Jesil pobjedioMortemHz je napisao/la:Koliko mu Željo dođe?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
@Tonbe hdz&sda varvari i varalice su na sve spremne. ?ebat ih, drugar.
@Dzoni Kakav je ovo drugorazredni kvazirap? Vidim da ovu kockastu glavu ovdje 2-3 heftaš pa ‚ajde rekoH da pogledam i poslusam. Imas veliki palac dolje.
@VolimPodrinje Kuuućo, sta mi radis? <3
@Dzoni Kakav je ovo drugorazredni kvazirap? Vidim da ovu kockastu glavu ovdje 2-3 heftaš pa ‚ajde rekoH da pogledam i poslusam. Imas veliki palac dolje.

@VolimPodrinje Kuuućo, sta mi radis? <3
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Kakva ba dominacija kad ste smijenili jedinog Hadžiju na čelu nekog kluba u BiH, a udar na Hadžiju je udar na cjelokupno muslimansko stanovništvo u ovoj državi. Bog sve vidi!Osim13 je napisao/la:Sad ide dominacija, uzimamo neki trofej do 2045te 100%.
Hadžijin plan vidim funkcionišeBeton je napisao/la:Kakva ba dominacija kad ste smijenili jedinog Hadžiju na čelu nekog kluba u BiH, a udar na Hadžiju je udar na cjelokupno muslimansko stanovništvo u ovoj državi. Bog sve vidi!Osim13 je napisao/la:Sad ide dominacija, uzimamo neki trofej do 2045te 100%.

Šta misliš ko će iz sjene upravljati i dalje?
MISIMOVIĆ SENAD

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Dok je i Hadžije bit će i hajra, čim Hadžija digne ruke šejtani će na Grbavici kolo voditi.Osim13 je napisao/la:Hadžijin plan vidim funkcionišeBeton je napisao/la:Kakva ba dominacija kad ste smijenili jedinog Hadžiju na čelu nekog kluba u BiH, a udar na Hadžiju je udar na cjelokupno muslimansko stanovništvo u ovoj državi. Bog sve vidi!Osim13 je napisao/la:Sad ide dominacija, uzimamo neki trofej do 2045te 100%.
Šta misliš ko će iz sjene upravljati i dalje?
MISIMOVIĆ SENAD![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Ucis li talijanski?Osim13 je napisao/la:Sad ide dominacija, uzimamo neki trofej do 2045te 100%.

Joj bit ce ludara, Malezijac kod nas, Talijan u zelji, Turcin kod Celika, Mamic kod ubica, Solinas kod slobodanke, ajmooooo
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Neće Solinas pored Senče živoga. Svi klubovi privukli strane investitore samo u seosku Slobodu neće niko dalje od Kikača.belosevic28 je napisao/la:Ucis li talijanski?Osim13 je napisao/la:Sad ide dominacija, uzimamo neki trofej do 2045te 100%.![]()
Joj bit ce ludara, Malezijac kod nas, Talijan u zelji, Turcin kod Celika, Mamic kod ubica, Solinas kod slobodanke, ajmooooo
-
- Kontakt:
bRomskiOsim13 je napisao/la:Jel Solinaš govori Austrijski?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vrlo vjerovatno, ne znam još.svrakino1921 je napisao/la:Jesil pobjedioMortemHz je napisao/la:Koliko mu Željo dođe?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
E sto su pokvareni strumfovi. Cekali da im ljudi naprave stadion, onda ih otjerase. 

- slusajmater
- Kontakt:
Smijali se slobodi. Sad ce tek vidjeti u kakvim su oni gownima. Slobodanka ce za njih biti Real Madrid 

Dolazi NAJDRAŽIfks74 je napisao/la:E sto su pokvareni strumfovi. Cekali da im ljudi naprave stadion, onda ih otjerase.
-
- Kontakt:
Izlobirao si ove godine dobro.MortemHz je napisao/la:Vrlo vjerovatno, ne znam još.svrakino1921 je napisao/la:Jesil pobjedioMortemHz je napisao/la:Koliko mu Željo dođe?

Skoro te ispostovao elegantno.
Zadnja izmjena: sviunapad1010, dana/u 17 dec 2018, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ovaj već u plavom????Lakoste je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Sta je ovo? 

? ? <3
-
- Kontakt:
šiptarsko orgijanje, eto šta
jolicnikola je napisao/la:šiptarsko orgijanje, eto šta

Nadajmo se da su coporativno ciklon abecedu udahnuli, Dzoni.

? ? <3
Ne spominji mu orgijanje, odmah gaće skida i okreće guzu. On je onaj iz vica što u orgiji traži organizaciju jer već treći put puši qrac.jolicnikola je napisao/la:šiptarsko orgijanje, eto šta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.