Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la irfo » 17 dec 2018, 12:56

Osim13 je napisao/la:Biće isti dan pohod na Bjelašnici, studentica nači sinovac amen
:opaopa: :opaopa:
Penaltiky je napisao/la:
irfo je napisao/la:29. decembar prvo Bijelo Dugme na Bjelasnici a onda Zabranjeno u Skenderiji, taman se na oba koncerta moze stici :ljepota: :ljepota:
Zašto bi neko svojevoljno slušao Bijelo Dugme
ne bih placo da ih slusam, al s obzirom da je dzaba :kafa:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 17 dec 2018, 12:59

Jel dugme dolazi sa tri pjevaca da bude legitiman koncert :lol:
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 dec 2018, 14:34

Derdiyok je napisao/la:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 dec 2018, 14:51

cobaja hladno izbacio najbolju pjesmu sa ovih prostora zadnjih barem 5 godina

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 dec 2018, 15:30

Donnie Darko je napisao/la:cobaja hladno izbacio najbolju pjesmu sa ovih prostora zadnjih barem 5 godina
sto je vise slusam sigurniji sam da mu je ovo najbolja traka ikad

cobaja ispred svog vremena
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 17 dec 2018, 16:45

Ima li neko da je prestao sa cigarama ? Ako ima, poslije koliko dana ste bili sigurni da ste prestali ? Mislim, kada je nestalo želje za cigarom.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 17 dec 2018, 17:00

Ja jesam probao jedno 58X al ne ide. Kad me u zemlju spustite bacite i kutiju Luckya za mnom
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 17 dec 2018, 17:12

Donnie Darko je napisao/la:cobaja hladno izbacio najbolju pjesmu sa ovih prostora zadnjih barem 5 godina
MISMO BISERI IZBLATA
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 17 dec 2018, 17:15

Osim13 je napisao/la:Ja jesam probao jedno 58X al ne ide. Kad me u zemlju spustite bacite i kutiju Luckya za mnom
Ne znam koliko dugo pušiš, kod mene nije puno, 5 godina staža. Ne pušim već 4 dana, odustao kad sam vidio da će Filter 160 biti petaka. Je*em ti bezobrazluk, što reče jedan kolega da je kutija marka pušio bi tri dnevno. :mrgreen:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 17 dec 2018, 17:16

slika
Zamjenik državnog sekretara Sjedinjenih Američkih Država John J. Sullivan izrazio je u Američkoj ambasadi u Sarajevu podršku Bosni i Hercegovini, navodeći da prijetnje otcjepljenjem i pozivanje na treći entitet predstavljaju kršenje Dejtonskog mirovnog sporazuma.
Najbolji prijatelj BiH.
Yebeni Silajdzic i njegovo odbijanje americkog aprilskog paketa..
Ameri su se nakon te 2006 napokon vratili u BiH.
Don Alfredo Di Stefano

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 17 dec 2018, 17:23

Pa kako to, najaviše Tvampa i njegovu administraciju kao pomagača nezavisnosti RS-a kuknjava kuknjava :urnebes:

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 17 dec 2018, 17:23

S takvim prijateljima, neprijatelji nam nisu potrebni.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 17 dec 2018, 17:28

VolimTz je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:Ja jesam probao jedno 58X al ne ide. Kad me u zemlju spustite bacite i kutiju Luckya za mnom
Ne znam koliko dugo pušiš, kod mene nije puno, 5 godina staža. Ne pušim već 4 dana, odustao kad sam vidio da će Filter 160 biti petaka. Je*em ti bezobrazluk, što reče jedan kolega da je kutija marka pušio bi tri dnevno. :mrgreen:
Pfff tek 4 dana, jos je dug put pred tobom jaro :lol:
Ja sam izgurao jednom mjesec dana da nijednu ne zapalim to mi je bio rekord i ove godine sam imao period gdje sam u 5 mjeseci zapalio 2-3 puta ali dzaba opet se vrati sve kad tad...

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 17 dec 2018, 17:28

madridist je napisao/la:slika
Zamjenik državnog sekretara Sjedinjenih Američkih Država John J. Sullivan izrazio je u Američkoj ambasadi u Sarajevu podršku Bosni i Hercegovini, navodeći da prijetnje otcjepljenjem i pozivanje na treći entitet predstavljaju kršenje Dejtonskog mirovnog sporazuma.
Najbolji prijatelj BiH.
Prekrsili su oni dejton jedno 100 puta do sada,Dodik koji se non stop poziva na slovo dejtona,trebao bi procitati taj sporazum...
Druga je stvar sto mi nemamo politicare sposobne da iskoriste diplomatski to krsenje mirovnog ugovora..

sarmelino ne trebamo biti jarani ni sa kim,trebamo konacno poceti raditi u svom interesu,u interesu drzave i naroda.pa surovali sa amerima,turcima,kinezima nebitno,dokle god u tome vidimo svoj interes.
Zadnja izmjena: Brcanskamalta, dana/u 17 dec 2018, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 17 dec 2018, 17:28

Bolje bit jaran sa bracom turcima i arapima ha ya inshala
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 17 dec 2018, 17:30

Sarmelino je napisao/la:Bolje bit jaran sa bracom turcima i arapima ha ya inshala
Šćepini novinari dislajkaju :thumbdown:

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 17 dec 2018, 17:31

madridist je napisao/la:slika
Najbolji prijatelj BiH.
Mani tih bezvezarija, oni ako hoce da nam valjaju neka izvrse vojni udar na nas i sruse kriminalnu hobotnicu Sebije i Bakira.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 17 dec 2018, 17:40

Kad ti zamjenik americkog sekretara dodje u posjetu u glavni grad i odrzi predavanje politicarima na temu "Bosna i Hercegovina je sigurna u svoju buducnost vise nego i jedan motherfucker koji u to sumnja" onda patriote Bosne i Hercegovine samo treba da kazu "i love America" sa naglaskom Rajesh Koothrappalija :lol:
Don Alfredo Di Stefano

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 17 dec 2018, 17:41

Najbolji prijatelj BiH
7. aprila '92. priznali BiH.

22. maja, Bosna postala clanicom UN-a.

Vec u 6. mjesecu pojacane aktivnosti UNPROFOR-a.

Poglavlje VII, Povelje UN-a..
Predviđeno je da sve tri zaraćene strane istovremeno prekinu sukobe, te da se Crvenom križu omogući pristup svim zarobljeničkim logorima i zatvorima. U daljem tekstu Rezolucija zahtjeva od svih zemalja članica Ujedinjenih nacija, na nacionalnom nivou i na nivou međunarodnih humanitarnih organizacija, pomaganje u humanitarnoj pomoći za stanovništvo u Sarajevu kao i u drugim područjima pogođenim ratnim dešavanjima
Na osnovu Rezolucije 827 Vijece sigurnosti UN-a osnovalo Haski tribunal.

Onda, obnova komunalnih sluzbi, normalizacija zivota, sve naravno pod posredstvom SAD-a, neprestalni rast humanitarnih organizacija...

Da nije bilo kolebanja ostalih clanica, prava veta i cega vec, vjerujem da bi godinu - dvije prije rat ostao jos samo stvar formalnosti. Veliki ulozi ove drzave prema nama kao i nevjerovatne simpatije.
:salut:
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 17 dec 2018, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 17 dec 2018, 17:45

Nama ni zapad ni istok nisu prijateljima, oduvijek nas svađaju i dijele i nigdje se koplja nisu lomila ko na brdovitom balkanu zbog njihovih interesa,.

Ovo su zemlje i narodi koji imaju bogatu prošlost što danas i genetika može potvrditi, mi smo manje-više jedan narod koji nema svoje intelektualne elite da se jednom za sva vremena rastalimo s našom historijom,.Nismo ono što kažu da jesmo, nismo barbari što naseliše ova područja i protjeraše ilire kako nam govore, slaveni su iliri, oduvijek su bili tu,.

BiH,Dalmacija,dio Srbije su pune arheoloških dokaza a stećci ne datiraju iz srednjovjekovnog perioda nego mnogo ranije od toga,.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 15 gostiju.