvomeča, ko živ, ko mrtav. U svakom slučaju, u ovakvim duelima ni to ne igra toliko važnu ulogu. Možeš izgubiti 10 utakmica zaredom i to od nekih levata, opet ćeš na samu himnu LP podići i moral, i formu, i nivo igre. Sve je to u par deka i odlučivati će se na jednu loptu, analize 2 mjeseca unaprijed nemaju smisla.
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 17 dec 2018, 18:09

:mrgreen: Ceter foward@ buraz posto je kolac na nasoj klupi mogli bi nas izbaciti ali kasyrirati nou vej.dalje jube ispada od coline prcije.finale se. Igra na onom njihovom novovom stad. Banda metropolitano :mrgreen: i sigurno da je ovoj djeneraciji zadnja sansa za. Konacni uspeh da odu do samog kraja i osvoje na svom stadionu mislim da su zasluzili za. Sva ona finala protiv rejala.bolje oni nego jube iako me nebi iznenadilo da iluminat anjeli konacno od muke da nasteli da jube osvoji ove sezone jer kolko cidim mafijas je kreno na sve ili nista pa ako treba i da tvornicki radnici fiata. Poste samo da bi jube uspio.bogami sumnjam da ce se neko odreci svog zalogaja za cosa nostra jube samo dok jednom pukne. ;)
Pravda za Tyson Furya

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 17 dec 2018, 18:43

:cool: :cool: :cool:
:mrgreen:
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 dec 2018, 18:49

Bog ti pomog'o, kako to pises ziv bio...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 17 dec 2018, 18:50

Jedino čega se bojim jeste to da se flopini kovaču opasno poklapaju neke stvari.
Da neće medzed osvojit lp pa da onda do penzije ostane na bajinoj klupi :mrgreen:
Muler ne igra, revanš na našem stadionu, hamo i toliso će bit u formi, roberi koji će još ednom poželjet da zablistaju na najvećoj sceni...
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 17 dec 2018, 19:55

sekerbay je napisao/la:Jedino čega se bojim jeste to da se flopini kovaču opasno poklapaju neke stvari.
Da neće medzed osvojit lp pa da onda do penzije ostane na bajinoj klupi :mrgreen:
Muler ne igra, revanš na našem stadionu, hamo i toliso će bit u formi, roberi koji će još ednom poželjet da zablistaju na najvećoj sceni...
Tolisso je po TM do 15.3 out. Znaci nista od njega za 1/8 finala.

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 17 dec 2018, 20:19

Mislim da je liverpul favorit u ovom dvomecu, samo iz razloga sto je kloponja trener i sto ce prejebat ovu nasu smlatu.
Sto se tice igrackog kadra mi smo jaci sigurno, al ovaj nas to ne zna iskoristit i mislim da je red da se pozdravimo sa lp dok ne dodje neko ozbiljniji na klupu.
Ocekujem neku ludu utakmicu za gol vise i mislim da ce bit spektakl.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 17 dec 2018, 20:22

Samo nek bude dobar dvomeč za gledati, a u to ne sumnjam :thumbup:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 17 dec 2018, 20:53

S-Y-L-A-R je napisao/la:

Kad sam rekao da smo autsajder, mislio sam na trenutnu formu, svakako. Do tog dvomeča, ko živ, ko mrtav. U svakom slučaju, u ovakvim duelima ni to ne igra toliko važnu ulogu. Možeš izgubiti 10 utakmica zaredom i to od nekih levata, opet ćeš na samu himnu LP podići i moral, i formu, i nivo igre. Sve je to u par deka i odlučivati će se na jednu loptu, analize 2 mjeseca unaprijed nemaju smisla.
Ma mislio sam da niko ne zna šta će bit', a podrazumijeva se da Niko od svih ljudi u i oko kluba, je najveći nemač pojma. :mrgreen:

@Jup majstore, ako mi samo jednom pravilno citiras nick, osvojićemo LP bez po' muke. :salut: :D Isto vrijedi i za Mukija. :kafa:

Klop je zeljan osvete. Nabrijat' će ih na biturbo. On je naš najveci protivnik. Samo da mu se šta otkine u glavi pa da Henderson odigra 90 minuta, u ovom dvomeču.
Zadnja izmjena: Centre forward, dana/u 17 dec 2018, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 17 dec 2018, 20:54

Osim13 je napisao/la:Samo nek bude dobar dvomeč za gledati, a u to ne sumnjam :thumbup:
Asime ne. bi trebalo izostati uzbudjenje.nadam se da ce bajern proci a ako i vi prodjeye navijacu da idete do samog kraja i da uzmete EPL i Lp.mogu pricati pool vaki naki ali jedno je sigurno da je najveci klub u engleskoj i jedan od najv. na svjetu.
Pravda za Tyson Furya

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 17 dec 2018, 21:00

Centre forward je napisao/la:
S-Y-L-A-R je napisao/la:

Ma mislio sam da niko ne zna šta će bit', a podrazumijeva se da Niko od svih ljudi u i oko kluba, je najveći nemač pojma. :mrgreen:

@Jup majstore, ako mi samo jednom pravilno citiras nick, osvojićemo LP bez po' muke. :salut: :D Isto vrijedi i za Mukija. :kafa:

Klop je zeljan osvete. Nabrijat' će ih na biturbo. On je naš najveci protivnik. Samo da mu se šta otkine u glavi pa da Henderson odigra 90 minuta, u ovom dvomeču.
:) :lol: :urnebes: :D. Hocu brate za tebe moze pa makar telefon razbio sve za LP :salut:
Pravda za Tyson Furya

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 dec 2018, 21:12

Kloppo protiv Baye:

29 utakmica
9 pobjeda
4 remija
16 izgubljenih

Statistika je na nasoj strani :mrgreen:

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 17 dec 2018, 21:14

Nešto što nama ide u prilog uvijek u ovim utakmicama osmine finala jeste zimska pauza.
Bayern pauzira od 22.12. do 18.1. dok Liverpool u tom periodu ima 7 utakmica i to naprimjer sa Cityem i Arsenalom. Potom u terminu dvomeča Bayern između 1. i 2. meča igra tri utakmice, dok Liverpool igra četiri utakmice.

Sve u svemu nadam se da naši neće ići na skijanje da lome noge i nadam se da će Coman pametno iskoristiti pauzu kod fizioterapeuta da bude što više, a Boateng npr kod psihijatra. Kloppa se uopšte ne bojim ko pojave neke koja je Bayernov krvnik, više nam je Luciene Favre krvnik nego Klopp

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.